Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

lancos3-11 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="kondzik123"]Witam, w końcu zakupiłem FMa 13 i mam teraz problem z wyborem drużyny. Interesują mnie zespoły z drużynami rezerw, z 2-3 ligi lub drużyny z pierwszych lig, ale słabszych krajów. Co polecacie?[/quote]
Jaen(Hiszpania), Varzim, Boavista(Portugalia), dowolny klub z Francji. A na co Ci drużyna rezerw :pickard:

kondzik123 Partyzant

Witam, w końcu zakupiłem FMa 13 i mam teraz problem z wyborem drużyny. Interesują mnie zespoły z drużynami rezerw, z 2-3 ligi lub drużyny z pierwszych lig, ale słabszych krajów. Co polecacie?

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
01.06.2013 16:34    #4873     Sufler - Porady do gry - Wolny Transfer
Ja mam inny problem, którego nie rozumiem. Piłkarz konkurencji ma kontrakt do 30 czerwca 2019. Jest marzec 2019, a ja nie mogę mu dać kontraktu. Jest tylko opcja transferu. O co chodzi? Gram w Anglii i piłkarz też jest z Anglii. Jakiś tajny przepis, którego nie znam? Pomóżcie wicepremierowi ;)
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

cwks Partyzant

01.06.2013 16:07    #4874     Football Manager - Ogólna dyskusja - Ogromny problem
mam ogromny klopot
rozegralem I polowe meczu przeprowdzilem zmiany taktyczne i zatwierdzilem je
teraz nie oge rozpoczac II polowy przycisk graj jest na szaro a jak klikam anuluj przeprowadzone zmiany nic sie nie dzieje
POMOCY!

buczek93 Młody aktywista

01.06.2013 12:59    #4875     Sufler - Porady do gry - Gwiazdki zawodników
Nigdy specjalnie asystenta nie sluchalem i jakos nie odczulem z tego powodu problemow. Gosc nadaje sie na mecze, wysluguje sie nim czasem na konferencjach, ale zawodnikow wybieram sam. Licza sie atrybuty, charakter, historia kontuzji i ligowa srednia (jak sprowadzany z grywalnej ligi). A to, co mowi asystent niekoniecznie ma pokrycie w rzeczywistosci. Prosty przyklad - Real Madryt, FM13, Aitor Karanka oceniajacy Benzeme na 4 gwiazdki. Wszystko fajnie, cacy, tylko ze lysol nie trafil w 14 (!!!!) meczach La Liga bramki, jego srednia z ostatnich 5-ciu spotkan to w okolicach 6.2 sie blaka, a sam zabojad jest nzw, bo grzywna i bedzie plakac. Taki Higuain, ktory w tamtym czasie wbil tych goli 8 (bez szalenstw, ale i tak duzo lepiej), ma gwiazdek 3. Dlaczego? No bo po prostu tak sobie gra ubzdurala, innego powodu nie widze. Obydwoje grali na LPK, Higuain ma tam chyba nawet nieznacznie lepsze atrybuty, a nie sadze, zeby 2 lata roznicy robily AZ TAK WIELKI KLOPOT.
Jesli masz ochote sluchaj asystenta - nie twierdze, ze sie gosc nie zna, ale kogo bym nie zatrudnil, zawsze mu czegos brakuje. Raczej nie powierzaj mu realizacji transferow juniorskich (bo naprawde ciezko o asystenta obeznanego na pro-poziomie) a na proponowanych zawodnikow i tak spojrz jeszcze raz, surowszym okiem. Jak dla mnie to jest recepta na maksymalizacje % zwyciestw - jak nie chcesz tworzyc killer-team'u, to nie musisz sie przeciez do moich rad stosowac :)

alq Partyzant

01.06.2013 12:27    #4876     Sufler - Edytor - Nazwiska dla newgenów
Hmm...
Dzięki wielkie za odpowiedź i propozycję rozwiązania mojego problemu. Jednakże, jeśli mnie pamięć nie myli, ktoś grzebał kiedyś w bazie danych nazwisk graczy chcąc naprawić polskie znaki w nazwiskach (bodaj w FM12). Stąd, istnieje może jakaś bezpośrednia możliwość ingerencji w ich pulę?

marz2 Partyzant

01.06.2013 00:13    #4877     Sufler - Porady do gry - Problem z gra przez internet
Witam. Z kolegą kupiliśmy FMy, bo słyszeliśmy, że gra sieciowa w tym FMie akurat jest bardzo przyjemna przez steam. No i tu jest problem. Mój komputer nie jest może cudem techniki ale ogarnia całkiem dobrze tego FMa to samo u kolegi, który ma dobry komputer. Prędkości internetu mamy dobre więc też tutaj nie powinno być problemu. Kolega tworzy grę, dołączam gramy, gramy i w pewnym momencie np.

1 przypadek to zgłaszanie składu do ekstraklasy u kolegi już zgłoszone i kliknięte kontynuuj, robie to samo i ... przetwarza dłuuugo czekam z 10 min i nic... a u niego jest napisane, że Oczekiwanie na mnie...
2 próba też na nic, bo kolega miał mecz eliminacji zgłosił skład i wszystko i kliknął przejdź do meczu ja to samo i u niego sekunda i przetworzone i Oczekiwanie a u mnie to samo...przetwarza i przetwarza...

Proszę o pomoc. Może to problem z jakimiś blokadami czy coś?

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Villar, Ali M. z Arabii Saudyjskiej, jest na wolnym, znajdziesz bez problemu. A na pomoc może Pires?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

sCan Partyzant

31.05.2013 14:48    #4879     Football Manager - Świat taktyki - Problem
[quote="cwks"]siemka
mam juz dosc
gram sobie coventry (league one) sezon praktycznie dopiero zacaalem ,ale mam problem
wlasnie skonczylem mecz z sheffield utd oczywiscie przegrany 0-2 chociaz przez 70 minut bylem zespolem o niebo lepszym
kontrolowalem syutaucje na boisku rywal nie mogl zblizyc sie do mojego pola karnego(wysoki pressing , szybko odbierane pilki itd)
i wtedy przyszla ta 70 minuta . fatalny blad mojego obroncy i 0-1 i gra sie posypala
kolejny przyklad gram z sredniakiem do przerwy prowadze 2-0 ok
przychodzi II polowa i nie ten zespol
rywal dominuje ma ogromna przewage strzela 2 bramki
przychodzi 90 minuta i co? i strzelaja 3 bramke ze spalonego!
pytanie brzmi co robie zle?
dlaczego nie moge zagrac dobrego rownego meczu tylko jakis fragment np I polowa
no troche sie rozpisalem[/quote]

źle przeprowadzone rozmowy motywacyjne w przerwie meczu??

cwks Partyzant

31.05.2013 14:36    #4880     Football Manager - Świat taktyki - Problem
siemka
mam juz dosc
gram sobie coventry (league one) sezon praktycznie dopiero zacaalem ,ale mam problem
wlasnie skonczylem mecz z sheffield utd oczywiscie przegrany 0-2 chociaz przez 70 minut bylem zespolem o niebo lepszym
kontrolowalem syutaucje na boisku rywal nie mogl zblizyc sie do mojego pola karnego(wysoki pressing , szybko odbierane pilki itd)
i wtedy przyszla ta 70 minuta . fatalny blad mojego obroncy i 0-1 i gra sie posypala
kolejny przyklad gram z sredniakiem do przerwy prowadze 2-0 ok
przychodzi II polowa i nie ten zespol
rywal dominuje ma ogromna przewage strzela 2 bramki
przychodzi 90 minuta i co? i strzelaja 3 bramke ze spalonego!
pytanie brzmi co robie zle?
dlaczego nie moge zagrac dobrego rownego meczu tylko jakis fragment np I polowa
no troche sie rozpisalem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution