Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

buczek93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.06.2013 14:29    #4831     Sufler - Porady do gry - FM13 osiągnięcia
Witam, mam problem z osiągnięciami na steamie. Udało mi się rozegrać 20 meczy bez utraty gola (o dziwo, udało mi się), ale steam nie nagrodził mnie za to osiągnięciem. Trzeba rozegrać 20 spotkań oficjalnych pod rząd, 20 meczy w lidze czy jak?
Druga sprawa - nieprzyznane osiągnięcie za dublet - w pierwszym sezonie gry ustrzeliłem mistrza z 98 pkt i Puchar Króla (3:2 z Betisem). A Steam nadal twierdzi, że mam to osiągnięcie do zdobycia. Bug, mam spróbować w innej lidze czy co?

pyzior Partyzant

[quote="Jacko"]Szukaj w Afryce, najlepiej newgenów.[/quote]

Nie będzie problemów z aklimatyzacją?

pyzior Partyzant

Fm 2012-lipiec 2014. Szukam bardzo dobrego obrońcy do Wisły Kraków. Budżet to 14mln E
Problem polega na tym że w polskiej lidze nie ma już chyba zawodników którzy byliby istotnym wzmocnieniem. W kraju jestem niemalże potęgą (Puchar Polski,co rok walka o mistrza),natomiast w Europie dostaje wciry. Z zagranicy jednak mało który zawodnik chce do mnie przejść,przez co nie mogę znaleźć nikogo dobrego. Proszę o pomoc

ProkiHM Partyzant

Siemka , mam pewien problem otóż w trakcie meczu zawodnicy zmieniają swoje pozycję mianowicie gdy gram Barceloną i Neymara ustawiam na lewym skrzydle a Sebastiana Corchię na prawej obronie to ci dwaj zawodnicy ciągle zamieniają się swoimi pozycjami , czasami nawet na całe mecze.
Co moge z tym zrobić?

KRaven031 Partyzant

@machaj88 - widzę, że FM12, nie jestem debilem. Chodzi mi o wersję tej 12tki. Bo, z tego co wiem, to piracka wersja ma takie właśnie problemy.
Just Raven.

KRaven031 Partyzant

09.06.2013 09:41    #4836     Sufler - Porady do gry - Karta graficzna a FM
Zainstaluj z powrotem ten stary i sprawdź czy działa. Jeśli tak - to po problemie
Just Raven.

dZiX Partyzant

08.06.2013 19:21    #4837     Sufler - Porady do gry - Limit piłkarzy
Mam to samo co Pachutek. Czy jakoś ten problem został rozwiązany?

zidane555 Partyzant

[quote="Arcadius"]Mnie zastanawia dodatkowo inna sprawa. Otoz nigdy w tym fmie nie udalo mi sie zdobyc bramki z dystansu (pomijajac rzuty wolne). Ze skraju pola karnego jasne, ale juz z dalszej odleglosci ani razu. Absolutnie wszystkie takie uderzenia (czy to loby, czy tez konkretne bomby) laduja na poprzeczce. [/quote]
U mnie to też rzadkość, 2 lub 3 razy zdobyłem bramkę z dystansu, natomiast większość strzałów albo jest blokowana albo ląduje poza stadionem. A poprzeczki... kilka w meczu. Już kiedyś był podobny problem, bodaj w FM 11

zidane555 Partyzant

Witam, mam pewien problem, z którym nie potrafię sobie poradzić mimo usilnych starań. Od początku mojej 8-letniej przygody z FM-em zawszę rozpoczynam grę mocniejszym zespołem, aby zapoznać się z nowościami i "rozgryźć" nowego FM-ema. Tak samo zrobiłem tym razem, jednak po raz pierwszy w mojej karierze spotkałem się z czymś takim.
Mianowicie mój zespól dominuje, stwarza sobie dużo sytuacji, oddaje mnóstwo strzałów, ale jest cholernie nieskuteczny. Czasami odnoszę wrażenie, że zwyczajnie nie mają do kogo zagrać, chociaż gram ofensywnie... Poza tym tracę masę bramek, co nie powinno być dziwne ze względu na ofensywną grę, jednak większość z tych bramek pada po głupich i kardynalnych błędach obrońców czy też bramkarza (czasami piłka po podaniu do mojego obrońcy odbija się od niego jak od drewna i wpada wprost pod nogi przeciwnika albo obrońca bawi się piłką przed polem karnym...). W dodatku gram intensywnym pressingiem, z ostrym odbiorem piłki, obrońcy maja wysokie wszystkie niezbędne atrybuty, a mimo to zawodnicy (głównie obrońcy) są pasywni, nieagresywni, puszczają każdego jak leci. Próbowałem już chyba wszystkiego, nie pomogło nic, zarówno w grze w obronie jak i ataku.
Dodam, że gram Chelsea, skompletowałem już dość mocny zespół. Największe problemy mam na wyjazdach, zarówno z mocnymi jak i słabymi rywalami. Myślałem, że problem leży w motywacji, jednak zmiana podejścia do zawodników nie pomogła. Nie chcę narzekać, ale nierzadko przeciwnicy grają futbol idealny... Jakaś rada? Czy to kiepski silnik, moje błędy czy zbytnio przywykłem do poprzednich, łatwiejszych odsłon?

KRaven031 Partyzant

08.06.2013 13:33    #4840     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka a przeciwnik
Mam problem z wyborem taktyki. Jasne, trzeba mieć przygotowaną defensywną na mocniejszych i ofensywną na słabszych. Ale skąd odczytać siłę przeciwnika? Najlepiej różnicę między zespołami oddają przewidywania przed meczem, słuchać przewidywań mediów przed sezonem? Czy może najprościej - grać ofensywnie u siebie, a defensywnie na wyjeździe?
Jest jakiś złoty środek, czy trzeba wyczuwać samemu przy każdym meczu?

FM 13
Just Raven.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution