Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Chris_Berk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.06.2013 11:48    #4781     Sufler - Porady do gry - Mała rada taktyczna
Na początku zaznaczę, że jestem doświadczonym graczem, więc spodziewam się bardziej profesjonalnej porady z Waszej strony - z pewnością ją zrozumiem ;]

Otóż zastanawia mnie formacja mojego zespołu. Posiadam w składzie niezłego już na chwilę obecną ofensywnego pomocnika - Paredesa, który ma ogromny potencjał. Kupiłem go z listy transferowej za 4mln euro i w pierwszym sezonie radził sobie bardzo dobrze nawet ku mojemu zaskoczeniu. Strzelał, asystował przez co postanowiłem zmienić taktykę na 4-2-3-1, żeby mógł grać więcej ( ogólnie grałem systemem 4-3-3). Niestety 2 sezon w jego wykonaniu był zdecydowanie słabszy. Rozumiem, że nie każdy piłkarz o dużych umiejętnościach potrafi utrzymać równą formę przez cały sezon, ale to co on pokazał to była porażka. Grał bardzo przeciętnie i wraz z otwarciem okienka transferowego zastanawiam się nad jego sprzedażą. Chciałbym zaznaczyć, że nie zmieniałem nic w ustawieniach indywidualnych. Oto moje pytania:
1) czy wy z reguły decydujecie się na grę ofensywnym pomocnikiem? Bo ja jakichś większych korzyści nigdy w tym nie widziałem.
2)czy lepiej jest mieć 2 napastników niż grać napastnikiem i podwieszonym za nim of. pomocnikiem?
3) a może najlepszym wyborem byłaby zmiana pozycji? Tylko lepiej na napastnika czy też środkowego pomocnika?

Ogólnie takie problemy rozwiązuje sam, sprzedając zawodnika i grając taktyką która pasuje do zespołu, jednak mam jakąś sympatię do Paredesa i szkoda jest mi się z nim rozstawać. Niestety wypożyczyć go chciał jedynie Juventus, ale w roli zmiennika, więc ofertę odrzuciłem.

Profil - http://img52(...)v4ai.png
Historia i statsy - http://img19(...)/emk.png
Polecenia - http://img52(...)/qy4.png

Cinek1013 Partyzant

19.06.2013 23:36    #4782     Sufler - Porady do gry - Problem z wypożyczeniami.
Witajcie !
Mam mały problem, zacząłem 4 sezon Aston Villą w FM 12, i pojawiło się kilku bardzo ciekawych newgenów których nie chcę oddać komputerowi a niezbyt mam z nimi co zrobić. Kupiłem już czterech, i tutaj moje pytanie, na pierwszy skład są za słabi a żeby grali w lidze to jest ciężko bo mam na każdą pozycję po zmienniku których mi szkoda odstrzelić. Lepiej ich wypożyczyć, ogrywać w rezerwach z treningiem pierwszej drużyny czy jakoś inaczej to zrobić ?
Jeśli najlepiej byłoby wypożyczyć to na co w szczególności zwracać uwagę ? Na status zawodnika w klubie do którego wypożyczam(np. zmiennik) czy na coś innego np niewiem bazę treningową ?
Jeśli ktoś mógłby mi pomóc w tym małym problemie to byłbym bardzo wdzięczny. Chyba że dysponujecie jakimiś testami czy czymś w tym rodzaju to byłoby bardzo fajnie.
Z góry dzięki za pomoc.

machaj88 Młody aktywista

Tylko zaloga SI moze naprawic zbugowany Save.

"Hi, I have a problem with my saved game in FM 12. Every time when I'm trying to load the game, a crushdump apeares. Can You help me solve the problem or fix my save?"

Powinno wystarczyc ;) A jak przyjdzie odpowiedz to mozesz rownierz zwrocic sie do mnie o przetlumaczenie, sluze pomoca ;)

Ignachinio Partyzant

19.06.2013 10:35    #4784     Sufler - Porady do gry - Problem z klubem
Gram sobie w Fm 2013 już jakiś czas. Ostatnio wchodzę w historię zawodnika i wyskakuje mi że grał on w jakiś brazylijskim klubie Celedons(nazwa mało istotna). Olał bym to gdyż wiem że FM 2013 to zabugowane gówno ale wchodzę w następnego i to samo, kolejny to samo. Nagle wszyscy piłkarze grają w tym gównie. Co jest grane? Wie ktoś jak to naprawić?

wislak2244 Partyzant

Proszę cię żeybyś podal która to wersja bo w 12 jest problem z reputacją w polskiej lidze właśnie

Martinelli Partyzant

18.06.2013 15:22    #4786     Football Manager - Ogólna dyskusja - LECH POZNAŃ
zagram chętnie sam.
poprostu mam na przykład problem z wyszukaniem jakiegokolwiek sensownego trenera

chodziło mi jedynie o wskazówki typu:
-zostaw kiełba, bo będzie wymiatał albo
-weź na trenera od techniki tego i tego

kubbuss Partyzant

18.06.2013 11:11    #4787     Sufler - Porady do gry - problem z grą
Mam taki samo problem lecz przy instalacji gry. Błąd wyskakuje mi przy finalizacji instalacji "Serwery Steam są zbyt zajęte, by zająć się twoją sprawą dla gry Football Manager 2013. Kod błędu: (53). Nic z wyżej wymienionych sposobów nie działa.

Michno Partyzant

18.06.2013 10:33    #4788     Sufler - Problemy techniczne - Problem z save FM 2013
Witajcie. Wiem, że temat był na forum wielokrotnie wałkowany, ale i tym razem ja również potrzebuje pomocy. Zrobiłem formata, po instalacji FM-a i próbie wczytania gry wyskakuje większości graczy pewnie znany komunikat "Zapisana gra nie została wczytana". Wyczytałem w sieci, że jakieś tam sposoby są na odratowanie save (np. program Shadow Explorer, ale u mnie program ten w ogóle nie widzie save)... Jeśli byłby ktoś na tyle dobry i mógłby spróbować zreanimować mój zapis gry to byłbym bardzo wdzięczny. Nie chce zaczynać od nowa (12. lat w plecy). Poniżej daje link do mojego "sejva". Pozdrawiam.

http:(...)9/BBB.fm

PS Grę mam na Steamie, więc mam najnowszą wersję patcha.

Kilhor Partyzant

Wersja: FM 12
Klub: Plymouth [npower2]
Zawodnik: Bramkarz, PŚ, Napastnik

A teraz! Szukam jakiegoś cracka do 4 ligi angielskiej! Najlepiej jakby był na wolnym transferze, tylko tu jest problem. Większość wie jaki - chodzi o to, że żadnego gracza, z pochodzeniem "nie europejskim" nie da rady ściągnąć. Więc Anglia, Polska i Brazylia - to ligi, które zaznaczyłem... Brazylię z tego powodu, że często mają inne narodowości z krajów europejskich. Najlepiej wolny transfer.

adix93 Partyzant

18.06.2013 08:15    #4790     Sufler - Porady do gry - problem z rozpoczęciem gry
Mam taki problem , gdy dochodzę do wyboru klubu w jakim chce grać i go wybieram i zatwierdzam to zamiast rozpoczęcia gry z powrotem wywala mnie do wyboru managera( czyli te ustawienia z imieniem,nazwiskiem hasłem) i tak w kółko , nie wiem czym jest to spowodowane

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution