Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

legolas czarny Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.08.2013 02:23    #4511     Football Manager - Świat taktyki - Boczni obrońcy
Witam. Gram Liverpoolem taktyką 4-3-3 i mam problem z grą bocznych obrońców. Nie mogę ich ustawić tak, aby grali na jeden kontakt ze skrzydłowymi (Wiecie: klepka z prostopadłym podaniem) i dośrodkowywali dopiero z końcowej linii i to płasko. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły to proszę pisać.

forest1946 Partyzant

Jestem tu nowy , Witam. Szukam odpowiedniego klubu dla mnie , gram w fma od wersji 09 i NIGDY nie miałem problemu z wyborem klubu , teraz kompletnie nic mi nie przychodzi do głowy grałem tak jak zawsze Zawiszą Bydgoszcz ( po 3 sezonach znudziło mi się ) Gironą awansowałem to najwyższej klasy rozrywkowej , grałem Stockport awansowałem do 2 klasy rozgrywkowej ... kiedyś grałem po parenaście sezonów jedną karierę a teraz wszystko mi się szybko nudzi. Proszę o składanie mi propozycji kim bym mógł zagrać ( Wszystkie zespoły po za Barcelonami , Realami itd.) . Gram w FM 2012 na najnowszej aktualizacji składów która się znajduje na tej stronie. Z góry dziękuje i po[Z]drawiam.

flexior Partyzant

23.08.2013 13:16    #4513     Sufler - Porady do gry - Ligi, a transfery
Wtam
Zaplanowałem sobie karierę, zaczynam w Polsce, a moim celem jest Real Madryt, po drodze prowadząc coraz lepsze kluby.
Wybrałem najsilniejsze ligi: Hiszpania, Anglia, Włochy, Niemcy.
A z tych słabszych to Polskę i bodajże Ukrainę.

Karierę zaczynam w II (czyli 3) lidze polskiej i teraz nie wiem jak to jest.
W lidze polskiej spędzę ok 5 sezonów (planuję wygrać ekstraklasę). I tak sobie teraz myślę, że może być problem z transferami. Wiadomo, w polskich klubach jak są jakieś transfery z zagranicy to raczej z krajów środkowoeuropejskich. A jak to będzie wyglądać z ustawieniami jakie ja mam? Będę mógł robić transfery tylko z tych krajów, które wybrałem na początku?

Nones Partyzant

Tak więc mam taki problem chodzi o te cyfrowe atrybuty jak bramkarskie, psychiczne, fizyczne.
Pamiętam jak dałem jednemu trening indywidualny to tez przez 1 rok ani drgneło pamiętam że dałem bodajże rzuty wolne czy dośrodkowania i z 12 nic się nie zmieniło.
Dodam że potencjał i umiejętności w gwiazdkach się zmieniają.
To jest jakiś problem grą czy ja coś źle interpretuje ?
Bardzo prosze o pomoc w tej sprawie bo każdy doświadczony gracz powinnien wiedzieć co to za problem.

Katylina Partyzant

Witam. Mam problem z moim FM 2012. Gra jest legalna, działa na stacjonarnym. Jednak ostatnio kupiłem laptopa i nie mogę grać. Na początku pojawiały się problemy XML, ale usunąłem folder settings i podziałało. Potem próbowałem przejść do trybu meczowego, niestety nieskutecznie. Za każdym razem komputer się zawieszał i nic nie mogłem poradzić. Co zrobić?

pozdrawiam

Nones Partyzant

[quote="maras25"]witam ma m problem jestem tu nowy:
mam mam pytanie ściągnałem nizsze ligi w Polsce i za nic nie mogę ich wkleić -mam windowsa 8 i nie ma tam zadnego folderu edit lub cos w tym rodzaju-mógłbyś ktoś mi pomóc?
mam oryg.fm2012
chciałbym zacząć grać klubem z polskiej 4 ligi[/quote]

To poprostu sam zrób folder i wklej.

SirMichu Partyzant

22.08.2013 12:02    #4517     Sufler - Inne - Problem z trenerami
Proste, zatrudnij trenera siłowego jako zwykłego trenera. Nie wszyscy się zgadzają, ale są tacy którzy bez problemu na to idą. Ja tak robiłem gdy grałem jakimś słabszym klubem.

sloppy_jack Partyzant

To o czym pisze dawidho to obecnie największa bolączka (po rozwiązanych już problemach crash-owych) tej gry. Niby 'twórcy' starają się rozwijać tę grę - tryb 3D jest naprawdę ekstra, rozbudowali opcje dot. samego szeroko rozumianego managementu ale zapomnieli o najważniejszym co determinuje rozgrywkę - odpowiednich atrybutach graczy (i młodych i już tych rozwiniętych piłkarsko).

Jest tu jakiś wątek o tym na forum?
Albo jakiś 'manifest' do SI z 'żądaniem' żeby w końcu coś z tym zrobić?
Proszę o naprowadzenie mnie na to. Chętnie się pod takim 'manifestem' podpiszę..

Pozdrawiam

Thomas Sherwood Partyzant

Witam!
To pierwszy temat mojego autorstwa na tym forum, więc z góry przepraszam, jeżeli uchybię w nim jakimkolwiek obowiązującym tutaj normom :)
Zgłaszam się z problemem, który wystąpił u mnie podczas zabawy z Football Managerem 2013, a konkretniej z edytorem.

Mianowicie stworzyłem własny klub, umiejscowiony z Polskiej I Lidze. Stworzyłem ponad 20 zawodników, których przypisałem do wspomnianego klubu. Ustawiłem także parametry kontraktu każdego z nich.

Generalnie gra się bardzo przyjemnie, większych problemów nie mam. Jedyny, który mnie bardzo denerwuje to fakt, iż w osiągnięciach moich stworzonych zawodników brakuje osiągnięć klubowych (są tylko te, które zdobyli grając w reprezentacji). Okienko osiągnięć wygląda bardzo pusto, brakuje w nim zespołu dla którego (w chwili obecnej) grają, pusta jest posada, w ogóle wszystko jest puste. Pojawia się tylko wiersz "Cała kariera" i w ramach jego jak mówiłem osiągnięcia w reprezentacji.

Przekłada się to na biografię zawodnika, w której nie ma ani słowa np. o ilości spotkań rozegranych dla klubu, tudzież bramkach dla niego strzelonych. Nie wspominając już o indywidualnych osiągnięciach poszczególnych zawodników.

Na marginesie dodam, że wytransferowani do klubu piłkarze oraz ci którzy do klubu weszli poprzez szkółkę normalnie posiadają już wszystkie osiągnięcia oraz w efekcie prawdziwą biografię. Ponadto, gdy stworzonego gracza wypożyczyłem do innego klubu pojawiło się to zarówno w osiągnięciach jak i w biografii.

Liczę na waszą pomoc :)

szamal96 Partyzant

22.08.2013 09:23    #4520     Inne - Piłka nożna - FC Barcelona
Wczoraj Barcelona zagrała tragicznie.
Pedro-nic mu nie wychodziło , pieprzył wszystko co miał
Iniesta-jak na niego to słabo , głupie straty piłki , złe przyjęcia , stać go na więcej :)
Busi-za drugi faul powinien zobaczyć drugie żółtko
Messi-znowu problem z mięśniem :|
+ Bramka Neymara to cieszy.
+Fabs w formie z tego co widać , w końcu po jego wejściu coś ruszyła druga linia.
+Mascherano - pewne grał , czyścił niemal wszystko.
+Pique-bardzo pewnie w obronię.

Eh , dalej klepiemy jak po sznurku a nic z tego nie wychodzi.
Mam nadzieję że "TATA" znajdzie sposób na tak ustawionego w defensywie rywala.
" Moja pasja to futbol, na drugim miejscu umieściłbym futbol, a na trzecim… futbol! "

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.