Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Gallacher Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.06.2013 15:43    #4741     Sufler - Porady do gry - Problemy finansowe
Twój problem to tzw. pikuś w porównaniu z tym co ja mam ( 5 pożyczek zaciągniętych w Evertonie przez prezesa a jedna z nich to pożyczka na 200 mln ojro ) oczywiście mam już rok 2047 i gram angielskim zespołem ( mowa o Evertonie ) i muszę co roki sprzedawać gracza jedno i kwalifikować się do CL bym miał z czego to spłacać a i tak co roku wynik mam na około - 50 mln bo te pożyczki katastrofalnie obciążają moje konto.
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Joł11 Partyzant

28.06.2013 11:30    #4742     Sufler - Porady do gry - problem z reputacją ligi...
Witam. Obecnie gram Lechem Poznań już chyba 14 sezon zdobyłem 2x LE i 2x LM, a reputacja ligi stoi w miejscu... Frustruje mnie to ponieważ posiadam mocnych zawodników a oddać muszę ich za grosze. Najdroższy zawodnik wart jest ok 1.2 mln funta a a umiejętnościami nie odstaje od czołowych pomocników np w Arsenalu czy R. Madryt ! Jak by tego było mało oferta jaką udało mi się wyciągnąć to 4 mln po przejściu do Bayernu nagle wartość wzrosła do 21... Z deka mnie to denerwuje klub w przybliżeniu wart jest 100 mln wykupiłem stadion baza treningowa i szkółka rozbudowane na maxa 6 klubów finalnych w obcych ligach część z nich nawet gra w LM. Da się jakoś powiększyć tą reputację ? Bo niestety tak się nie da grać. Lechem jestem w top 10 a nasza Extraklasa na 11 miejscu.

Jerry.Szn Partyzant

28.06.2013 10:19    #4743     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka do 12 a do 13
[quote="Macias"]Nie zakładam nowego tematu, ale mam do Was wszystkich pytanie. Nie wiem, czy jest to problem gry, czy ja po prostu już nie daje rady... :) Zacząłem nową karierę Zawiszą Bydgoszcz. Kandydat do awansu, po dokonaniu wzmocnień każda drużyna w I lidze powinna czuć przed moją ekipą respekt. I tu pojawia się problem... Skuteczność. Mój zespół w ogóle nie strzela bramek. Mogę oddawać po 15-20 strzałów w meczu, a najczęstszy wynik to... 0:0. Po rozpoczęciu gry po 6 meczach miałem bilans 1 remis i 5 porażek i zaledwie 1 strzelona bramka i to z karnego! Za to rywale prezentują się wyśmienicie. Nie ważne, czy gram z Polonią Bytom, Sandecją, czy Dolcanem to momentami klepią sobie ze mną, jakbym grał z Barceloną. Piłkarze nie reagują na moje polecenia. Do tego taki Raków Częstochowa w PP ogrywa mnie 3:0.

Myślałem, że może łatka coś zmieni, więc zacząłem nowego sejwa i jaki rezultat? 3 mecze i 0:2, 0:3 i 1:1. Nie ważna jakie stosuję polecenia, taktykę - rezultat jest jeden. Strzelić bramkę graniczy z cudem.

I teraz moje pytanie - czy jest to jakiś błąd i u kogoś taka sytuacja występuje, czy po prostu ja jestem kiepskim managerem i nie ogarniam juz tej gry? W FMa gram nie od dzisiaj i nigdy z taką sytuacją się nie spotkałem.[/quote]

Spróbuj na sztywno,kontraktak,większą dyscypliną taktyczną i trzymaniem się pozycji. W słabszych ekipach to się sprawdza. Atrybuty psychiczne nie stoją na wysokim poziomie i muszą być zdyscyplinowani. Jak bedą fruwać po boisku ''fte i wefte'' to kaszanka.

teekoki Partyzant

Witam.
Chciałem zacząć grać polską drużną,jednak mam mały problem-pieniądze.Polskie kluby generują małe zyski,stąd większość klubów jest na minusie.i tu rodzi się pytanie,czy są jakieś sposoby żeby mieć większe dochody?karnety,bilety czy sprzedaż pamiątek to jest bardzo mała kasa,chyba że nabije się reputacje klubu(co na polskie warunki jest wręcz niemożliwe,bo w pojedynkę nie podniesie się reputacji ekstraklasy,co się wiąże z przyjściem lepszych zawodników itd..)a kiedy sprzeda się jakiegoś zawodnika i chce się kupić nowego to kręci jeden z drugim nosem i jak już się zgodzą na grę to chcą dużo kasy,z czego powstaje komin płacowy,i nawet jeśli uda się awansować do ligi mistrzów to wyjdzie się praktycznie na zero,licząc płace zawodników,trenerów,wynajem stadionu i inne spore wydatki.Jesli ktoś wie skąd można czerpać dodatkowe fundusze albo w jakim kierunku skierować zespół żeby z czasem te dochody były większe proszę o odpowiedź z góry dziękuje:)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

27.06.2013 22:46    #4745     Inne - Piłka nożna - Transfery - plotki i nie tylko
[quote="DeadMan"]Tu się absolutnie nie zgodzę. Gdy Kaka odchodził z Milanu może nie był w szczytowej formie, ale dalej był to jeden z najlepszych piłkarzy świata. Co go zniszczyło? Początek w Realu miał ciężki przez kontuzje, które na pewno zrujnowały nieco jego formę, a póżniej z powodu dużej konkurencji problemy z powrotem do składu. Do tego w ogóle nie miał zaufania Mourinho (zauważcie że biorąc pod uwagę czas gry Kaka miał lepsze statystyki niż Ozil). Wydaje mi się że za panowania Carlo może się ciut odbudować (to pod skrzydłami Ancelottiego Kaka stał się piłkarzem światowego formatu)[/quote]

wreszcie jakiś głos podobny do mojego, wydaje mi się, że nie po to Kaka szedł do Realu żeby grzać ławę tylko dlatego że był dobry i pasował do koncepcji... w Realu niestety trzeba się dopasować do wymogów kibiców i żelaznej taktyki stosowanej przez trenera :)

Egomaniac Partyzant

27.06.2013 20:52    #4746     Inne - Piłka nożna - Transfery - plotki i nie tylko
[quote="DeadMan"]Tu się absolutnie nie zgodzę. Gdy Kaka odchodził z Milanu może nie był w szczytowej formie, ale dalej był to jeden z najlepszych piłkarzy świata. Co go zniszczyło? Początek w Realu miał ciężki przez kontuzje, które na pewno zrujnowały nieco jego formę, a póżniej z powodu dużej konkurencji problemy z powrotem do składu. Do tego w ogóle nie miał zaufania Mourinho (zauważcie że biorąc pod uwagę czas gry Kaka miał lepsze statystyki niż Ozil). Wydaje mi się że za panowania Carlo może się ciut odbudować (to pod skrzydłami Ancelottiego Kaka stał się piłkarzem światowego formatu)[/quote]
Zauważ tylko, że Kaka grał przeciwko słabszym rywalom, więc nie ma co porównywać ich osiągnięć. W zeszłym sezonie (11/12) Ozil był zdecydowanie lepszy od Kaki i nie ma co z tym polemizować.
`To co chciałbym umieć wyjaśnić, to gotowość, jaką mają piłkarze i jaką ja też miałem, żeby iść za nim aż na koniec świata` - Jorge Costa o Jose Mourinho

DeadMan Partyzant

27.06.2013 20:48    #4747     Inne - Piłka nożna - Transfery - plotki i nie tylko
Tu się absolutnie nie zgodzę. Gdy Kaka odchodził z Milanu może nie był w szczytowej formie, ale dalej był to jeden z najlepszych piłkarzy świata. Co go zniszczyło? Początek w Realu miał ciężki przez kontuzje, które na pewno zrujnowały nieco jego formę, a póżniej z powodu dużej konkurencji problemy z powrotem do składu. Do tego w ogóle nie miał zaufania Mourinho (zauważcie że biorąc pod uwagę czas gry Kaka miał lepsze statystyki niż Ozil). Wydaje mi się że za panowania Carlo może się ciut odbudować (to pod skrzydłami Ancelottiego Kaka stał się piłkarzem światowego formatu)

klonos7 Partyzant

27.06.2013 14:50    #4748     Sufler - Edytor - FM2012 jedna drużyna gra i w LM i LE
Witam. Ostatnio miałem trochę czasu i postanowiłem uaktualnić trochę mojego FM12, zacząłem od spadków/awansów oraz osiągnięć drużyn. Następnie zarejestrowałem wszystkie drużyny biorące udział w LE i LM na sezon 13/14, wszystko robiłem tak jak rok temu(wszystko było ok) a w ty roku jedna drużyna dokładnie Barcelona gra i w LM i LE. Sprawdziłem w LM jest na liście zarejestrowanych drużyn, a nie a mimo to podczas losowania grup LE, pojawia się Barca. Dla sprawdzenia wziąłem czystą bazę danych i jeszcze raz zarejestrowałem drużyny które mają grać w LM i LE problem nadal występował. Miał ktoś podobny problem?

kaseta1 Partyzant

Chyba normalne, że najsilniejszy i najskoczniejszy ma najłatwiej powalczyć o górną piłkę. Miałem skocznego środkowego napastnika, typ coś jak Andy Carroll i też nie miał problemów z finalizacją rożnych.

Nascimento1998 Partyzant

27.06.2013 14:10    #4750     Sufler - Porady do gry - Problemy finansowe
To mój pierwszy sezon w Termalice Bruk-Bet Niecieczy (2012/2013), jest połowa kwietnia i moje obecne finanse to 389 tys. na minusie, a prognoza to 440 tys. na minusie.
Prezesem jest nadal pani Witkowska, chociaż przed sezonem i zimą klub chciał przejąć jakiś miejscowy przedsiębiorca, ale do przejęcia nie doszło.

Nie wiem co robić by finanse się poprawiły, budżet płacowy mam na +, więc co robić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.