Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mido666 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Otóż w styczniu zainstalowałem fma 12, wszystko ładnie sprawnie działało (poza tym że złapał zwieszkę od czasu do czasu ale uszło to wybaczyć) do czasu gdy w moim netbooku wysiadł dysk twardy. Po wymianie zainstalowałem ponownie fma 12 i tutaj zaczęły się schody gdyż dostawałem informację o braku jakiegoś pliku dll co uniemożliwiło mi gre. Przez jakiś czas zaniechałem prób naprawy bądź odpalenia (mimo wielu kombinacji) ostatnimi czasy postanowiłem zainstalować FMa 13, i tutaj kolejne zaskoczenie, po instalacji przy odpaleniu gry nic się nie dzieje, natomiast gdy ponawiam próbę dostaję informację z okna :Football Manager 2013 is already running, zapewne tutaj już macie rozwiązanie ale to nic, z ciekawości spróbowałem z FM 11 i był identyczny błąd przy starcie. Co może być przyczyną, i krótko mówiąc co z tym faktem zrobić? Pilnie czekam na jakieś podpowiedzi.

Netbook
Win 7

jordan23 Partyzant

13.08.2013 20:03    #4562     Sufler - Porady do gry - Problem z kontuzjami
Cześć,
gram racingiem w 2 lidze hiszpańskiej i mam ogromny problem z kontuzjami. Praktycznie co drugi mecz 1-2 zawodników odnosi kontuzję. Co może być tego przyczyną? i jak ograniczyć urazy? Często są to urazy kilkodniowe a czasami tylko wykluczające w danym meczu.
pozdro!

PolishBoyLP Partyzant

13.08.2013 19:38    #4563     Football Manager - Świat taktyki - Podania
Myślę byś pokombinował coś z taktyką. Ja się kiedyś dziwiłem dlaczego moi zawodnicy oddają po 5 strzałów na mecz, a przeciwnicy, nawet jakieś pionki których powinienem z 5:0 przelecieć w ciągu pierwszych 45 minut mają więcej strzałów.. I okazało się, że przez przypadek ustawiłem ultradefensywę i maksymalną grę na czas. Zmieniłem i od razu lepsze rezultaty miałem. Może zbieg okoliczności, ale nie sądzę. Może Ty też tak masz. Któż wie :) Ale moim zdaniem, problem tkwi w taktyce, albo w zadaniach piłkarzy. Pokombinuj.

kamil_radek Partyzant

13.08.2013 19:28    #4564     Football Manager - Świat taktyki - Podania
Chłopaki pomocy bo nie mama pomysłu problem polega na tym że moi zawodnicy często wyprzedają rywala wpadają w pole karne i zamiast podać do niekrytego zawodnika czekają dopada go dwóch pilkarzy i przeważnie rożny czy idzie coś z tym zrobić czy ta wersja już tak ma?

PatrykW Partyzant

13.08.2013 15:59    #4565     Sufler - Porady do gry - Przy wczytywaniu crashuje
Witam , otóż mój problem polega na tym , tak przyznam się używałem FMRTE . Było to w małych ilościach , m.in . nieraz wyleczenie zespołu , czy usunięcie kartek i zmienienie imienia i nazwiska gracza . Mam już rok 2014 w grze ( luty ) zacząłem od 11 i mam problem , bo jak dojdę do kwietnia to gra crashuje , ale jak dam rezygnacje i przejdę na urlopie do października i grudnia 14' to jest już normalnie . Czy ten problem może ustąpić i czy mogę grać normalnie nie obawiając się crash dumpsów . ?

Jakub K. Partyzant

Cześć,
'se pykam z bratem' fm2012 w lan ( on sie łaczy do mnie ) sama rozgrywka idzie ok
mamy problem dość błahy ( z pukntu widzenia managerowania) , a mianowicie nie widać 'mordy' tj. oczywiście zdjęcia managera (ludzkiego) po drugiej stronie czyli on nie widzi mojego a ja jego
jakieś sugestie??

pozdrawiam

Jakub K.

lipeusz Partyzant

12.08.2013 21:56    #4567     Football Manager - Ogólna dyskusja - Hardcorowe kluby
Queen's Park ma jeden z lepszych składów w 3. lidze. Problemem jest status amatorski którego nie można zmienić - ze względu na motto i zasady klubu. Najgorzej że w FM 2013 oznacza to praktyczny brak treningu meczowego. Możesz trenować tylko kiedy mecze są w środy i piątki, masakra.

Mario011 Partyzant

12.08.2013 19:54    #4568     Sufler - Porady do gry - Brak akcji w trakcie meczu
Witam

Mój problem polega na tym że w trakcie meczu gdy mam zaznaczone aby pokazywało tylko akcje kluczowe a nawet rozszerzone pokaże mi co najwyżej 4 do 5 razy na mecz jakąs akcje ,grając we wcześniejsze wersję FM też przy kluczowych akcjach pokazywane były cały czas co parę minut sie włączały a tu potrafi przelecieć cała połowa i pokaże może jedną akcję.W związku z tym mam takie pytanie czy to może wina ustawień,taktyki czy może drużyny (Podbeskidzie) ?

fmowiec21 Partyzant

12.08.2013 17:08    #4569     Football Manager - Świat taktyki - Trening
Witam otóż mam taki problem , że ustawiam swoją taktykę (teraz gram Dynamem Kijów) i zawodnicy mało ją znają. Ustawiłem więc trening na taktykę ale ten trening nie daje efektów co więcej jest coraz gorzej. Jaki trening mam ustawić żeby piłkarze coraz więcej znali tą taktykę. A może coś jeszcze innego powinienem zrobić ? Proszę o odpowiedź

kowalsyk Partyzant

Szukam klubu, który będzie stanowił wyzwanie, a zarazem nie znudzi się po sezonie i będzie można pograć spokojnie 4-5 lat walcząc o wysokie cele. Jeżeli chodzi o ligi to najlepiej druga klasa rozgrywkowa z dobrych lig prócz Rosji, bo nie lubię grać w tym kraju. Ogólnie preferuję zachodnie państwa.
Co do samego zespołu to wiadomo żeby nie miał jakichś ogromnych problemów finansowych, a tak to raczej biorę wszystko.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.