Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Stolarsky Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.05.2013 22:18    #4891     Sufler - Problemy techniczne - Save - FM 12
Koniec sezonu nadchodzi wielkimi krokami, ostatnie dwa mecze ( Liga i finał Champions League) zostawiłem sobie na jeden dzień żeby rozegrać sobie je na spokojnie. Wracam do domu, odpalam komputer i włączam fm'a. Wszystko fajnie tylko gdy wciskam "ostatnia gra" po chwili mi wyskakuje "Zapisana gra nie została wczytana". Szukałem na forum dość długo rozwiązania problemu ale nie spotkałem jakiegoś sensownego (może źle szukałem). Ma ktoś jakąś radę ? Spotkał się ktoś z podobnym problemem ?

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
29.05.2013 21:52    #4892     Football Manager - Ogólna dyskusja - tryb gry meczowej
1. Zakładaj jeden topic dotyczący swego problemu. Nie dubluj, bo robisz śmietnik na forum.
2. Jeśli chodzi Ci tylko o komentarz w trakcie meczu to zapewne musisz najechać na którymś ekranie przedmeczowym
(albo w trakcie meczu) na ustawienia jego wyświetlania, czyli te koło zębate w prawym górnym rogu.
Masz tam możliwość wyboru wyświetlania sytuacji, kamery, powtórek. Klikasz po prostu na "sytuacje" i wybierasz "Tylko komentarz".
…(…)…

sxz69 Młody aktywista

29.05.2013 14:56    #4893     Sufler - Porady do gry - Gra przeciwko trenerowi?
A jednak sądzę, iż mam trochę racji ;)
Przedstawiłeś na początku, swój problem w sposób bardzo ogólnikowy, więc podałem dwie podstawowe możliwe przyczyny.
Jeśli wszystko byłoby okej to nie pisałbyś tutaj. No a w większości przypadków problemy z regularnym wygrywaniem związane są z taktyką. O ile oczywiście mamy odpowiednich zawodników do wygrywania. No a tworząc taktykę musimy brać pod uwagę jakich mamy zawodników. Grając jakimiś ogórami nie zrobimy dla nich taktyki gdzie będą klepać jak Barca, bo po prostu umiejętności im na to nie pozwalają, aby tak grać.

Nie wiadomo jakim grasz zespołem, jaki masz skład, z kim grałeś, jaką masz taktykę itp.
Nikt tu nie jest wróżką i każdy z nas może tylko gdybać co "dolega" Twojemu zespołowi :)

korona73 Partyzant

Witam.
1. Czy jest możliwość żeby dodatki dać w inne miejsce niż na "C", bo tam słabo z miejscem, a jest tego ponad 5 gb i czy można jakoś wskazać ścieżkę w grze, żeby np. te loga,twarze,koszulki zczytywało z innego dysku?
2. Jak zmienić na stałe kolory atrybutów, bo co włączenie gry muszę robić to od nowa (wiem, że w 12 mi ktoś podpowiedział i działało)
3. Pamiętam, że w 12 do Koronki sprowadziłem sobie świetnych trenerów i miałem wszystko prawie na 5 gwiazdek i był do tego taki program co obliczał jakie parametry musi mieć trener, żeby mieć 5 gwiazdek jako np. trener bramkarski. Jak to jest w 13 macie jakiś namiar?
4. Odpaliłem sobie ligi polskie i izraelskie na dużej bazie danych czyli chyba 15 tys piłkarzy, a jak biorę od Was talenty z ligi polskiej to żadnego nie ma tj. Aleksander Jagiełło, Kamil Włodyka,Mariusz Stępiński itd. czym to jest spowodowane i co muszę włączyć?
5.Czy jest już skin Fahrenheit do FM13, bo pamiętam, że był świetny. Ten Steklo x3 też daje radę, ale wkurza mnie, że paski gdy rozwijam są prześwitujące i trochę się zlewa, do tego tło meczowe jest dramatyczne :)

To tyle moich wypocin, liczę na pomoc i dzięki z góry, idę zdobywać LM Koronką :)

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

29.05.2013 10:57    #4895     Inne - Gry i komputery - Problem z wi-fi
Sprawa była bardziej prozaiczna. W tym tam panelu sterowania, w systemie, w tym całym menedżerze zadań czy cuś, w tej karcie sieciowej, czy tam sterownikach, których nazwę napisałem jako pierwszą było coś takiego jak: advanced, a tam w property: 802.3az i przy value zmieniłem z disabled na enabled no i połączyło się z routerem, którego wcześniej wklepałem tam i hasło i jakoś połączyło. Swoją drogą nie wiedziałem, że mam takie chore hasło. Przy innym routerze, który mi wyświetliło było: domek123. A ja miałem literę znak i tak z 10 razy różne. Także bez wątpienia nikt mi się na routa nie wbije :D.

Teraz mam inny problem. O ile język sobie już ściągam uaktualnieniem windowsa, to chciałem mieć trochę inną szatę graficzną. Są jakieś skiny do windowsa 7? Takie bardziej dark?

A i jeszcze jedno. Czy na moim sprzęcie pójdzie mi Hitman-Absolution? Bo chce kupić klucz na steamie. Wcześniej sprawdzałem "wersję kolegi" i włączała mi się gra i przy wczytywaniu misji wywalało do wina. Tylko wtedy miałem mocno zadyganego kompa wirusami i ogólnie strasznie mulił. A chwilę potem wyszedł jakiś patch do Hitmana, który tego typu błędy naprawiał... jak myślicie? Pójdzie?

- procesor: Intel Pentium CPU B960 2,20 dwurdzeniowy
- 4 gb ramu (w ogóle warto dokupować ramu? Bo podobno w laptopach przy grach największe znaczenie ma grafika?)
- karta graficzna to chyba Nvidia 1gb, ale więcej nie wiem :D.

Pyknie czy nie pyknie?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

IwoS Partyzant

29.05.2013 01:45    #4896     Sufler - Porady do gry - Brak formy.
Witam. Mam problem w każdej karierze, którą zaczynam. Chodzi o to, że moje drużyny grają kiepsko, żeby nie powiedzieć najgorzej. Brak wyników, ledwo wydarte remisy z najgorszymi drużynami w lidze. Grałem różnego typu klubami i ciągle jest to samo. Nie wiem w czym leży wina. W fm 12 wygrywałem wszystko co było możliwe i każdym klubem, a tutaj nie mogę wygrać meczu ze spadkowiczami. Grałem Leverkusen, Wisłą, Arsenalem, AS Romą, Evertonem i wszystko jest tak samo. Trenerów miałem najlepszych możliwych i nadal tam samo. Pomocy!!!
Ten nowy manager jest jakiś dziwny.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

29.05.2013 00:04    #4897     Inne - Gry i komputery - Problem z wi-fi
a w to weszłeś: http://traxt(...)etowego/

jakieś programy które "same" naprawiają ten problem, jak dobrze widzę.

buczek93 Młody aktywista

28.05.2013 23:58    #4898     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
Bawią się w szejków, ale ani nie mają pieniędzy, ani pojęcia o piłce nożnej ani nawet odrobiny taktu. Kłamią w żywe oczy i zamiatają problemy pod dywan. Co to za prezes, co nie umie znaleźć sponsora? To taki problem wyłożyć hajs na pół roku pensji i działalności klubu, byleby awansować do pucharów (na co Polonię było stać)? Przecież to taki byznesmen, co to ma forsy od cholery, więc co jest nie halo? Pokazują tylko, że brak im jaj. W życiu nie ma nic za darmo i każdy ogarnięty (tym bardziej przedsiębiorca) powinien o tym wiedzieć. A to, że im takie akcje prawie nigdy nie wychodzą, to dowodzi tylko tego, że to szuje i złodzieje oraz pasożyty, kradnące szmal i nie robiące poza tym nic więcej. No i to do tego jeszcze głupsze toto, bo kieruje się "modą" na klub i prezesowanie. Oby dostali wilcze bilety od każdego zarządu klubu piłkarskiego w Polsce, bo tylko kopią, i tak będący już w stanie rozkładu, polski futbol.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

28.05.2013 23:51    #4899     Inne - Gry i komputery - Problem z wi-fi
No właśnie chodzi o te sterowniki. Zainstalowałem kilka i w końcu w tym menedżerze systemu zniknął wykrzyknik i niby są dobre, ale co z tego jak wi-fi dalej nie pokazuje mi łącza, które na drugim laptopie jest bez problemu... więc nie wiem z czym jest problem. A w tym temacie nie bardzo co jest.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

28.05.2013 23:43    #4900     Inne - Gry i komputery - Problem z wi-fi
A masz w ogóle sygnał neta? Próbowałeś łączyć się kablem? Dawałeś tą opcję napraw połączenie/diagnozuj problem (takie coś jest przynajmniej w viście)? Kumpel dokładnie ten sam problem ma na viście i jak zrobił właśnie tą diagnozę to mu pochodziło a potem w ogóle sygnału nie było więc też z tym uważaj. Nie ma jakiegoś tematu o tym w necie? ;>

o znalazłem: http://windo(...)-25289-t

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution