Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Michał1111 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.07.2013 14:02    #4671     Sufler - Problemy techniczne - Problem z kursorem
Witam wszystkich,

Mam taki problem, po odpaleniu strona startowa jest wyblakła i nie widać kursora. Zaktualizowałem chyba wszystko co było możliwe i nic, spotkał się ktoś z takim problem? Proszę o pomoc.

Michał1111 Partyzant

20.07.2013 13:49    #4672     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z kursorem
Witam wszystkich,

Mam taki problem, po odpaleniu strona startowa jest wyblakła i nie widać kursora. Zaktualizowałem chyba wszystko co było możliwe i nic, spotkał się ktoś z takim problem? Proszę o pomoc.

skazi Partyzant

19.07.2013 22:40    #4673     Sufler - Porady do gry - Nie umiem grać
Po pierwsze skończ trolować.
Po drugie, jeśli boisz się grać to nie graj.

PS. Sądząc po tym jaki masz "problem" to masz pewnie 10-12lat (może nie dorosłeś jeszcze do FMa?)

mar778 Partyzant

Hej.
Gram Leverkusen 2 sezon i zastrzyk gotówki który otrzymałem chce przeznaczyć na kupno klasowowego środkowego pomocnika
Mam do wyboru:
Hamsik
Paulo Henriqu
Andrea Poli
Milan Badeij
Wijnaldum
kazdy z nich to okolo 20mln, kazdego moge wyjąć bez problemu

Kogo polecacie a może macie lepsze propozycje?
FM11
Pozdrawiam

Gieorgij Partyzant

19.07.2013 14:16    #4675     Inne - Piłka nożna - Europejskie puchary
Nowy sezon czas zacząć, a tutaj może pogadamy o europejskich pucharach, co? Na początek komplet wyników naszych zespołów:

LM:
The New Saints FC - Legia Warszawa 1:3

LE:
FC Honka - Lech Poznań 1:3
Karabach Agdam Baku - Piast Gliwice 2:1
Śląsk Wrocław - Rudar Pljevlja 4:0

Pierwsze mecze drugiej rundy Ligi Mistrzów/Ligi Europy za nami. I jak wam się podobały polskie zespoły? Chyba Śląsk wypadł najlepiej, ale także chyba miał najsłabszych rywali, których i Widzew/Podbeskidzie powinno pojechać. Reszta wypadła od średnio po słabo. Potencjalni rywale w kolejne rundzie to:

Sligo/Molde - New Saints/Legia

Žalgiris/Pjunik - Lech/Honka
Śląsk/Rudar - Club Brugge
Piast/Karabach Agdam Baku - Anórthossis/Gefle IF

Molde to już zupełnie inny zespół, sprzedał już piłkarzy za 8 mln eurasków, do tego ostro dołuje w obecnym sezonie. Lech powinien znaleźć się w rundzie play-off bez problemu, za to Śląsk chyba zakończy przygodę na trzeciej rundzie. Pytanie czy Piast da radę w Gliwicach pokonać Karabach?
Dziennik czyli blog wielotematyczny

FM12: Legia Warszawa (06.11 - 08.12) | Brighton & Hove Albion (10.12 - 11.13) | Anderlecht Bruksela (11.13 - )

belzebub666 Partyzant

19.07.2013 11:09    #4676     Football Manager - Świat taktyki - Mały problem
Wydaje mi się że skoro masz tak mocny zespół to nie powinieneś się bawić w grę z kontrataku z takim Fulham. Ja bym na Twoim miejscu grał wysokim pressingiem, agresywnym odbiorem piłki, szybkimi atakami skrzydłami. Dziwne jest też to że mówisz że masz 2 razy mniej okazji niż przeciwnik, a u siebie tak nie jest. To jest naprawdę duża różnica i jest to dziwne. A jak grali rywale w tych przegranych meczach? Z kontry, cofniętą linią obrony, a może wysokim pressingiem i z wysuniętą obroną? Najprostsza rada- obserwuj. Gdy masz problem z taktyką, oglądaj całe mecze, staraj się zauważać co robi przeciwnik, jakie błędy popełniają Twoi zawodnicy i korygować to. Inaczej się nie da.

zlatnevs Partyzant

Znalazłem w sieci coś takiego jak Football Manager Crash Dumps Repair Tool, przetestowałem to co prawda tylko na jednej grze, ale podziałało (miałem problem z przeskoczeniem jednej daty, urlop nie pomagał).

yt działanie: http://www.youtu(...)1Iuy88WU

pobieranie:
Download it! http://goo.gl/QXx8k
Mirror 1: http://goo.gl/gZmzM
Mirror 2: http://goo.gl/ZnThF

belzebub666 Partyzant

18.07.2013 15:12    #4678     Football Manager - Świat taktyki - Mały problem
Taktykę. Wiem, odpowiedź maksymalnie ogólnikowa i pozbawiona większego sensu. Jednak jest taka sama jak Twoje rozpisanie szczegółów problemu. Z kim grałeś te mecze wyjazdowe? Jaką taktyką, nastawieniem? Jacy piłkarze grali? Czy Twoja gra zmienia się diametralnie na wyjazdach, czy traciłeś po prostu głupie bramki, może miałeś pecha, może Twoi zawodnicy nie wykorzystali dogodnych sytuacji? Może nie trafiłeś z rozmowami motywacyjnymi, może źle przygotowałeś zespół do sezonu i na początku to słabo wygląda? Jak widzisz pytań jest od groma. Napisz więcej danych, może wtedy będzie możliwość Ci jakoś pomóc, bo odpowiadać w tej chwili to jak wróżyć z fusów.

Puchacz293 Partyzant

18.07.2013 14:56    #4679     Football Manager - Świat taktyki - Mały problem
Witam gram Utd w pierwszym sezonie wszytko ładnie wygrania Liga, Puchar i Tarcza a w Lm odpadłem w 1/2 z realem 2:3. A zaczynam 2 sezon i u siebie dalej dobrze sie prezentuje ale na wyjazdach nie gram nic na 4 mecze 3 porazki i remis. Probowałem grac troche bezpieczniej ale to nie dało rezultatow. co moge zmienic ?

adamle74 Partyzant

18.07.2013 08:41    #4680     Sufler - Porady do gry - transfer piłkarza kontuzjowanego
Hi,

problem jest taki, że transferując zawodnika kontuzjowanego do mojego klubu napotykam na problem taki, że piłkarz nie przeszedł testów medycznych i nie przechodzi do mojego klubu. Więc muszę czekać, aż się wyleczy i ponowić próbę sprowadzenia piłkarza.

Czy to można jakość obejść, czy jest jakiś sposób na zawieszenie obowiązku testów medycznych, czy po prostu to jest niewykonalne i koniec?

Dzięki za info.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.