Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Sudri93 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.06.2013 01:22    #4811     Sufler - Porady do gry - [FM13]Problem z edytorem
Witam,
w FM 13 pobawiłem się trochę edytorem, dodałem klub, kilku piłkarzy. Po próbie startu nowej kariery z nową aktualizacją własnego autorstwa wyświetla się komunikat: http://www.bankf(...)566.jpeg

Proszę o pomoc w odnalezieniu błędu :) pozdrawiam :)

kaszi7 Partyzant

11.06.2013 22:42    #4812     Sufler - Porady do gry - Dwa pytania.
Siemka!

mam dwa pytanka.

jak zmienic zeby przy wybieraniu skladu bylo jak kiedys pozycjami i jak klikniesz wybor sie ukladalo wyborem skladu, kliknalem gdzie i mam pozycjami pomieszane ;/

drugie, mam jakis problem z powolaniami, mam reprezentacje biore sklad patrze ok sa zawodnicy. a jak klikne potwierdz sklad to zawodnicy sa inni, nie ci ktorych wybieralem o co biega?

zna ktos odpowiedz na pytania to poprosze.

wolf011 Partyzant

[quote="zelencik"]Witam. Chciałbym sie troche pobawic w managera w Serie A . nigdy w niej nie grałem więc czas chyba wypróbowac ten styl futbolu . As roma to klub którym musze zagrac ,tylko problem tkwi w tym ze mało kasy na transferki nawet po modyfikacji budżetu i teraz czy jak np. zajme w lidze 1-4 miejsce to czy dostane jakis zastrzyk gotówki czy raczej nie mam na co liczyc ? drugie pytanie czy napastnik Marco Boriello wróci z wypozyczenia z koncem sezonu ( bardzo mi na nim zalezy poniewaz sądząc po atrybutach przydał by sie nie samowicie ). moze jednak roma to dla mnie zły klub na początek przygody w serie A jezeli tak to podajcie inne kluby i jakos ogólnie budzet. błagam o odpowiedz dosc szybko . z góry dzieki Gra : FM 13 [/quote]

Napoli - jakies 30mln euro na transfery, w miare ciekawy skład (Hamsik, Cavani, Inler, L. Insigne). Ale to wszystko w FM 12 ale myślę że dużej różnicy nie powinno być;)

Godlike87 Partyzant

W 2031 wybudowano mi nowy stadion jednak obecnie jest on już za mały a rozbudować się go nie da. Od 3 sezonów opcja budowy nowego stadionu jest nie dostępna a po najechaniu na nią jest mniej więcej taka notka "Budowa nowego stadionu w obecnej sytuacji jest nie wskazana" kasa to nie problem bo mam jej wystarczająco. I nie wiem czy w grze jest limit że możliwa jest budowa nowego stadionu tylko raz czy mam jeszcze poczekać kilka sezonów?

zelencik Partyzant

Witam. Chciałbym sie troche pobawic w managera w Serie A . nigdy w niej nie grałem więc czas chyba wypróbowac ten styl futbolu . As roma to klub którym musze zagrac ,tylko problem tkwi w tym ze mało kasy na transferki nawet po modyfikacji budżetu i teraz czy jak np. zajme w lidze 1-4 miejsce to czy dostane jakis zastrzyk gotówki czy raczej nie mam na co liczyc ? drugie pytanie czy napastnik Marco Boriello wróci z wypozyczenia z koncem sezonu ( bardzo mi na nim zalezy poniewaz sądząc po atrybutach przydał by sie nie samowicie ). moze jednak roma to dla mnie zły klub na początek przygody w serie A jezeli tak to podajcie inne kluby i jakos ogólnie budzet. błagam o odpowiedz dosc szybko . z góry dzieki Gra : FM 13

MiXB Partyzant

Witam wszystkich!
Po blisko sześcioletniej przerwie z FM postanowiłem wrócić do tej zacnej gry i wypróbować swoich sił w jakimś ciekawym klubie. Wybór padł na Zenit - gigantyczny potencjał, prężna liga z wyrównaną stawką i wschodnie klimaty. Ale po tylu latach człowiek po prostu wyszedł z obiegu. I tu może zacznę zadawać moje pytania.
1. Trenerzy. Zgodnie z zarządzeniem mam mieć maksymalnie 6 trenerów + potencjalnie 2 asystentów/trenerów. Mam ich 16 na dzień dobry. Ponadto są oni tak rozłożeni, że mają czasem po półtorej gwiazdki. Przy odpowiednich zabiegach mogę u niektórych wyciągnąć nawet 4, ale tylko jak dam trener - aspekt treningowy. To rodzi problemy, bo tych aspektów jest sporo przecież (10-12, nie pamiętam). Więc mogę:
a) olać dyrektywę i zatrudnić fachowców, a niektórych obecnych zwolnić, ale nie wiem co to może wywołać - zamiast 6 trenerów będzie ich 2X;
b) próbować wyciągnąć maksimum potencjału z obecnego składu;
c) podporządkować się dyrektywie i mieć beznadziejny trening.
Podział na trenerów seniorów/juniorów ze wspólnym limitem dodatkowo to pogrąża... Sugestie?
2. Limit graczy. Mogę mieć 7 obcokrajowców. Nie jest to może problem, ale nie wiem czy jest sens liczyć na new-geny: czy są dalej szanse, że w Kambodży urodzi się 6 Maradonów w jednym roku, a w Hiszpanii nowa kadra San Marino tak jak to miało miejsce w poprzednich wersjach? Czy lepiej kupować stare dziadki, ale za to prezentujący jakiś poziom? Jak już mówiłem, nie grałem 6 lat - dawniej dobrych juniorów było co kot napłakał, dlatego nigdy nie chciało mi się grać więcej jak 5 sezonów, bo nikogo po prostu nie było. Teraz na pewno jest o wiele lepiej, ale dalej może być opłacalniejsze inwestowanie w weteranów.
3. Nie wiem czy mogę tu pytać, ale Zenit nie ma żadnego wartościowego lewego obrońcy, a Danny - mój potencjalny as - ma kontuzje jeszcze cztery miechy. Jakieś sugestie co do transferów (by nie robić postu w innym dziale pytam tu).
4. Dalej opłaca się od podstaw budować scouting/trenerów - zatrudniać tylko 18+? No i co się teraz liczy u scoutów/trenerów, bo dawniej nie było aspektów psychicznych tych ludzi.
5. FMRTE to dalej "must have"?
6. Czy mogę tu pisać pytania w razie ogólnych próśb/porad/sugestii dotyczących Zenitu i ligii rosyjskiej? Taki tutorial gry rosyjskim zespołem z sugestiami transferów, taktyk itd.

Z góry dziekuję i proszę o wybaczenie w razie złego działu, błednego tematu itd. W razie czego proszę o poprawienie mojego błedu i przeniesienie/usunięcie topicu.

Loczekk Partyzant

Witam.
Mam problem. Mianowicie po jakichś 15 minutach gry mój komputer się wyłącza:/ Gra oryginalna.

PatrykW Partyzant

Witam . Więc robię aktualizację do FM 12 ( ważne transfery w klubach i cała polska t-mobile ekstraklasa i I Liga , spadki i awanse , LM i LE itp. ) , ale mam problem z Polską ligą . Bo robię nowe zasady krajowe ( 37 kolejek , podział na dwie grupy , ale bez podziału punktów ) i mam pewien problem lub nie wiem co zrobić :D Bo jak dam w zasadach , że mecze są w Piątek to są wszystkie w Piątek , a chciałbym , żeby było to jak wcześniej PT , SOB , NDZ i PON . Wie ktoś może coś zrobić ? Pierwszy update wyjdzie na dniach . Najpóźniej do czwartku .

Minuta Partyzant

Potrzebuję najlepiej zespołu z niżeszj klasy rozgrywkowej, obojętnie która liga. Lubię kupować Polaków, więc dobrze byłoby jakby chcieli przechodzić bez problemu w pierwszym sezonie. Budżet tak myślę na poziomie ~800tys. ojro. najlepiej też, żeby Ci Polacy potem dawali radę zdobywać mistrzostwo tej ligi albo chociaż miejsca dające grę w europejskich pucharach. FM 12

farzer Partyzant

11.06.2013 09:26    #4820     Sufler - Porady do gry - Brak histori
Witam, serdecznie mam taki problem, że nie zapisują mi się historie, jak w nią wchodzę w historię zawodnika to pokazuje mi się tylko sezon obecny. Instalowałem od początku grę przywracałem ustawienia i nic niestety nie pomogło:(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution