Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

PawelJAAS Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Własnie o to mi chodzi. Ze jade 10 15 kolejek i jest super. I nagle crach. I zaczyznam popadac w przecietność. Czasem zmienie ustawienie i jest nadal dobrze czasem co innego i jest ok. A czasem zmienie cos zwyklego i pada cala tatyka wszsko. I jak w Lechu mnie wyrzucili. Bardzo mi zalezy jeszcze na tych zadaniach zawodnikow.

Obroncom srodkowym daje
-rzmaj sie pozcji
-sztywnie
-krotkie podania
bocznym:
-podania bezposrednie
-dosrodkowania z gebi pola
- dosrodkowania czesto
-nastawienie automatyczne
-rajdy z pilka czesto
skrzdlowi
to samo co boczni tylko dosrodkowania z lini koncowej
-trzmaj sie linii bocznej
Def pomocnik to rygioel defensywy.
podania krotkie nastawienie defensywne itp
Srodkowy pomonik lub ofensywny (rozgrywjacy)
to taki wolny elektron ma wolna reke.

Napastnik to wiadomo Nastawienie ofensywne, wyjscie na wolne pole itd.

Wiec co robie nie tak?

Ogolnie to podziwiam ludzi ktorzy umieją zajsc Lechem czy legia do Finalu LM. Nawet takim west hamem czy kim... BO ja nie potrafie nawet w fm 2013 City wygrywac :((( A np w fm 11 fm12 . To Takim Lechem 6 razy mistrzostwo z rzedu to nie bylo problemu. Az chcialo sie grac. Jak co okno sciagalem zawonikow typu Odemingwe, Guiza, Wendel, Ledesma itp. Co roku gra w LM zastrzyk pieniedzy itd... A teraz :( Czulem ze roziwjam klub i buduje cos. A w fm 2013 nic nie idzie..

dawig Partyzant

20.08.2013 09:01    #4532     Sufler - Edytor - brak możliwośći dodania lig i innych
cześć! mam problem na cmmrev mi go nie rozwiązali ! otóż pobieram różne dodatki mam poprawnie foldery zrobione! (robiłem to wcześniej) editor data jest ale mam 2 razy folder sports interactive.Gdy dodaje dodatek najzwyczajniej w świecie go nie ma nie moge niczego dodać do gry rozpoczynając nową co robić?

bajus Partyzant

zwróć uwagę jaki status ma zawodnik w klubie, bo jak ma np. kluczowy gracz to wiadome że klub jest nie chętny do sprzedania go.. tak samo jak klub może mieć problemy finansowe to łatwiej takiego zawodnika kupic

SirMichu Partyzant

Witam, uprzedzam pytania odnoście gry, mam orginalną wersję FM'a 2013. Problem w tym, że wyskakuje mi crash dump i wyłącza mi się gra w momencie gdy daję "zakończ rozmowę" podczas rozmowy z mediami, przykładowo komentarz o poprzednim rywalu, bądź o innym menago. Gram już długo w tą wersję i nie miałem z nią żadnych problemów, 2 dni temu zrobiłem formata kompa i teraz mi to nagle wyskakuje, może ktoś mi pomóc w tej sprawie ? Jeżeli nie rozmawiam z mediami to rozgrywka toczy się normalnie. Nie dotyczy to konferencji prasowych, bo one działają także normalnie, dzieje się to tylko w prywatnych rozmowach z mediami. Jakieś pomysły jak się tego pozbyć ?

PawelJAAS Partyzant

A macie jakies poradniki dotyczace fm 2013? tak co robic itd od samego poczatku. Moj poczatek wyglada tak.

1. Wybieram ekipe
2. Przeglad skladu wyrzucenie slabiakow/ przesuniecie zbednych do rezerw/ Przedluzenie kontraktów z najwazniejszymi zawodnikami na ktorych zmaierzam opierac sklad na najblizsze sezony i ktorzy byliby lakomym kąskiem dla innych w razie wolnego transferu.
3. Patrze na sztab szkoleniowy i zatrudniam brakujacych. Oraz mozliwie jak najwiecej scoutow
4. Dbam zeby place byly mniejsze niz budzet na nie
5. Dobieram taktyke najodpowiedzniejszą dla skladu jaki posiadam i ustawiam taktyke>
6. Ustawiam trening miedzy sparingami przed sezonem na obciazenie wysokie lub barzi wysokie. A zadania to glownie zgranie taktyka i kondycja
7 rozgrywam sparingi ktore wygrywam niekiedy po 6;0 7;0
8. zaczyna sie liga i sie wszystko sypie :(

I wlasnie tu sie zaczynaja problemy. Moze cos ze jeszcze robie? Moj plan po koleij wydaje mi sie ok. Ae jak zaczynam grac zaczynaja sie porazki itp nipowodzenia... :(

jeszcze takie pytania.
Jak graja grajki dobrze przez 10 kolejek np 8 zwyciestw 2 remisy. I nagle zaczyna sie psuc. Zaczynaja przep;atac zwyciestwa z porazkami potem juz porazaka za porazka... to co robic? Zmieniac w polowie sezonu taktyke? Czy trzymac nadal tą? Bo tak jest czesto...

Pogoda a gra> Jak ma sie pogoda do gry?

i jeszcze raz. macie jakies poradniki? Lub moze ktos chce podzielic sie wiedzą i sam takowy skrotowy napisac co nalezy robic.

P.S
Z Lecha mnie wyrzucili :( zaczynam bardziej ambitną druzyną Napoli Calcio ktory ma jak dla mnie mega sklad z m.in. Martens/Callejon/Higuain/Albiol/Gargano/Cannaaro/Jose Reina/ Goran Pandev... itd. :)

gregscigaj Partyzant

19.08.2013 01:11    #4536     Football Manager - Ogólna dyskusja - Barca gra zalosnie
Coś jest nie tak ,bo napastnik strzela bardzo mało bramek. Ogólnie strzelam mało.
Messi strzela głównie z karnych ,okazyjnie jakieś dobitki czy coś. ustawię go na lisa i zobaczę
również swobodę taktyczną muszę zmienić na ściślejszą ,żeby mnie słuchali jak mówię ataki środkiem ,a nie że w końcu schodzą do skrzydeł.
Ostatnio ,po serii dobrych występów chłopaki nie mają problemów ze strzelaniem. raczej z tworzeniem okazji bramkowych.
Wiem ,że uważacie mnie za jakiegoś debila pewnie ,że tak sobie nie radzę ,ale gram dopiero od tygodnia:P ostatnio grałem w CM03/04 ,tam było dużo łatwiej;)

buczek93 Młody aktywista

18.08.2013 23:01    #4537     Sufler - Porady do gry - problem z zainstalowaniem
poszukaj tego pliku w internetach, można go ściągnąć, bom sam miał z tym czymś kiedyś problem i właśnie w ten sposób sobie pomogłem :)

mieron1986 Partyzant

18.08.2013 21:42    #4538     Sufler - Porady do gry - problem z zainstalowaniem
Witam..ściągnąłem sobie fm 2013 i wyskakuje mi taki komunikat...nie można uruchomić programu,ponieważ na komputerze nie znaleziono d3dx9_41.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program,aby naprawić ten problem..
Czy może ktoś z was miał taki problem?
Proszę o pomoc

flowproba Partyzant

18.08.2013 19:34    #4539     Sufler - Porady do gry - Trening meczowy - reprezentacja
Witam - następujący problem:

Zostałem selekcjonerem reprezentacji Anglii - nie mogę ustawić treningu meczowego.. Zarówno podczas zgrupowania jak i poza nim. Jako, że nie ma normalnego menu "trening" wchodzę sobie w taktykę i w lewym dolnym rogu zaznaczam wybraną opcję, popycham rozgrywkę dalej, wracam ale dalej w miejscu gdzie powinno być "ofensywne stałe fragmenty" jest "tylko taktyka"... Druga sprawa, mam wybraną taktykę i po miesiącu nic się jej nie nauczyli - czy to normalne w przypadku reprezentacji? Tym niemniej najbardziej razi mnie brak możliwości ustawienia treningu meczowego a to kluczowa sprawa... Proszę o pomoc.

The Jack Partyzant

W ostatnim czasie rozpocząłem karierę na zasadzie wędrówki, czyli idę tam, gdzie mnie chcą. Wiele wczytanych lig i tak się kręci.

Po wielu sezonach, oprócz pracy w klubach, dostałem propozycję objęcia reprezentacji Australii, na którą chętnie przystałem. Zauważyłem, że oprócz menedżera drużyny U-21, w sztabie szkoleniowym kadry nie ma ani jednego pracownika, w tym najważniejszego - asystenta. Z tego tytułu zacząłem proponować kandydatom posady asystenta, trenerów itd. Zawsze gdy prowadzę reprezentację, miejsca w sztabie szkoleniowym proponuję najbardziej znanym ludziom i nawet w zaściankowych reprezentacjach chętnie przystają oni na moje oferty. W przypadku Australii jest jednak inaczej.

Wszyscy bez wyjątku pracownicy o reputacji "Światowa" jak jeden mąż udzielili odmownej odpowiedzi. Z każdą kolejną "turą" ofert zwracałem się do fachowców o coraz niższych reputacjach. Gdy ci z "Lokalną" również nie byli chętni do współpracy, wkurzyłem się i złożyłem propozycje pracownikom z reputacją "Nieznany". Oczywiście również "xxx odrzuca stanowisko, jakie zaproponowała Australia". Dodam, że dane stanowiska proponuję ludziom o odpowiedniej "specjalizacji", więc nie ma czegoś takiego, że proponuję posadę trenera fizjoterapeucie lub próbuję wcisnąć obserwatora na fotel menedżera drużyny U-19.

To jest jakiś bug tej wersji Football Managera? Dodam tylko, że wcześniej próbowałem coś zdziałać z reprezentacją Albanii (!), i tutaj bez problemu ściągałem najbardziej znanych włoskich szkoleniowców. Natomiast do pracy z reprezentacją Australii nie mogę namówić nawet Australijczyków.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution