Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jashita Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jak wiemy można nauczyć danego zawodnika ulubionego zagrania. Problem pojawia się gdy po ciężkiej pracy okazuje się że nasz zawodnik się go nie nauczył. I tu moje pytanie: czy jest sens kazać mu uczyć się go jeszcze raz czy już nigdy się to nie uda i próbować z innym zagraniem?

Morrfi96 Partyzant

[quote="machaj88"][quote="Morrfi96"]kurde... ostatnio nie mogę znaleźć klubu, z którym mogę coś ugrać... Więc szukam takiego, który nie ma wybitnych osiągnięć, a ma dobrą drużynę i solidny budżet transferowy. Preferowane kierunki: Polska, Wyspy Brytyjskie. Mogą być niższe ligi. Odpada Fulham(bo z nimi wszystko ugrałem) i Wisła Płock... FM 12, uaktualnienie 12.2.0[/quote]
Southampton - moja ulubiona druzyna. W 2012 jest jeszcze w Championship, ale awans to pestka, a po awansie do Premier dostajesz ok 50 mln E na konto. Jak masz uaktualnienia to masz juz w skladzie Boruca :) Moge jeszcze polecic Newcastle, Leeds a jak lubisz pograc nieco dluzej to Sheffield Utd. Wszystkie te druzyny maja ogromny potencjal, prezesie nie skapia budzetu po awansie do Premier no i z kazda awans to pryszcz. Ostatnio gralem wlasnie Sheff Utd i zaliczylem 2 awansy z rzedu. Kolejna sprawa jest ze to kluby z bogata historia i wielu wspanialych zawodnikow bez problemu przejdzie do nich z wolnego na koncowke kariery miedzy innymi Michael Owen pomoze w utrzymaniu sie w Premierleague ;)[/quote]

Sheffield United powiadasz? Pożyjemy, zobaczymy jaki będzie rozwój wypadków... Ja wole powoli budować w jakimś klubie coś, moge i czekac na sukcesy, ale ostatnio zbyt długo to się dzieje... :(
Zobaczymy najpierw ten Everton, bo już zacząłem, a nie chce nowej zaczynać... a później czemu nie Sheffield? :D

machaj88 Młody aktywista

[quote="Morrfi96"]kurde... ostatnio nie mogę znaleźć klubu, z którym mogę coś ugrać... Więc szukam takiego, który nie ma wybitnych osiągnięć, a ma dobrą drużynę i solidny budżet transferowy. Preferowane kierunki: Polska, Wyspy Brytyjskie. Mogą być niższe ligi. Odpada Fulham(bo z nimi wszystko ugrałem) i Wisła Płock... FM 12, uaktualnienie 12.2.0[/quote]
Southampton - moja ulubiona druzyna. W 2012 jest jeszcze w Championship, ale awans to pestka, a po awansie do Premier dostajesz ok 50 mln E na konto. Jak masz uaktualnienia to masz juz w skladzie Boruca :) Moge jeszcze polecic Newcastle, Leeds a jak lubisz pograc nieco dluzej to Sheffield Utd. Wszystkie te druzyny maja ogromny potencjal, prezesie nie skapia budzetu po awansie do Premier no i z kazda awans to pryszcz. Ostatnio gralem wlasnie Sheff Utd i zaliczylem 2 awansy z rzedu. Kolejna sprawa jest ze to kluby z bogata historia i wielu wspanialych zawodnikow bez problemu przejdzie do nich z wolnego na koncowke kariery miedzy innymi Michael Owen pomoze w utrzymaniu sie w Premierleague ;)

machaj88 Młody aktywista

[quote="Pogro"]Też kiedyś pisałem tu z tym problemem, i choć takie to proste, to w życiu bym sam na to nie wpadł :D. Powinni to rozjaśnić w grze.[/quote]
Kolego, to jest "rozjasnione", jak to okresliles. Moge wyrecytowac z pamieci ;p "W przypadku gdy [...] wymagania nie zostana spelnione nalezy pozostawic wolne miejsca w skladzie" ;). FM jest jak ksiega, ominiesz jeden rozdzial i gubisz watek ;]

Don Gawron Partyzant

Siemka. Mam taki problem, oczywiście z oryginalnym FM 2013. Bywa że wyszkoczy mi taki błąd:
A też niestety musze co chwile zapisywać gre przed meczem, wyjsc z gry, wlaczac ponownie i dopiero wtedy mam pewnosc ze wczyta mi sie mecz. Czyli po prostu nie moge zagrac normalnie 2 meczów z rzędu, bo przy drugim, gra zacina sie przy wczytywaniu i pozostaje mi tylko ctr+alt+delete...Gre juz odinstalowywałem. Nie pomogło. Może komuś tu uda sie mi pomóc :) Pozdr.

gryfis14 Partyzant

10.05.2013 00:35    #4986     Sufler - Porady do gry - Problem z rozgrywkami juniorów
Wie ktoś może, dlaczego prowadząc zespół nie dostaję zaproszenia do ligi juniorów? To mój drugi klub, w poprzednim przez 4 sezony zaproszenia miałem i była drużyna rezerw i u-19. Teraz w drugim klubie już drugi sezon nie mam. Wie ktoś coś na ten temat? FM 2012

LinQ Partyzant

09.05.2013 22:48    #4987     Sufler - Edytor - Nowa liga problem z regenami
Zrobiłem sobie od nowa polską ligę na swoich warunkach ale mam problem z regenami ponieważ pojawiają się tylko w wieku od 18-19 lat głównie są to 19 latkowie. Od czego to zależy ponieważ bym wolał by pojawiali się tak w wieku 15-18 lat

Pogro Partyzant

Też kiedyś pisałem tu z tym problemem, i choć takie to proste, to w życiu bym sam na to nie wpadł :D. Powinni to rozjaśnić w grze.

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
Haha, ja gram w CM/FM prawie 20 lat i dopiero dziś złapał mnie problem jak w tytule i też nie wiedziałem, co mam zrobić. Sufler okazał się ratunkiem :)

Człowiek uczy się całe życie :)
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

freszzz Partyzant

09.05.2013 17:42    #4990     Sufler - Porady do gry - save padł
ja mam ten sam problem, też mi save robi crash dump. grę mam aktualizowaną na bieżąco przez steama, ale nie mam takich folderów jak te podane przez myfunnygame. wie ktoś dlaczego?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution