Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kma Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam, mam taki problem. Jak wiadomo łatki przynoszą czasem więcej złego niż dobrego do gry. Na poprzedniej wersji gry (przed łatką chyba z 27 marca) grało mi się bardzo dobrze. Teraz nieopatrznie uruchomiłem steama zainstalowała się łatka i gra jest niegrywalna (głupie błędy bramkarzy itp.) Chciałbym zagrać w starszą wersję, więc zrobiłem przywracanie systemu - bo to kiedyś mi zadziałało ... ale teraz jak to zrobie i uruchamiam gre to wyskakuje komunikat steama że wymagana jest aktualizacja. Da się to jakoś obejść koledzy ?

Pozdrawiam,
kma

lancos3-11 Partyzant

[quote="Zielin"]@up
Jezeli lubisz troszeczke ciezsza rozgrywke ale nie za trudna polecam AFC Wimbledon. Zespol ma naprawde potencjal potrzebny jej dobry prowadzacy ;)
Siemano
Czesc? FM 13 (oryginał)
Moj powod co mnie tu sprowadzilo do was - starych wyjadaczy? - otoz taki problem ze po wszystkich akutalizacjach transferowych itd. stracilem odpowiednie kluby ktore bym mogl prowadzic jako "amator" zaczynajac gre jako "bezrobotny". Lubie taka rozgrywke... zaczyna sie od "frajera do bohatera". Wiecej frajdy mi sprawia taka rozgrywka, ale ja nie o tym. Tak wiem Warta poznan zaczyna bez menadzera... ale nie zamierzam ich prowadzic sie troszke poddenerwowalem jak mi blad wyskakuje w tym samym momencie. Poszukuje klubu ktory by sie nadal na moj styl gry "od frajera do bohatera" nie za dobry i nie na skraju bankructwa lub oddania klubu. Tak wiem troche motam, ale naprawde chce mi sie zaczac powazna rozgrywke a nie mam kompletnie pojecie kim...[/quote]
Zagraj sobie Sousense. Ewentualnie dowolnym klubem Conference N/S. Polecam także trzecią ligę hiszpańską, ale z powodów finansowych, tam trzeba lubić grać

Zielin Partyzant

@up
Jezeli lubisz troszeczke ciezsza rozgrywke ale nie za trudna polecam AFC Wimbledon. Zespol ma naprawde potencjal potrzebny jej dobry prowadzacy ;)
Siemano
Czesc? FM 13 (oryginał)
Moj powod co mnie tu sprowadzilo do was - starych wyjadaczy? - otoz taki problem ze po wszystkich akutalizacjach transferowych itd. stracilem odpowiednie kluby ktore bym mogl prowadzic jako "amator" zaczynajac gre jako "bezrobotny". Lubie taka rozgrywke... zaczyna sie od "frajera do bohatera". Wiecej frajdy mi sprawia taka rozgrywka, ale ja nie o tym. Tak wiem Warta poznan zaczyna bez menadzera... ale nie zamierzam ich prowadzic sie troszke poddenerwowalem jak mi blad wyskakuje w tym samym momencie. Poszukuje klubu ktory by sie nadal na moj styl gry "od frajera do bohatera" nie za dobry i nie na skraju bankructwa lub oddania klubu. Tak wiem troche motam, ale naprawde chce mi sie zaczac powazna rozgrywke a nie mam kompletnie pojecie kim...

Brt Partyzant

Postanowilem zalozyc osobny temat mam nadzieje, ze nie bedziecie mieli mi tego za złe a jak problem zostanie rozwiazany może on zostać usuniety. Mianowicie mam problem z niektóymi herbami dla druzyn z Championship, wgrałem wszystkie herby.. kopiuje stare pliki graphics z starszych menegerów i z roku na rok z wersji na wersje wszystko działa no ale np. wszystkie małę loga są ale duzych herbów nie ma w druzynach takich jak np. blackpool, hull czy wolverhampton.. i inne, nie wiem czym to jest spowodowane gdyz w pictures normalnie są wszedzie na swoim miejscu a reszta jest bez zmian. Jak rozwiazac ten problem bo szukalem juz chyba wszystkiego ?

k3lt Partyzant

https://www.viaga(...)er-2013/
Standardowa cena w promocji €6,99 po wykorzystaniu kodu -20% VIAGAME20 - €5,59.
Myk polega na tym ze trzeba Fińskie IP, czyli proxy/vpn/tor. Dostepne metoda platnosci to tylko CC (Visa/Mastercard)
Poki co nie wiem czy klucz ma blokade regionalna (na tej samej stronie jest promocja na Fallouta 3 GOTY, i mozna go bez problemu aktywowac w Polsce)

W kazdym razie ja mam zamiar kupic na tej stronie jutro i dam znac czy smiga, jesli ktos kupi wczesniej tez niech napisze czy nie ma region-locka. :)

Edit:
To wersja Steamowa oczywiscie.
W razie pytan: http://steamcommunity.com/id/k3lt/

daddy Partyzant

25.05.2013 15:00    #4916     Sufler - Porady do gry - Nowy kontrakt - zawsze odmowa
[quote] próbowałem z nim rozmawiać ale nic nie daje[/quote]

Powody niezadowolenia: Chce odejść do większego klubu

Trollollo to ja 3 razy triumfowałem w LM (w ostatnich 5 latach) i obecnie jestem 6 klubem na świecie. Ponadto nie mam żadnych problemów ze sprowadzaniem gwiazd z innych "większych klubów" przykład: Neymar z FCB (Bayern)

Dodam jeszcze że w planach na przyszłość Lewy ma tak:
Preferowany klub: FCB (Bayern)
Preferowana Liga: Liga Angielska

daddy Partyzant

25.05.2013 13:28    #4917     Sufler - Porady do gry - Nowy kontrakt - zawsze odmowa
Witam, zacząłem grać Borussią wszystko elegancko, wygrałem wszystko jak leciało. Problem w tym że FCB chce mi zabrać za darmo Lewandowskiego. On nie ma ochoty rozmawiać nawet o kontrakcie nowym, a to przecież niemożliwe bym go stracił, jest rok 2018 i mam już tylko pół roku zanim zacznie rozmawiać z innymi klubami.... Jakieś pomysły? Dodam że FM2013

buczek93 Młody aktywista

25.05.2013 00:46    #4918     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno klucza - FM13
no ale właśnie, brać te z promocji SI (czyli rejestrować paypala i robić całą tą szopkę), czy kupować na allegro??
Bo od oficjalnego wydawcy brałbym z czystym sumieniem, tylko niekoniecznie widzi mi się przechodzenie przez procedurę PayPala, potwierdzanie tożsamości (mam konto i kartę kredytową zwykłego typu, a nie debetówkę, jakiej tam wymagają) i całą tą szopkę.
Idzie to zrobić jakoś mniejszym nakładem sił? Wiem, że aby przelać sobie na konto PayPal hajsy, trzeba mieć zgodność danych osobowych na koncie z tymi na karcie (tutaj główny problem) i coś jeszcze. Bylibyście tak mili, by objaśnić mi dokładnie ocb z tym procederem? Może ktoś z Was kupował w ten sposób?

Jashita Partyzant

25.05.2013 00:37    #4919     Football Manager - Ogólna dyskusja - 3 taktyki
Czyli bez problemów można tym żonglować?

BartJack Partyzant

24.05.2013 20:38    #4920     Sufler - Problemy techniczne - ERROR w FM
w tym problem ,że próbowałem ;/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.