Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sebaraul Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.05.2013 12:42    #4881     Inne - Sport - Tenis
Roland Garros
Agnieszka Radwańska dziś zagra o 4 rundę.
Urszula niestety odpadła w rundzie drugiej, a szkoda, bo gdyby awansowała grałaby teraz z siostrą i mielibyśmy jedną Polkę w następnej rundzie na pewno.
Łukasz Kubot w singlu odpadł w rundzie drugiej z Francuzem Paire przegrywając 3-0 i szczerze mówiąc troszkę zawalając sobie ostatniego seta (prowadził już 3-0 w gemach z podwójnym przełamaniem).
Jerzy Janowicz właśnie gra o 3 rundę (mecz przeniesiony z wczoraj) i remisuje w setach 1-1 z Holendrem Haase.
Michał Przysiężny prawdopodobnie zaraz przegra swój mecz drugiej rundy z Richardem Gasquet. Brakuje mu dziś dokładności i opanowania, szczególnie przy własnym serwisie.
W deblu:
Fyrstenberg i Matkowski bez problemu awansowali do 3 rundy. Wygrali dziś 6-0, 6-2.
Kubot z Francuzem Chardy zagrają dziś dopiero mecz 1 rundy.
Janowicz z Tomaszem Bednarkiem na razie w drugiej rundzie, zagrają tam jutro.
W drugiej rundzie także, ale dzisiaj zagrają Kowalczyk w parze z Czechem Rosolem z na pewno groźną parą Llodra/Mahut.
U kobiet Ala Rosolska w parze z Kalashnikovą (przyznam, że nie wiem jakiej jest ona narodowości) jest w 2 rundzie.
Nieważne czy wygrywasz czy przegrywasz.
Ważne jak grasz.

robal15 Młody aktywista

To w takim razie ja bym proponował wybrać jakiegoś średniaka w lidze. Wystarczy rok lub dwa, by mieć możliwość walki o LM.

Portugalia: Paços de Ferreira lub Maritimo. Ja ostatnio grałem Boavistą, i bardzo dobrze wspominać ten czas. Tylko że oni są bankrutami, więc co roku miałem 0 ojro na transfery.

Holandia: Vitesse Arnhem - wiadomo, właściciel to miliarder, więc bez problemu szybko zbudujesz zespół. A ze średniaków to proponuję Heerenveen, FC Groningen lub NAC Breda.

Niemcy: możesz wybrać np rewelacje sezonu, czyli Freiburg i Frankfurt. W tej lidze jest od groma klubów: Hannover 96, Nurnberg,VfB Stuttgart, Mainz, Werder Bremen. Ja bym wybrał Werder, bo lubię ten klub oraz grają młodzikami.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Chris_Berk Partyzant

Dobra, poddałem się przy 31 kolejce :> Niestety liga francuska mi nie leży, no i przede wszystkim zbyt wiele spotkań trzeba rozgrywać. Nawet potasodolary magnata z Rosji mnie nie skuszą na kolejny sezon w Monaco.

No i moi mili, teraz staję przed poważnym dylematem, czy zacząć, nową, mam nadzieją długą karierę. Po przeanalizowaniu plusów i minusów oraz moich oczekiwań stworzyła się taka grupka.

1. Portugalia - Sporting, Benfica, Porto.
Serce podpowiada Sporting, jednak rozum przypomina, że mimo bardzo fajnej kariery w FM12 długi tego klubu zmusiły mnie do przeprowadzki na Wyspy. Czy w FM13 nie ma takiego problemu? Porto to chyba najłatwiejszy wybór, a nie chciałbym mieć aż tak łatwo.

2. Niemcy - Bayer Leverkusen.
Odrzuciłem BVB i Bayern, ponieważ też nie byłoby wyzwania. Bayer ma długi, ale za to kilku ciekawych zawodników - Milik, Schurle, Carvajal, Leno itp..(przepraszam za przekręcone nazwiska). Myślę, że to byłaby ciekawa kariera, a same długi nie wydają się aż takie duże. Grał ktoś Bayerem?

3. Holandia - Ajax
Myślałem też o Feyenordzie, ale znowu klub z długami i ciężko byłoby coś ugrać w Europie. Mimo wszystko mają świetnych wychowanków. Ajax ma większe możliwości, da się powalczyć w LM?

Wybrałem te ligi ze względu na mniejszą ilość rozgrywanych spotkań w sezonie, na czym mi bardzo zależy. Po co grać ponad ok 60 meczów skoro można 50? :)

Dziękuję za wszelkie rady :)

Falcon Przodownik pracy

30.05.2013 20:08    #4884     Sufler - Porady do gry - Problem z Lewandowskim
Czytasz w ogóle forum?Dokładnie pod twoim tematem, użytkownik ma ten sam problem. Jak nie chce przedłużyć kontraktu, to nic nie zrobisz.

http://www.cmrev(...)#p198410
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Nascimento1998 Partyzant

30.05.2013 19:39    #4885     Sufler - Porady do gry - Problem z Lewandowskim
...i nie chodzi mi o gole w reprezentacji:)
Chciałbym zacząć karierę Borussią Dortmund i tu pojawia się pewien problem bo kiedy chcę przełużyć kontrakt z Robertem, który wygasa w 2014 to jego agent mówi, że Robert nie jest zainteresowany i po wygaśnięciu kontraktu odejdzie z klubu.Tak jest zawsze, zresztą boję się, że to jest już ''wgrane'' bo sprawdzałem i taka sama sytuacja jest w Barcelonie z Victorem Valdesem, który naprawdę ogłosił, że chce odejść.
Da się to jakoś rozwiązać, miał ktoś tak, jest szansa, że zmieni zdanie?

Rafek13 Partyzant

30.05.2013 18:59    #4886     Sufler - Porady do gry - Nowy kontrakt - zawsze odmowa
ja też miałem taki problem, ale sprzedałem Lewego za 20 mln, i zapisalem w kontrakcie ze moge go odkupic za 40 mln. i tez tak zrobiłem po sezonie gdzie strzelil Lewy 30 goli. Problem z kontraktem rozwiazany

Rafek13 Partyzant

30.05.2013 18:55    #4887     Sufler - Porady do gry - Problem z zapisem gry
Mam pytanie odnośnie zapisu gry. Mam włączony zapis gry do 5 plików i autozapis co 2 tygodnie. W tych plikach mam miesięczną różnicę w grze. Czy można zrobić coś aby gra była zapisywana w tych plikach co tydzień, lub 2 tygodnie. Miałem już kilka problemów że gra nie została wczytana więc wolę się zabespieczyć na przyszłość. Jakieś sugestie?

Kangur1899 Partyzant

30.05.2013 17:46    #4888     Serwis - Uwagi i propozycje - Szybkie pytania
Mam problem nie moge pobierać niektórych dodatków. Nie pokazuje mi się przycisk "pobierz plik". Np. gdy chciałem pobrac genie scouta do fm 13 lub megapack ze zdjęciami piłkarzy. Nie wyświetla się też gdy chciałem pobrać uaktualnienia do fm 13

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Podaj jakiś przykład bo bez kitu nie wiem o co Ci chodzi, chyba że kto inny ma pomysł jak Ci pomóc. Rozpisz twój problem na więcej niż jedno zdanie żeby dało się go zrozumieć. Napisałeś teraz 2 zdania z czego drugiego nie zrozumiałem ;)

KRaven031 Partyzant

30.05.2013 16:01    #4890     Sufler - Dodatki do gry - Pomoc!!!
Patche instalują się same po uruchomieniu Steama, z tym nie ma najmniejszego problemu.
Just Raven.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution