Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Lodzermensch Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam wszystkim serdecznie

Mam kilka pytań dotyczących FM13.

Zacząłem karierę klubem Almere City. Biedny klubik z 2 ligi holenderskiej, którego klubem patronackim jest Ajax. Almere City to klub z mizernym stadionem, z mizerną szkółką, z mizernymi finansami, z mizernym wszystkim. Chciałem zrobić z klubu bez sukcesów europejską potęgę. Niby wszystko pięknie, w 2021 wygrałem ligę mistrzów, stan konta sięga 16 milionów euro, budżet transferowy 10 milionów, na płace ponad 1,5 miliona. Przez cały czas kariery rozbudowałem stadion z chyba 6 tyś miejsc, aż do 8 tyś(!) i obiekty młodzieżowe.

Mam kilka problemów przez które wyrywam sobie włosy z glowy.
Problem ze stanem konta pojawia się od początku rozgrywki, a mianowicie. Przy większych wpływach, stan konta zwiększa się, lecz po kilku dniach wraca do stanu poprzedniego. Niby na przestrzeni lat mimo wszystko się powiększył ALE. Sprzedałem właśnie zawodnika za 35 mil oiro. Stan konta się o taką kwotę powiększył, budżet transferowy również ale po paru dniach w grze wszystko wraca do stanu poprzedniego. Pieniądze po prostu znikają. Czym to jest spowodowane ? Pazernością udziałowców którzy wszystko sobie zawijają do kieszeni ?

Druga kwestia dotyczy klubu patronackiego. Czy można jakoś zrezygnować z takiej współpracy ? Niby widnieje taka opcja ale nie jest w ogóle podświetlona i nie da się jej wybrać. Do tego muszę dodać, że mimo tego że ani razu nie wypożyczyłem od nich zawodnika, nasza współpraca polega jedynie na tym, że udostępniają mi swój stadion na mecze o większą stawkę np. LM.

Trzeci problem dotyczy budowy nowego stadionu i rozbudowy obiektów treningowych. Opcję w ogóle nie dostępne w rozmowie z zarządem. Pewnie ma to związek z tym że Ajax mi je udostępnia i pewnie również dlatego zarząd nie daje możliwości zakończenia z nimi współpracy. Więc powstaje błędne koło. Czy da się coś z tym zrobić ?

Liczę na pomoc i z góry dzięki.

chciuczek Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Kiedyś chyba próbowałem zrobić i jakieś problemy były. Nie utracę dotychczasowej kariery ?

adik777 Partyzant

10.06.2013 14:44    #4823     Sufler - Porady do gry - Kontrakt
Witam.
Mam problem w grze FM 12
otóż zacząłem grę jako bezrobotny i gdy otrzymuje ofertę z jakiegoś klubu mam takie coś :

Nie mogę jej ani akceptować , ani negocjować . Po tym samym sprawdziłem jeszcze inne sejwy i na każdym mam już tak samo :/
ale to jeszcze nie wszystko. gdy chcę zakupić jakiegoś piłkarza to mam coś takiego :

WTF !? :pila:
Miał ktoś z was coś takiego , jak sobie poradził ? jeżeli tak to proszę piszcie

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
10.06.2013 01:16    #4824     Inne - Piłka nożna - I liga (w Polsce)
Popieram wypowiedz Maaaroxa w kwestii tego, ze na awans zasluguja Ci, ktorzy go wywalcza i nie wazne czy to wiocha czy wielkie miasto, wazne, ze maja kase zeby potem nie bylo problemu z wycofywaniem w trakcie sezonu...

Btw. Co do wiosek, pamietasz calkiem dobre wystepy Amiki Wronki i Groclinu Grodzisk Wlkp. w Pucharach Europejskich ? No i w Bundeslidze tez gra druzyna okreslana jako "wiesniaki" czyli Hoffenheim i nikt problemu tam nie robi.

Maaarox Partyzant

09.06.2013 23:50    #4825     Inne - Piłka nożna - I liga (w Polsce)
Jestes w błedzie, bo Termalica idze w szkolenie mlodziezy czego sam ejstem przypadkiem i Witkowscy na nas nie zaluja. A na E-klase zasluguja ci, ktorzy zasluza sportowo ;) [w tym wypadku Zawisza i Cracovia]. Ja im gratuluje i zycze powodzenia, bo sportowo na to zasluzyli. Wiec nie mow, ze dla takich "wiosek" nie ma miejsca, bo jesli zasluza sportowo to te "wioski" z charyzma beda ogrywac nie jedne Wisly czy Slaski ;) . Jesli masz jakis kompleks do "wiosek" to juz twoj problem i chociaz wiem ze to forum to nie obwieszczaj tego publicznie. Tak bedzie lepiej dla wszystkich ;> .

KANE8 Partyzant

Witam. Otóż mam problem z dodatkami do fm. Ściągnąłem Polską Ligę Ubdate 1.1, wklejam tam gdzie trzeba, mam wyłączone blufowanie skórki i nie mam żadnych nowych lig. Czy mógłby mi ktoś z was pomóc?

BartuS Artysta Mentor

Grupa: Ekspert
09.06.2013 18:20    #4827     Inne - Piłka nożna - Reprezentacja Polski
Jacko, Jędrzejczyk jest przeciętnym graczem, jeśli już chcesz stawiać na Bereszyńskiego (IMO in plus), to na środek obrony "włoski" duet Glik-Salamon. Szczęsnemu już się w główce chyba poukładało po wojażach z Wengerem. Największy problem (jak zawsze) widać po lewej stronie defensywy, gdzie mamy tylko jeźdzców bez głowy Wawrzyniaka i nieco zapomnianego Boenischa. Dziwią mnie problemy ofensywne naszej kadry, gdzie mamy Lewandowskiego, Błaszczykowskiego, czy dobrze rokującego Zielińskiego. W obwodzie zostaje także Wolski, jednak dopóki nie zacznie grać w klubie nie ma co na nim opierać drużyny. Warto także wrócić z Milą, który jako jedyny ciągnie Śląsk do przodu. Skoro mamy czas na sprawdzania Mierzejewskiego i Majewskiego, to Sebastian także powinien dostać szansę.

turbo062 Partyzant

09.06.2013 17:39    #4828     Sufler - Porady do gry - Problem ze Scoutami
Prowadze Chelsea i mam maly problem ze scoutami. Z poczatku mialem ustawione zeby zadania scoutom nadawal Glowny Scout ale w ciagu 5 miesiecy nie dostalem zadnych raportow od scoutow ani nic, cisza i zagubienie. Teraz postanowilem je nadac im zadania samemu, polowa z nich jeszcze jest w trasie, a polowa wraca po jednym dniu i mowi ze nie znalazla pilkarzy wartych polecenia. Jest to bug gry ze wracaja do klubu juz po jednym dniu czy ja cos zle ustawiam? Dzieki

machaj88 Młody aktywista

09.06.2013 15:47    #4829     Sufler - Porady do gry - Poważny błąd
Po dodaniu/usunieciu ligi wyskakuje crush dump, zawsze po 30 czerwca, w moim przypadku co sezon, bo non stop usuwam jakas lige ;p Ale ja po prostu ide na urlop, mija "dzien" w ktorym wyskakuje cd i po problemie.

[quote]Edit: gdzie mogę usunąć tą lige co dodałem? [/quote]
Tam gdzie dodales ;p czyli "rozwijane menu FM"(tam gdzie ustawienia) -> "dodaj/usun ligi". Jesli masz sejwa sprzed 30 czerwca to powinno usuniecie pomoc, jesli nie.... dupa.

machaj88 Młody aktywista

[quote="KRaven031"]@machaj88 - widzę, że FM12, nie jestem debilem. Chodzi mi o wersję tej 12tki. Bo, z tego co wiem, to piracka wersja ma takie właśnie problemy.[/quote]W takim razie mylisz pojecia. I wyluzuj z deczka

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution