Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

lesny8888 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam , mam problem ,ponieważ nie moge zainstalowac FM 2013 przez steam w dowolnym folderze przez co nie moge grac na Uaktualenieniach. Mam Windows 8. Miał ktos taki problem? prosze o pomoc

Falcon Przodownik pracy

22.08.2013 09:11    #4522     Sufler - Inne - Problem z trenerami
Nie jestem pewien na 100% ale wydaje mi się, że to zależy od obiektów młodzieżowych. Im lepsze tym więcej możesz zatrudnić trenerów. Oprócz tego pewnie finanse( tutaj to jest akurat dziwne,bo możesz mieć 99 piłkarzy i nikt nie robi problemu, póki nie przekracza budżetu, natomiast wielkie halo jak chcesz 1 trenera).

Jak dla mnie to w nowej wersji powinien być osobny budżet dla piłkarzy i dla sztabu szkoleniowego. Póki nie przekraczam budżetu zatrudniam tylu ludzi ilu potrzebuje.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

kyban Partyzant

Mam pytanie. Chce podpisać kontrakt z zawodnikiem zaznaczam status kluczowy zawodnik. Mam 7 tys na pensje jeszcze wolne ale nie mogę zaproponować więcej niż 1,6 tys. Macie jakąś radę ja to poprawić? Czym to jest spowodowane?

FastCat Partyzant

21.08.2013 23:38    #4524     Sufler - Inne - Problem z trenerami
Witam,
Szukałem jakiegoś podobnego tematu na forum, ale jakoś nie mogłem się dogrzebać. Chodzi mi mianowicie o to że nie mogę zatrudnić w klubie ani jednego trenera siłowego. Pisze że zalecanych trenerów siłowych w klubie 0. Po rozmowie z zarządem pozwolili mi zatrudnić kolejnego zwykłego trenera, ale jak zatrudniam trenera siłowego to po paru dniach dostaję komunikat że transfer został odwołany bo działacze uznali że nie potrzebuje "kolejnego" trenera siłowego chociaż żadnego w moim klubie niema. Nie mogę się tego gdzieś doszukać więc może ktoś spotkał się z czymś takim i w jakiś sposób rozwiązał? Gram na FM2013 zespołem Warta Poznań, sezon 1.

Dzięki za pomoc
Pozdrawiam

2O42 Partyzant

Sam rozwiązałem ten problem. Po prostu wcześniej coś źle ustawiłem, i transferami zajmował się ktoś inny w klubie. Mimo wszystko, dzięki za odpowiedzi :)

2O42 Partyzant

Mam problem ze sprzedażą zawodników. Gdy już się dogadałem z danym klubem, co do kwoty transferowej, to gdy przechodzę do centrum transferowego, nie mogę zaakceptować oferty. Mogę ją tylko odrzucić. Mój klub nie ma żadnych zakazów, co do sprzedaży zawodników. Zawodnicy których próbuje sprzedać, nie są wypożyczeni ani na wypożyczeniu.

Nascimento98 Partyzant

Witam!
Chciałbym zrobić screena tabeli ligowej i dodać go do manifestu. Ze screenem nie ma problemu(alt+f9), zapisuje mi sie w screenshots i nie wiem co dalej.
Zeby dodać obrazek trzeba mieć adres UHR a jak klikam w właściwości to tam tego adresu nei ma,
pomocy.

maras25 Partyzant

witam ma m problem jestem tu nowy:
mam mam pytanie ściągnałem nizsze ligi w Polsce i za nic nie mogę ich wkleić -mam windowsa 8 i nie ma tam zadnego folderu edit lub cos w tym rodzaju-mógłbyś ktoś mi pomóc?
mam oryg.fm2012
chciałbym zacząć grać klubem z polskiej 4 ligi

karo Partyzant

Z tego co napisałeś po osiąganych wcześniejszych wynikach to problemu w taktyce raczej nie masz. Problem tkwi w tym co dotyka nas wszystkich, 2-3 porażki pod rząd, obniżenie morale i dołek z którego ciężko wyjść. Rotuj składem, rozmawiaj z zawodnikami, a żeby z taktyki wyciągnąć jeszcze więcej, możesz spróbować na własną odpowiedzialność:
- przy obecnej taktyce z jednym napastnikiem i ruchliwymi skrzydłami, dwoma zawodnikami w środku pola, to podania - krótkie,
- styl podań - gra oboma skrzydłami,
- nastawienie - =>kontrola,
- jeżeli nie masz defensywnego pomocnika, jeden ze środkowych pomocników musi mieć w miarę dobry atrybut odbiór,
- boczni wysunięci obrońcy nastawienie automatycznie,
- jeżeli przeciwnik gra jednym napastnikiem, to środkowy obrońca zabezpieczenie, dwóch po bokach stoper, jeśli przeciwnik ma więcej niż jednego napastnika, to środkowy stoper, jego koledzy po bokach zabezpieczenie,
- jeżeli tracisz bramki po ucieczce skrzydłowego bocznemu obrońcy, cofnij bocznych wysuniętych obrońców do linii z obrońcami,
- w stylu gry mając taką ilość obrońców, muszą oni nie tylko bronić ale też przynajmniej rozgrywać - także Płynny, jeżeli grasz z nastawieniem ofensywnym - możesz spróbować zagrać Bardzo Płynnie, wtedy obrońcy będą wysoko wychodzić do przodu i grać ofensywnie,
- jeżeli twój napastnik dobrze gra głową, to spróbuj ze skrzydłowymi nastawionymi na wsparcie, a nie atak.

SirMichu Partyzant

Problem już rozwiązany, trochę się pomęczyłem z tym, nie wiem czy da się usunąć posta, bo szczerze nigdy nie korzystałem z tego forum. Ale dla tych co także mieli by ten problem, pomogła weryfikacja cache w steamie oraz ustawienie w grze autozapisu co miesiąc. Co z tego pomogło nie wiem, ale już śmiga.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution