Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

WojtekKowalczyk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam, tak jak w temacie tylko obroncy strzelają gole z rzutów rożnych, co jest irytujace i pozbawia realizmu i umniejsza poziom zabawy, sytuacja powtarza sie z edycji na edycje czy Wy tez macie taki problem??

jaceq91 Partyzant

Ja polecam Lechie, ciezko na poczatku ale pozniej juz znacznie lepiej szczegolnie gdzie masz z kim rywalizowac, zawsze jest Legia, Lech czy Wisla badz Slask.
Poza tym masz juz duzy stadion i piekny co wazne bo pozniej budujac sklad opieajac na wychowankach a rozbudowa szkolek nie powinna byc problemem no i duzym plusem jest to ze nie masz tam dlugu zadnego (nie liczac tego co splaca sie w rok) .

Jak najbardziej polecam i sam kieruje do was takie pytanie bo chcialbym zaczac gre 3 managerami w 1 karierze i mysle czy wlasnie nie wybrac 3 z zespolow z jednego panstwa czy 3 osobne, albo chociaz 2 i to wlasnie kluby np. najlepiej T-Mobile Ekstraklasa wlasnie z Lechia ale cos jeszcze do niej jakby dobrac... moze Slask czy Gornik Zabrze co myslicie?

lancos3-11 Partyzant

[quote="witja"]Witam, mam problem. Gram taktyką 4-3-2-1. http:(...)b6c.html
Niby wszystko jest ok, przyzwoita pozycja w lidze jak na pierwszy sezon. Wygrałem nawet z ManCity 2:0. Problem polega na tym, że żaden z moich napastników nie zdobywa bramek! Demba Ba strzelił 2 ale grał wtedy jako lewy skrzydłowy.. Nie mam pojęcia czemu tak sie dzieje. Pomoże ktoś co ewentualnie zmienic/ustawić. Żeby napastnicy zaczęli zdobywać bramki? Biegają jak otępiali po boisku, czasem nawet na środku starając sie rozgrywać...[/quote]
Proste. Dostaje piły i zgrywa do SN. Pewnie ma dużo asyst. A jak ma być skuteczny to tamtym daj S a nie SN.
PS: Dobrze mówi belzebub. Wyjścia na wolne pole na skrzydle są super. U mnie w Jaen Santi Villa i Ivan Quero byli postrachem ligi

belzebub666 Partyzant

2 wyjścia. Albo robisz napastnika bardziej cofniętego, albo ustawiasz skrzydłowym by nie grali tak często w polu karnym. Normalne że napastnik szuka miejsca z tyłu skoro dwóch skrzydłowych wbiega w pole karne. Robi się po prostu za gęsto na małym sektorze boiska. Ja gram na zwykłych skrzydłowych, tylko ustawiam im nie grę przy linii, a wyjścia na wolne pole. Nie będę rozpisywał tu reszty ich poleceń indywidualnych, ale sprawuje mi się to bardzo dobrze. Potrafią i wyjść sam na sam, i ściąć do środka, i zrobić rajd wzdłuż linii. Lis pola karnego gra u mnie w takim ustawieniu bez zarzutu, robi dokładnie to co do niego należy. Problem może być też w środku pomocy. Jeżeli wysunięty rozgrywający wychodzi za dużo do przodu to też robi się za dużo Twoich graczy na małej przestrzeni.

witja Partyzant

Witam, mam problem. Gram taktyką 4-3-2-1. http:(...)b6c.html
Niby wszystko jest ok, przyzwoita pozycja w lidze jak na pierwszy sezon. Wygrałem nawet z ManCity 2:0. Problem polega na tym, że żaden z moich napastników nie zdobywa bramek! Demba Ba strzelił 2 ale grał wtedy jako lewy skrzydłowy.. Nie mam pojęcia czemu tak sie dzieje. Pomoże ktoś co ewentualnie zmienic/ustawić. Żeby napastnicy zaczęli zdobywać bramki? Biegają jak otępiali po boisku, czasem nawet na środku starając sie rozgrywać...

mateuszek77 Partyzant

Miałem podobny problem (tylko pod inne kryterium byli sortowani).
Klikasz PPM na dane kryterium (pozycja, nr, wiek, wzrost, waga, wartość, wybór) - nad nazwiskami zawodników. Jak klikniesz, to pojawi się przy nim taki znaczek w kształcie trójkąta.
Można nawet podwójnie szeregować zawodników. Klikasz znowu przy innej wartości i pojawiają się dwa trójkąciki.

lukinho47 Partyzant

26.06.2013 00:22    #4757     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka pytania
Zresztą zacznę od nowa karierę tylko nie mam pojęcia kim zagrać , znów będę się grzebał , kombinował sztab szkoleniowy , wyszukiwał odpowiednich graczy , a z taktyką wyjdzie lipa ;/
Nie chcę gotowej taktyki bo nie oto w tym chodzi , no ale w tym FM 13 jakoś kompletnie nie idzie mi z taktyką .
Grając Chelsea to 1 sezon mi jedynie wyszedł ( Liga wygrana , Superpuchar Europy , Klubowe Mistrzostwa Świata , FA CUP , Tarcza Wspólnoty )
Też staram się grać na tego 1 napastnika i koniecznie ze schodzącymi napastnikami . Grając 3 obrońcami i 6 pomocnikami zauważyłem , że problemy miała Barcelona ze mną i Real jak przegrywałem 1-0 Villarrealem .
Jakieś porady na temat ustawień zespołowych i instrukcji indywidualnych itp. ? ?

Hageon Partyzant

Witam
Mam pewien problem z sortowaniem skladu druzyn.
Chodzi o to ze gdy wchodze w sklad klubu badz reprezentacji zawodnicy sa posortowani caly czas wedlug ceny. Kiedy zmieniam aby byli sortowani wedlug pozycji na chwile jest ok. Jendak jesli wejde w profil zawodnika albo jeszcze raz w sklad innej druzyny znowu to samo. Mozna jakos zmienic to sortowanie w opcjach czy cos ?

szczepanek Partyzant

Witam. Dostalem wiadomośc od scouta lecz przy probie jej przeczytania (tj. gdy na nią kliknę) wyskakuje mi crash dumps. Nie mogę zostawić tej wiadomości nieprzeczytanej aby kontynuować grę ponieważ gdy klikam kontynuuj to mi ja odpala z automatu :/ Spotkał się ktoś z takim problemem?

Egomaniac Partyzant

[quote="kpisarz"]Pisałem o problemie w tym poście

http://www.cmrev(...)20.html.

Zabiera mi to również radość z grania:(([/quote]
Dlatego ważne jest korzystanie w wyszukiwarki.
`To co chciałbym umieć wyjaśnić, to gotowość, jaką mają piłkarze i jaką ja też miałem, żeby iść za nim aż na koniec świata` - Jorge Costa o Jose Mourinho

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.