Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

baixinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.07.2013 16:16    #4631     Sufler - Porady do gry - Menedżer zespołu u-19
Czy ktoś spotkał się z takim oto problemem? Mój menedżer juniorów chyba postradał zmysły. Od początku drugiego sezonu, zarówno w meczach towarzyskich jak i tych już o punkty wystawia rozgrywającego i zarazem największy talent w zespole na bramce! Lewoskrzydłowy gra u niego jako prawy obrońca. Oczywiście posiadam w drużynie juniorów bramkarzy, żaden z nich nie jest kontuzjowany, zawieszony czy w inny sposób niezdolny do gry. Na każdą pozycję posiadam 2 juniorów, nie licząc tego, że niektórzy mogą grać na kilku.

Dodam, że w pierwszym sezonie nie było większych tego typu problemów.
Co robić?

bernix1897 Partyzant

29.07.2013 12:40    #4632     Sufler - Porady do gry - FM2013 Problem
Witam.
Mam nietypowy problem z fm 2013 .Zaznaczam, że mam oryginalną pudełkową wersje z MM. Mam rok 2020 Gram Juve i Włochami i od jakiegoś czasu zobaczyłem ze nie mogę zgłosić swoich(wybranych przeze mnie) zawodników do LM tylko muszę wybrać wybór automatyczny bo inaczej nic się nie dzieje. (Klikam w to pole LPM w ten prostokącik Wyb i nic).Nie moge kontynuować gry bo nie spełniam wymogów. Próbowałem także przeinstalowania i tworzenia nowej kariery(bez rezultatów). Proszę o pomoc w naprawieniu tego.

adamle74 Partyzant

29.07.2013 07:49    #4633     Sufler - Porady do gry - niższe ligi polskie
użycie cleanera nic nie pomaga. Poczytałem na forum, że nie tylko ja mam ten problem. Więc szukam kogoś, komu to działa normalnie, czyli może grać w 4 lidze polskiej bez przydługich przerw na ładowanie następnego dnia. Ktoś gra? Jak to możliwe, że ja (i nie tylko ja) nie mogę. Tzn. płynnie nie mogę.

Frenzibizi Partyzant

28.07.2013 23:28    #4634     Sufler - Problemy techniczne - fm 08 gra w oknie
Witam mam problem z odpaleniem fm 08 w oknie. windows 7. próbowałem dodac do skrotu dopis -small_screen -windowed ale nic to nie zmienilo . Proszę o pomoc

lancos3-11 Partyzant

Sposobów jest kilka. Tryb HC, mało zmian w składzie i sztabie, Rozpoczęcie klubem z niskiej ligi.
Ja z kolei mam inny problem. Totalnie przestał interesować mnie futbol! Mecze oglądam z nudów, Nie chcę mi się grać w FM-a i nie wiem co zrobić.:(

EloSxdd Partyzant

Siema!

Mysle ze nie jestem jedyna osoba, borykajaca sie z tym problemem. Otoz mam wielka ochote aby sobie odpalic FM, i zaglebic sie w jakas dluga pelna sukcesow kariere. Jednak gdy odpale FM, wybiore klub, i zaczynam robic podstawowe porzadki w klubie, czar pryska, wylaczam gre..

Brak motywacji, bo tak to mozna w dwoch slowach okreslic.
Czy macie jakies sposoby, aby nabrac checi do grania ?
Licze na sugestie. : ) !

Mozliwe ze takowy temat juz istenieje, wiec wrazie cos, prosze o skierowanie mnie do tamtego tematu, a ten prosze o zamkniecie.

Z gory dzieki!

mateo22 Partyzant

28.07.2013 18:03    #4637     Sufler - Porady do gry - Problem z obcokrajowcami.
Witam
Mam pytanie czy jest jakiś dodatek albo sposób na to żeby usunąć zapis w przepisach ligi hiszpańskiej odnoście obcokrajowców.
Albo czy jest jakiś sposób na dodanie obywatelstwa zawodnikowi bez konieczności rozpoczynania gry od nowa.

crazyceg76 Partyzant

28.07.2013 08:24    #4638     Sufler - Problemy techniczne - FM2013 nie uruchamia się
Witam Od pewnego czasu mam dziwny problem z FM2013,mianowicie wszystko było dobrze z grą,przez jakiś czas nie grałem,ostatnio chciałem odpalić FM,i nie chce się uruchomić,w Steamie wszystko sprawdzone,pliki lokalne itp,Win7 ze wszystkimi łatkami. Gra w procesach Win7 wskakuje na chwilę i zaraz się wyłącza,nawet nie pokazując ekranu startowego,FM był przeinstalowywany,Steam również.Gra oczywiście oryginał.

radzio0990 Partyzant

Witam.
Ściągnąłem niedawno update od bartekr Summer 1.2v i grając legia doszedłem do dnia 2 stycznia 2012r . Podczas wczytywania wyskakuje jakis bład po którym wywala z fm i nie da sie dalej grac. Jakiś Crash Dumps wyskakuje. Moze wiecie o co chodzi.

Tommy6 Partyzant

27.07.2013 11:41    #4640     Football Manager - Ogólna dyskusja - Cypr Północny
No udało mi się rozwiązać problem nazwisk oraz koloru skóry, po prostu miasta Cypru Północnego włączyłem do jednego z lokalnych regionów Turcji, tylko jest jeszcze jedne problem, kazdy newgen ma drugie obywatelstwo francuskie, jeżeli ktoś wie jak można to zlikwidować to proszę o pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.