A ja mam problem odwrotny

Otóż wczoraj grzebałem w edytorze FM'a 12(na takim gram). Nie zmieniałem umiejętności, atrybutów tylko transfery z ostatnich dni.
Następnie wystartowałem trzema ligami: Niemcy, Polska, Japonia. Kraj azjatycki wybrałem z tego względu, że chciałem zacząć rozgrywkę w styczniu i Japończycy często podkupują mi średnich grajków za przyzwoite ceny.
Wystartowałem Lechem Poznań. Pierwsze co ujrzałem? Jak zwykle...wchodzę w "szukaj" , a tam na pierwszej podpowiedzi Gokhan Tore, potem Artyom Dzyuba - piłkarze, których do Ekstraklasy ściagnąć się nie dało. Oprócz tego jakby nie było aktualnych długości kontraktów, bo choćby Przemkowi Kaźmierczakowi kontrakt kończy się na koniec sezonu 2011/2012 i w chwili rozpoczęcia gry jest do pozyskania za darmo.
Lech po połowie sezonu zajmuje 1 miejsce w tabeli. Postanowiłem sprawdzić resztę niepokojących transferów.
Said Husejinovic - mówi wam to coś? To reprezentant Bośnii, w mojej karierze gracz(!) Wisły Kraków! A Wisła okupuje miejsce ostatnie w tabeli. Do bezpiecznej strefy traci 8 punktów i ma 13 meczów do końca sezonu.
Czy mój problem płynie z grzebania w edytorze? Oprócz transferów nic nie robiłem .
Proszę o pomoc.
Najnowsze posty