Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
może zmien skórkę albo ją przeładuj, nie wiem, nie miałem takiego problemu ;)

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

Co tyczy się dysku to zawsze można powiększyć partycję systemową czyli dysk "C" odpowiednim programem (np.EASEUS Partition Master bez straty danych) zabierając trochę miejsca z partycji logicznej czyli dysku "D",to nic trudnego.Na przyszłość przy kolejnej re-instalacji systemu trzeba inaczej podzielić dysk np. pół na pół (po 500GB) - wymyślił to ten kto instalował u Ciebie system.Zawsze to można zmienić...wiem że to może się wydawać bardzo trudne dla niektórych ale gwarantuje że nie jest,wręcz jest bardzo proste - wtedy nie będziesz miał takich problemów...Pozdrawiam :)

zolahc Młody aktywista

moze na dobry poczatek pochwal sie sprzetem, skad mamy wiedziec czy nie grasz na jakiejs dwudziestoletniej karcie? sprecyzuj troche ten problem, gra sie muli przy przetwarzaniu czy np. jak wejdziesz w profil zawodnika to tez sie dlugo laduje? jaka wybrales baze danych, ile lig? ludzie my tego nie zgadniemy

PolishBoyLP Partyzant

Witam !

Niedawno z powrotem zacząłem grać w FM.. W FM 06. Dlaczego w 06, bo żadnych innych nie mam, a czekam na 14,nie opłaca mi się grać w inne :). Ale mniejsza z tym. Po powrocie, zacząłem sobie grę Partizanem Belgrad... jestem na 2 tygodniu i już mnie krew zalewa... 2 tygodnie w grze,zabrały mi półtorej godziny ! To się w głowie nie mieści, nie grałem żadnego meczu ani nic... Tak długo mi muli. Nigdy tak nie miałem zaznaczam gdy wcześniej grałem( Straciłem poprzedni save).

Wiecie panowie może, jak to ogarnąć by ta gierka szła o wiele szybciej ? Bo jak mam 2 tygodnie po półtorej godziny jechać, to ja dziękuje za taką grę... Nie wiem czym to jest spowodowane. Mam nadzieje,że ktoś miał taki problem i go jakoś rozwiązał.
Pozdrawiam.

Bartexxx23 Partyzant

01.07.2013 18:01    #4735     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka pytania
Hmmm mam problem przy ustawieniu 4-4-2.. chodzi o srodkowych i bocznych pomocnikow.. jakie przydzielic im role zeby w miare bylo to spojne i jak ustawic caly zespol? probowalem zrownowazone-ofensywne, srodkowi- pśp- odbierajacy pilke, pśl- wysuniety rozgrywajacy(wsparcie) i boczni jako skrzydlowi(wsparcie).. ma ktos jakies inne pomysly?

BiTTer Partyzant

01.07.2013 11:41    #4736     Sufler - Porady do gry - problem z reputacją ligi...
A ja mam problem odwrotny :(
Otóż wczoraj grzebałem w edytorze FM'a 12(na takim gram). Nie zmieniałem umiejętności, atrybutów tylko transfery z ostatnich dni.
Następnie wystartowałem trzema ligami: Niemcy, Polska, Japonia. Kraj azjatycki wybrałem z tego względu, że chciałem zacząć rozgrywkę w styczniu i Japończycy często podkupują mi średnich grajków za przyzwoite ceny.
Wystartowałem Lechem Poznań. Pierwsze co ujrzałem? Jak zwykle...wchodzę w "szukaj" , a tam na pierwszej podpowiedzi Gokhan Tore, potem Artyom Dzyuba - piłkarze, których do Ekstraklasy ściagnąć się nie dało. Oprócz tego jakby nie było aktualnych długości kontraktów, bo choćby Przemkowi Kaźmierczakowi kontrakt kończy się na koniec sezonu 2011/2012 i w chwili rozpoczęcia gry jest do pozyskania za darmo.
Lech po połowie sezonu zajmuje 1 miejsce w tabeli. Postanowiłem sprawdzić resztę niepokojących transferów.
Said Husejinovic - mówi wam to coś? To reprezentant Bośnii, w mojej karierze gracz(!) Wisły Kraków! A Wisła okupuje miejsce ostatnie w tabeli. Do bezpiecznej strefy traci 8 punktów i ma 13 meczów do końca sezonu.
Czy mój problem płynie z grzebania w edytorze? Oprócz transferów nic nie robiłem .
Proszę o pomoc.

WojtekKowalczyk Partyzant

Spodziewalem sie takich banalnych odpowiedzi w stylu mozna poustawiac taktyke i zawodnikow pozmieniac i ze jest logicznym iz obroncy strzelaja bo sa wysocy i dobrze graja głową itp itd Tak oczywiście wszystko się zgadza, mozna ustawic nabiegajacych napastnikow wzamian za orbroncow mozna takze zmienic taktyke sposob wyonywania rzutow roznych i wiadome ze obroncy sa wysocy i dobrze operują głową ale to nie zmienia istoty problemu a wiec przy ustawieniach mieszanych (rzut rozny ma wiele wariantow ) wciaz mamy ten sam schemat tylko obroncy strzelaja glową ( praktycznie zawsze w ten sam sposob) badz w zamieszaniu jak pilka sie odbije takze obronca strzela gola! wiec ogladajac mecze i uzywyjac troche wyobraznii wiemy iż nie tylko obroncy strzelaja gole z rzutow roznych , dlatego wciaż uwazam ze jest to problem ktory zmniejsza realizm rozgrywki i powinien zostac naprawiony ! ;)
ps. nawet wstawiajac napastnikow wzamian i w miejsce obroncow ktorzy strzelaja tylko gole tym sposobem teraz tylko napastnicy bedą strzelac bramki, chodzi mi tu o pewien schemat i mechanicznosc gry...

BartuS Artysta Mentor

Grupa: Ekspert
30.06.2013 19:03    #4738     Inne - Hyde Park - Studia
No problemo, jakbyś miał jakieś pytania bądź problemy na studiach to wal śmiało ;)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Tam jest opcja że główne fazy albo początkowe i jakkolwiek nie dam to zawsze jest tak samo... jeszcze sesja nie skończona przyszły weekend do ogarnięcia :D
To o treningach też porobię bo niektórzy jeszcze mają z tym problem.

stefan1984 Młody aktywista

28.06.2013 20:06    #4740     Inne - Piłka nożna - Transfery - plotki i nie tylko
Dobrze, że sprowadzili Broźia z Widzewa, bo był by problem...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.