Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

cmplayer97 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.07.2013 18:53    #4661     Sufler - Porady do gry - Jak w to grać ?
Witam mam podobny problem grę zakupiłem nie długo po premierze wszystko było ok wygrany puchar Niemiec i liga mistrzów po udanym sezonie postanowiłem rozpocząć nową grę i stało się przegrywam lub remisuję każdy mecz ... nw co mogło się stać :pickard:

mirekokon Partyzant

Witam, mam problem z przygotowaniem zespołu w bundeslidze podczas przerwy zimowej, ktora trwa toche ponad miesiąc w fm 2013. W 1 sezonie dałem pierwsze 2 tygodnie przerwy trening kondycji bardzo wysoki i pozniej 2 tygodnie wysokie zrównoważony i gracze nie mieli problemu z kondycją, ale grali w tej rundzie zdecydowanie gorzej. W 2 sezonie dałem 1 tydzien kondycji i 3 tyg. zrownowazonego i zarowno kondycja jak i gra potem byly fatalne. Prosiłbym o jakies rady jak ustawic treningi i mecze towarzyskie podczas tak krotkiej przerwy zimowej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KARMELOWYZIOMEK Partyzant

21.07.2013 21:22    #4663     Sufler - Problemy techniczne - Dziwny problem
Witam, kiedyś dostałem w ręce fm 2008 i o ile pamiętam nie miałem z nim problemów. ostatnio instalowałem fma 2010 który wogóle nie chce się włączyć. Żadnych errorów, żadnych okienek, po prostu nic. Sprawdzałem przez menadżera zadań procesy i gdy go włączałem na liście pisało że jest włączony po czym znikał. Za pomoc z góry dziękuję. ^^

Puchacz293 Partyzant

Mam tak samo ale tylko w Fmie 12 w 13 jest ok ale nie ma z tym problemu. A jak chcesz coś na to poradzic to reinstall

cwks Partyzant

siemka
mam problem z folderem Sports Interactive w moich dokumentach
Zazwyczaj jest tam jeden folder jednak u mnie pojawily sie dwa
w jednym mam wszystkie dodatki , a wdrugim tylko folder sounds
Gdy usuwam ten pusty wszystko jest ok do czasu gdy ponownie nie wlacze FMa , bo wtedy znowu sie ten folder tak jakby dubluje
W sumie to mi za bardzo nie wadzi ale lepiej byloby gdyby byl tylko 1 wlasciwy folder

cwks Partyzant

21.07.2013 14:48    #4666     Sufler - Porady do gry - FM 13 Sklep
mam ten sam problem
jest jakies rozwiazanie?

Gieorgij Partyzant

Że jest banalnie prosta? W pierwszym sezonie mistrzostwo i wyeliminowałem w drodze do fazy grupowej LE Anżi Machałaczkę, w drugim sezonie bezproblemowy awans do LM, pokonałem póki co w grupie Spartak, niedługo mecze z PSV, chyba tylko Chelsea poza zasięgiem. W lidze po 14 kolejkach, 13 zwycięstw, jeden remis i dwie stracone bramki. W drugim sezonie na transfery dostałem 3 mln euro.
Dziennik czyli blog wielotematyczny

FM12: Legia Warszawa (06.11 - 08.12) | Brighton & Hove Albion (10.12 - 11.13) | Anderlecht Bruksela (11.13 - )

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

21.07.2013 01:32    #4668     Sufler - Porady do gry - Problem z wczytaniem gry (FM13)
napiszcie do SI Games jaki macie problem, powinni wam pomóc. Oczywiście po angielsku wszystko ;)

baxell Partyzant

Witam,
przeniosłem oryginalną wersję z lapka na netbook'a i tu pojawia się mój problem.

Kiedy chcę odpalić swój Villarreal to nawet nie mam możliwości wyboru gry. Najpierw pojawia się okienko "unable to open fullscreen mode" co jest logiczne biorąc pod uwagę mały ekran. Po chwili w tle słychać "kibiców" i nie dzieję się kompletnie nic.

Wpisywanie komedy "-small..." nie pomaga, uruchamianie jako administrator również, Próba uruchomienia w trybie zgodności? :<
Nie wiecie co może być przyczyną? przejrzałem google pod każdą możliwą wersją FM'a i nic. Dodam jeszcze, że przed pierwszym formatem gra uruchomiła się, ale był problem z rozdzielczością. Kiedy zrobiłem formatowanie nagle wyszła lipa. :(

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

20.07.2013 21:55    #4670     Sufler - Problemy techniczne - kłopoty z save
https://suppo(...)ng-Error
http://www.cmrev(...)558.html

myślę, że styknie do rozwiązania problemu ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.