Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Carvajal Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.07.2013 14:34    #4691     Sufler - Problemy techniczne - Zawieszający sie FM 2012
Witam, posiadam orginalnego FMa 2012, ale mam z nim problem. Mianowicie ciągle gdy np. rozpoczynam lub wczytuje nową gre ta sie na chwile zawiesza pojawia się brak odpowiedzi i dopiero po chwili sie odwiesza. Da się grac ale jest to frustrujące. Wybieram zawsze 7 lig i średnią baze danych. Raczej nie jest to wina komputera (AMD x3 435 3,1GHz, GTS 450, 4GB DDR3 i Windows 7 64bit). A gdy zamknę grę lub edytora pojawia się błąd, że program przestał działać. aha i jeszcze w moich dokumentach pojawiły się dwa foldery Sports Interactive i gdy usuwam ten drugi to on sam automatycznie powstaje po uruchomieniu gry.
Patch 12.2.0 + zmian w bazie danych ok.20 tyś + logosy klubów z europy

Jak myślicie tak to naprawić

Carvajal Partyzant

15.07.2013 10:54    #4692     Sufler - Gra przez sieć - Zawieszający się FM 2012
Witam, posiadam orginalnego FMa 2012, ale mam z nim problem. Mianowicie ciągle gdy np. rozpoczynam lub wczytuje nową gre ta sie na chwile zawiesza pojawia się brak odpowiedzi i dopiero po chwili sie odwiesza. Da się grac ale jest to frustrujące. Wybieram zawsze 7 lig i średnią baze danych. Raczej nie jest to wina komputera (AMD x3 435 3,1GHz, GTS 450, 4GB DDR3 i Windows 7 64bit). A gdy zamknę grę lub edytora pojawia się błąd, że program przestał działać. aha i jeszcze w moich dokumentach pojawiły się dwa foldery Sports Interactive i gdy usuwam ten drugi to on sam automatycznie powstaje po uruchomieniu gry.
Patch 12.2.0 + zmian w bazie danych ok.20 tyś + logosy klubów z europy

Jak myślicie tak to naprawić

zolahc Młody aktywista

14.07.2013 21:22    #4693     Sufler - Porady do gry - Brak nominacji do ZP
tez mialem podobny problem w lidze polskiej. jeden jedyny raz moi zawodnicy dostali nominacje jak liga polska wskoczyla do top 7 albo 8, nie pamietam juz

Edit: lap moj temat, kiedys o to pytalem http://www.cmrev(...)447.html

z rozmowy wynika, ze moja liga musiala wskoczyc do top7

unavit Partyzant

14.07.2013 21:02    #4694     Sufler - Porady do gry - Brak nominacji do ZP
Witam,
gram sobie duńskim zespołem FC FYN, mam końcówke 2023 roku, i właśnie pojawiły się nominacje do złotej piłki, jestem strasznie zirytowany faktem, iż żaden z moich piłkarzy po raz kolejny zresztą nie otrzymał tego wyróżnienia. Zdobyłem w tym roku kalendarzowym wszystko co można było, z LM na czele. Jeden z piłkarzy był królem strzelców z 15 bramkami, w lidze strzelonych ponad 30, ogólna średnia ponad 8.50 normalnie predator nie człowiek ;) Jak to możliwe, że nie otrzymałem nawet nominacji? Np. taki Neymar z Barcelony, która odpadła notabene w 1/8 jest faworytem, normalnie żenada. Jakieś porady, czy też spotkaliście się z takim problemem.
Dodam, że moja liga jest na 11 miejscu wsród europejskich rozgrywek. Ma 3.5 gwiazdki.

belzebub666 Partyzant

Trochę mnie zatkało. Czytałem ten Twój wywód i pomyślałem że po prostu czytam to co już czytałem nie raz w ciągu ostatnich miesięcy czyli zarzuty sfrustrowanego gracza do silnika meczowego FM2013. A tu jeb: Gram w FM2012. Nigdy nie miałem takich problemów. Zdarzały się przestoje, i to nie raz. Ale były one spowodowane moimi błędami. Często runda wiosenna wyglądała u mnie dużo gorzej niż jesienna. Potem zrozumiałem, że nie radziłem sobie z przygotowaniem zespołu w przerwie zimowej. Akurat silnik meczowy w FM2012 uważam za bardzo dobry i nie sądzę żeby to był problem z nim. Pomyśl, może sam coś źle zrobiłeś? Może piłkarze mają jakiś problem, morale w zespole spadło? Może źle przygotowałeś zespół pod względem kondycyjnym?

Nascimento1998 Partyzant

[quote="buku1"]Witam. Mam jeden problem. Już za 4 dni gram przeciwko Dumie Katalonii i nie wiem jaką strategię i taktykę zastosować przeciwko nim. Na pewno nie będę się bawił w długie rozgrywanie piłki. Gram Borussią Dortmund i jest to ćwierćfinał Ligi Mistrzów. Jakim stylem zagrać, płynnym lub sztywnym, strategia defensywna, kontratak czy może Ofensywa i jakie ustawienie zastosować bo gram 1-4-2-3-1 takim jak zawsze gra Dortmund w rzeczywistości. Taktyki raczej nie będę zmieniał bo nie trzeba, Ale czy skrzydłowi powinni grać w środku czy być raczej ofensywni[/quote]

Może jeszcze za ciebie zagramy:P
A tak serio to nie pchaj się na środek, graj bardziej skrzydłami, ja bym dał kontratak, z tego poniekąd BVB słynie.

buku1 Partyzant

Witam. Mam jeden problem. Już za 4 dni gram przeciwko Dumie Katalonii i nie wiem jaką strategię i taktykę zastosować przeciwko nim. Na pewno nie będę się bawił w długie rozgrywanie piłki. Gram Borussią Dortmund i jest to ćwierćfinał Ligi Mistrzów. Jakim stylem zagrać, płynnym lub sztywnym, strategia defensywna, kontratak czy może Ofensywa i jakie ustawienie zastosować bo gram 1-4-2-3-1 takim jak zawsze gra Dortmund w rzeczywistości. Taktyki raczej nie będę zmieniał bo nie trzeba, Ale czy skrzydłowi powinni grać w środku czy być raczej ofensywni

Kamil Cierniak Partyzant

Witam.

Właśnie kończy się u mnie trzeci sezon, jak narazie wszystko idzie świetnie 1x LM, 2x Serie A, 2x Puchar Włoch, 2x Superpuchar Włoch ogólnie wszystko super, troche jestem zmartwiony po porażce w 1/8 LM z Lyon'em, ale cóż takie życie. Moja prośba tyczy się tego, ponieważ przymierzam się do zmiany taktyki, ale za nic na świecie nie wiem na jaką, gram swoją własną taktyką i własną chce zrobić, tylko nie bardzo wiem jak ustawić moich piłkarzy

Skład:
BR - Viviano (jak pojawi się fajna oferta - odejdzie) , Szczęsny
OP - Abate, De Sciglio
OŚ - Astori, Ranocchia, Bocchetti, Jones
OL - De Ceglie, Coentrao (odejrze po sezonie, lubiłem go, ale wkurza mnie, zawsze ma jakiś problem i psuje morale w zespole)
DP/PŚ - De Jong, Kovacić, Montolivo, Fellanini, Capoue,
OPP/OPL - Yarmolenko, Reus, Honda, El Shaarawy
N - Pato, Pazzini

Teraz tak ło - Viviano może odejść jak pojawi się fajna oferta, Coentrao też odchodzi na 100%, a jak nie to U-20 bo mnie bardzo denerwuje i niszczy morale, Montolivo - jeśli znajde kogoś w zastępstwie, De Jong - jeśli pojawi się oferta 20mln +, bo ma już 30 lat, Pato - jeśli pojawi się fajna oferta, Pazzini - jesli znajde kogoś w zastępstwie

Aktualnie gram 4-3-3
BR
OP OŚ OGP OL
DP
WR PD
OPP OPL
N

I teraz w nowym seoznie przyjdzie jeszczze Munian za free z wolnego transferu, więc myśle nad zmianą taktyki tylko nie wiem na jaką, bo zalezy mi by grali : De Scioglio, Astori, Ranocchia, Kovavić, Fellanini, Munian, Kovacić, Yarmolenko i El Shaarawy i pytanie jest jakie dać ustawienie zespołu, ponieważ myśle że z poleceniami sobie poradze, bajer jest taki, że Kovavić jest typowym WR, świetnie rozgrywa, ale gra w obronie jest słaba u niego, więc nie dam go jako CR, a WR i OPś to troche za bardzo ofensywnie chyba...

JacexFM Partyzant

12.07.2013 00:24    #4699     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kontuzje
A więc mam problem z kontuzjami w zespole. Gram Manchesterem United, mam 6 fizjoterapeutów, z czego 3 to fizjoterapeuci zespołu U-18. Noi ogólnie chodzi o to, że co chwile jakiś mój zawodnik ma poważniejszą kontuzję, w tym momencie kontuzje ma:
Michael Carrick - (wypada na 1 mies.)
Robin Van Persie - (wypada na 3 mies.!!!!!!)
Shinji Kagawa - (2 mies.)
i to są tylko kontuzje tych ważniejszych zawodników, jeszcze pozostałych 4 ma kontuzje ale trochę krótsze. Nie wiem czy to jest moja wina, czy mam zatrudnić więcej fizjoterapeutów? Czy jak?
Z góry dzięki za odpowiedź.

uzi1995 Partyzant

11.07.2013 20:08    #4700     Sufler - Porady do gry - Symulowanie piłkarza
Witam, otóż mam taki problem. Mam napastnika, który notorycznie symuluje, za co w 2 sezonach otrzymał 4 czerwone kartki(druga żółta). Macie podobny problem? Jakaś rozmowa z takim piłkarzem pomoże? Zaczyna to już irytować :(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.