Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kamilm Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
-10 - 170-200

-9 - 150-180

-8 - 130-160

-7 - 110-140

-6 - 90-120

-5 - 70-100

-4 - 50-80

-3 - 30-60

-2 - 10-40

-1 - 0-20

Tak się przedstawia w FM 2013 ujemny potencjał ? I czy zawodnikowi, który się nie rozwija spada potencjał, bo umiejętności na pewno, ale potencjał też ? I jak najlepiej rozwijać zawodników w EKstraklasie, albo Polskiej I lidze ? Bo wiadomo na zachodzie, w dobrych klubach europejskich wystarczy wypożyczyć do dobrego klubu w którym będzie grał, z dobrą bazą i będzie się szkolił albo dawać mu ogony w lidze. A jak to jest u nas ? Bo jak wiemy w polsce mozna wypożyczyć do II ligi, albo I ligi a tam bazy szkoleniowe są słabe. Bo ja zawsze miałem problem żeby wykrzesać z zawodników o potencjale -6 dobrych zawodników żeby ich umiejętności skńczyły się w ty wyższym przedziale 110-120.

hulk69 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Siema, niedawno przerzuciłem się na granie w FM13 z kompa 20" na tv 32" sęk w tym wszystkim jest taki, ze z odległości 2-3 metrów przy rozdzielczości 1920x1080 praktycznie nic nie widać, muszę grać z pamięci co jest bardzo dyskomfortowe. Próbowałem już wgrać nowego skina "Carbon XL" tam jest trochę większa czcionka, ale w zamian jest czarne tło z białymi literami, co po godzinie grania powoduje totalny "oczopląs". Próbowałem też w nowym skinie (Carbon XL) edytować trochę w notatniku plik "fm2013carbonxl settings" dodałem po +3 (rozmiar) do każdej czcionki w części "<!-- text settings that vary from the defaults -->" ale to również nic nie zmieniło. W końcu moje pytanie, jak zwiększyć czcionkę w FM13, żeby przy rozdzielczości hd wielkość wszystkich napisów w grze była satysfakcjonująca tj. powiedzmy 3-4 rozmiary większa od tej na której gram teraz ?

wislak2244 Partyzant

11.07.2013 17:09    #4703     Sufler - Porady do gry - Statystki Managera-problem
Cześc , czy da sie usunąć jakos statystki managera z mojej poprzedniej kariery tzn jak wchodze w galerie sław to jestem np na 1 miejscu w kraju z sukcesami z poprzedniej kariery a teraz jade następna kariere i troche dziwne bedzie jak dwóch managerów bedzie sie powtarzać

cwks Partyzant

11.07.2013 16:34    #4704     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem
witam
mam problem ze skorka bergkamp dark v 2.1.1
oglnie zajebista polecam tylko gdy przychodzi do meczu pojawia sie klopot
przeprowadzam rozmowe motywacyjna i daje rozpocznij mecz
wtedy wyskakuje blad "didnt found fonts resource xxx" ( nie pamietam nazwy czcionki )
sprawdzilem z folderze fonts w skorce i ta czcionka tam sie znajduje
jakies pomysly dlaczego wywa;a blad

kamilm Partyzant

11.07.2013 13:41    #4705     Sufler - Porady do gry - ujemny potencjał
Bo ja zawsze miałem problem żeby wykrzesać z zawodników o potencjale -6 dobrych zawodników żeby ich umiejętności skńczyły się w ty wyższym przedziale 110-120.

mkuzmicz Partyzant

10.07.2013 17:06    #4706     Sufler - Porady do gry - Francja-rejestracja składu
[quote="hapek"]FMRTE może użyć jeśli naprawdę bardzo by już chciał z niego skorzystac i rozgrywki raczej to nie psuje bo takie sytuacje sie raczej nie zdarzają na prawdę :)[/quote]

Sugerujesz, że kluby nie sprowadzają w rzeczywistości graczy utalentowanych bądź wzmocnień gdy mają super okazje, a jedynym problemem jest brak rejestracji w danym sezonie/ danej rundzie? - Mylisz się.

Uważam, że zasady w FM są jasne i przede wszystkim realistyczne, więc osobiście nie toleruję takich ingerencji.

Gall1916 Partyzant

cześć, mam problem ze skórką 'Blue ScreeN', a mianowicie nie wyświetla mi w niej polskich znaków, tzn. jest np. wyraz 'zarząd' to w tej skórce jest 'zarzd'. Podoba mi się ona, dlatego macie może jakiś sposób na to?
Pozdrawiam.

hapek Partyzant

[quote="Katalonczyk123"]Poszukuje wzmocnien do Man City najlepiej na pozycje Napastnika i Środkowego pomocnika...Pierwszy sezon najnowsze uaktualnienie Bartka...[/quote]

Do City? to faktycznie problem tak mało siana i taka mała reputacja, że nikt nie chce przejść...

zolahc Młody aktywista

09.07.2013 17:11    #4709     Sufler - Porady do gry - Francja-rejestracja składu
jak masz zamkniete okienko transferowe to bedzie ciezko go wypozyczyc, chociaz we francji jest cos takiego jak dzokerowe okienko transferowe, ktore polega na tym, ze (tu nie jestem pewien ktora opcja jest prawdziwa) albo 1. mozesz sprowadzic jakiegos jednego francuskiego zawodnika z ligi francuskiej albo 2. (bardziej prawdopodobna opcja) mozesz sprowadzic jakiegos jednego zawodnika z innego francuskiego klubu. czyli teoretycznie jest szansa na wypozyczenie go do konca sezonu. z tym ze musisz wziac pod uwage tez fakt, ze zawodnik ktory dopiero co przyszedl do twojego klubu nie za bardzo bedzie chcial od razu z niego odchodzic, przynajmniej ja mialem zawsze z tym problemy.
a co do zmiany statusu - co pilkarz to inna reakcja, jeden tym sie nie przejmie, drugi strzeli focha chociaz w takiej sytuacji zazwyczaj wystarczy go tylko przeprosic

Maciass Partyzant

09.07.2013 16:52    #4710     Sufler - Gra przez sieć - Problem z Asystentem
Cześć, nie wiedziałem w którym dziale napisać ten temat dlatego zdecydowałęm siętutaj gdyż razem z kumplem gramy w oryginalnego fm12 na necie ;>

mianowicie gramy ligą polską ja WKS Śląsk on Górnik Zabrze
pojawia mi się problem z asystentem nie mogę znaleźć nikogo dobrego , właśnie skończyliśmy 1 sezon wygrałem superpuchar oraz lige , obecnie jako asystenta mam Darka Dziekanowskiego, lecz szukam kogoś lepszego kto podczas treningu zwracałby uwagę na strzały ;) czy macie może jakieś propozycje ? , grywalnośc ligi to tylko polska ekstraklasa i 1 liga baza danych duża

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution