Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jarekao Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.07.2013 16:42    #4641     Sufler - Porady do gry - Jak w to grać ?
Graj tak jak wielcy specjaliści którzy wszystko wygrywają: po przegranym meczu wczytaj grę i tak do skutku :D
W innych wersjach (08,10,12) nie miałem problemu, tutaj ciężko jest się w klubie utrzymać.

KONIU2 Partyzant

26.07.2013 16:23    #4642     Sufler - Porady do gry - Jak w to grać ?
Własnie przegrałem mecz z SC Bastia 2:1! Bastia jest na 18 miejscu a ja na 15 i po tym meczu aut z klubu. Na bramce mam Mandande a wpuszcza takie szmaty ze az słow brak.Nie wiem czy piłka bu ciagle wpada pod nogami czy co bo gram na 2D i nic nie widze ale 80% piłek ktore leca na niego jest BRAMKA!!!! Ludzie jak mam w tego managera grac? Ustawiam taktyke grzebe w niej i nic to juz sie staje meczace. I jak ktos mi mowi ze mu bardzo dobrze idzie to mnie az krew zalewa. Rozumiem gdybym grał w FM od wczoraj ale gram w niego od 8 lat i nigdy nie mialem takich problemow a zwłaszcza tak razące błedy jak robia boczni obroncy ktorych zawodnik mija jak tyczka, srodkowi raz kiedys wybija dosrodkowanie a napastnicy marnuja jedna piłke za drugo:( ech szkoda słow POZDRO dla wszystkich

dZiX Partyzant

26.07.2013 13:31    #4643     Sufler - Porady do gry - Jak w to grać ?
No to byś ten zakład przegrał. Ale to nic.
Nie spinam się, właśnie Wy macie problem z tak banalną grą, jaką jest Football Manager.

Lukkas10 Partyzant

Link jest spieprzony :D
Zresztą tworzę fantasy kitspack całej I ligi i na pewno znajduje się w niej Stomil :D
Aczkolwiek jeśli chcesz to możesz podrzucić mi pomysł jaki sponsor, jaka kolorystyka i jaki producent stroju :)
Wtedy jak zrobię to umieszczę tutaj tę paczuszkę.

PS Wzór na prośbę znajduje się tu ---> http:(...)#p200773
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

adamle74 Partyzant

25.07.2013 22:12    #4645     Sufler - Porady do gry - niższe ligi polskie
skuszony licznymi zachętami na forach b. chciałem zagrać jakimś słabiutkim polskim klubem klubem z IV ligi. Niestety wybierająć nawet mały rozmiar bazy danych grę strasznie zamula i nie jestem w stanie w nią grać. Nie wiem o co chodzi, na standardowych parametrach (kiedy wybieram tylko Ekstraklasę i I ligę) gra się normalnie, a tu nie. Komputer też mam wydajny, niezbyt stary jeszcze, w parametrach na początku gry pokazuje mi, że mam 3,5/4 gwiazdki jeśli chodzi o wydajność i szybkość rozgrywki. A potem się zamula. I mieli, mieli, mieli... A ja czekam. I niestety się zniechęcam, a bardzo bym chciał zagrać w 4 lidze. Macie jakieś pomysły? Może sami napotkaliście podobne problemy?

danonesy Partyzant

Witam, gram w FM13, kupiłem je tydzień temu, więc nie jestem jeszcze ogarnięty, jeżeli chodzi o rozgrywkę. Gram Realem Madryt, mam pierwszy sezon, a mój atak przedstawia się następująco: Ronaldo, Ozil, Bale i na szpicy Higuain. Wyniki są mizerne, głównie przez pewien problem, który strasznie mnie irytuje. Ronaldo i Bale strzelają z każdej pozycji, nawet 30-40 metrów. Co więcej... prawie zawsze niecelnie. Ustawiłem im strzały z dystansu na "rzadko", jednak nie przynosi to żadnego rozwiązania. Podobny problem z celnością ma Higuain, który mając przed sobą pustą bramkę strzela w słupek, no co to ma być? Proszę o jakieś rady dot. treningu, aby poprawić ich celność i... skuteczność :)

flomes Partyzant

25.07.2013 12:28    #4647     Sufler - Dodatki do gry - Patch działa tylko w 1 modzie
WItam mam problem patch CM Rev FM 2013 bartekr Update działa mi tylko w footbal manager modzie a w footbal maanger classic juz nie działa.

jarekao Partyzant

25.07.2013 10:56    #4648     Sufler - Porady do gry - Jak w to grać ?
U mnie jest ten sam problem :( Chyba wrócę grać do 2008 albo 2010. W najnowszej wersji dobrze sprawdza się taktyka "głębokie 4-2-3-1" Może zagraj na niej. Czasami gra standardowo/kontratak sprawdza się dużo lepiej niż ofensywna i to nawet gdy grasz dużo lepszym klubem. Często wtedy mecze kończą się wynikami 1-0, 2-0.
Ale mimo wszystko wydaje mi się że wersje 2010 i 2012 miały lepszy silnik meczowy (w 2008 bardzo mało grałem, ale niedługo zagram dłuższą karierę).

krzy001 Partyzant

24.07.2013 21:39    #4649     Sufler - Porady do gry - problem z rozgrywką
witam otóż mam taki problem gram w fm 12 w lidze polskiej na uaktualnieniu bartka i pojawil sie taki fake iż wygralem lige a nie gram w lidze mistrzów a zespół który był drugi gra w lidze mistrzów nie wiem o co chodzi w poprzednim sezonie bylo wszystko normalnie chociaz ja bylem drugi ale gralem w lidze europejskiej a legia w lidze mistrzów moze cos pomozecie

alltim3r Partyzant

Mam dość nietypowy problem jednak jest on dla mnie kluczowy w rozgrywce.
Chce zacząć grę jednym z klubów Championship lecz martwią mnie prognozy finansowe na zakończenie sezonu.

Przykład:

- Blackburn Rovers wydaje gigantyczne pieniądze na pensje i stan konta po sezonie ma wynosić ok. -6mln E, przy tym, że startujemy z niespełna 20mln E na koncie. Straty są więc bardzo duże.
- Nott Forrest. Grając tym klubem pół roku konto klubu również uszczuplało się bardzo szybko. Nie przekroczyłem budżetu płac, transfery były bardzo skromne, transfery nie pochłonęły dużo pieniędzy

Mam obawy o to, że po awansie do Premiership mogę nie dostać żadnych pieniędzy na transfery i płynność finansowa może być zagrożona, pojawią się pożyczki itp.

Stąd moje pytanie: czy po awansie zespoły do PL otrzymujemy duży zastrzyk gotówki lub też czy kluby te, ze swoimi bogatymi właścicielami nie będą miały problemów z finansami bo dostaną od włodarzy zastrzyk dolarów?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.