Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ramos.a Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.07.2013 19:17    #4651     Football Manager - Kącik graficzny - Co sie stalo?
Tak. Jest to problem pliku "fonts".
Hala Madrid! Hala Raúl!

http://www.youtu(...)BAoglxLQ

wislak2244 Partyzant

24.07.2013 15:24    #4652     Sufler - Problemy techniczne - Porblem z grą
Cześć, mam problem z fm 2013. Mam wersje oryginalną i co jakiś czas podczas meczów pucharowych , choć zdarza sie też w zwykłym meczu ligowym podczas wyświetlania komunikatu w stylu zespoły przeprowadząja rozgrywke , proszę czekać gra mi się zawiesza tzn kiedy widzie ze to okienko nie znika to klikam ctr alt i delete i kiedy to okienko sie wyswietli to nie klikam uruchom menager zadan tylko daje anuluj i gra się odwiesza ale to nie zawsze działa czasem gre wywali całkowice , czasem też wyskakuje w trakcie meczu błąd microsoft visual coś tam a pozniej wyskakuje info ze steama że aplikacja zostanie zamknieta bo jest wielu uzytkowników czy cos w tym stylu. Prosze o pomoc gdyz posiadm oryginalna wersję więc oczekuję gry w 100% działającej

szamal96 Partyzant

24.07.2013 13:13    #4653     Sufler - Porady do gry - Jak usunąć ,,pamięć" gry
Siema.
Nie wiem gdzie tkwi dokładnie problem , ale myślę że powinieneś odinstalować grę , usunąć wszystkie pliki z nią związane .
Inaczej nie wiem jak pomóc , a ogółem po co Ci to ? :)
" Moja pasja to futbol, na drugim miejscu umieściłbym futbol, a na trzecim… futbol! "

szamal96 Partyzant

Ja gram w FM 2012 , na takim dziadostwie że nie pytaj ( sam się dziwie że działa :D ) , bez problemu powinien FM 2013 chodzić na tym lapku .
" Moja pasja to futbol, na drugim miejscu umieściłbym futbol, a na trzecim… futbol! "

kamilm Partyzant

23.07.2013 23:50    #4655     Sufler - Porady do gry - Zawiesza się komputer.
Przy analizie meczowej zawiesz się mi komputer, próbowąłem wszystkiego, czy może być problemem że z uaktualnieniem bartkar ładuję ligi Lotwska, litewska, cyprysjska, kazachstanska i azaejberdzanska ?

kamilm Partyzant

Nie chce mi się opisywać sprzętu ale jest nowy, teraz rozpocząłem kariere taka aby sprawdzić na samych dodatkach od bartkar no i narazie ok, zawsze ładowąłem dodatkowo ligi łotwa, litwa, cypr, azejberdzan i kazachstan ? czy to mogło być/ może być problemem ?

szamal96 Partyzant

Ja nie mam żadnych problemów po najnowszej aktualizacji Bartkar . Opisz może swój sprzęt , ile ram , procesor , kartę graficzną .
Pobierz najnowsze sterowniki , service pack , zaktualizuj DirectX .
Przeinstaluj grę , sprawdź spójność plików .
To raczej nie jest coś ze Steamem , bo jak by było to po mojej myśli , każdy by miał taki problem .

xenon95ck Partyzant

no to tak, mam taki problem, gdy gram mecz wyskakuje mi błąd Microsoft Visual C++ Runtime Library nie ma określonej minuty w której wyskakuje, czasami zdarza się nawet że nie ma błędu ale to rzadko. Nie wiem co mogę jeszcze napisać ale jak coś jeszcze trzeba to dopowiem i proszę...BŁAGAM o pomoc.

kamilm Partyzant

Ludzie nie macie żadnych problemów takich jak ja na uaktualnieniach bartkar, na tych dwóch załączonych razem, Reforma ligi i II liga i na uaktualnieiu z transferami ?? Kurwa co jest z tym moim Fm macie jakiś pomysł ? ładuje kilka lig zagranicznych, z którymi nigdy problemy nie było, nie wiem macie jakis pomysł ? Bo już myślę, że może to jakiś błąd z uaktualnieniami jakie włączam, ale jak wam wszystko gra to nie wiem. Macie pomysł jakiś ? Reinstalowałem już grę, nigdy nie mialem takich problemów, kurde nic nei pomogło nie wiem czy reinstalować windowsa? Czy to pomoże czy coś jest zjebane ze steemem ?

mirekokon Partyzant

Witam, mam problem z przygotowaniem zespołu w bundeslidze podczas przerwy zimowej, ktora trwa toche ponad miesiąc w fm 2013. W 1 sezonie dałem pierwsze 2 tygodnie przerwy trening kondycji bardzo wysoki i pozniej 2 tygodnie wysokie zrównoważony i gracze nie mieli problemu z kondycją, ale grali w tej rundzie zdecydowanie gorzej. W 2 sezonie dałem 1 tydzien kondycji i 3 tyg. zrownowazonego i zarowno kondycja jak i gra potem byly fatalne. Prosiłbym o jakies rady jak ustawic treningi i mecze towarzyskie podczas tak krotkiej przerwy zimowej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.