Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Barthez16 Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
31.08.2013 14:41    #4491     Sufler - Porady do gry - Problem z lepszymi klubami
Siemka gram Realem Sociedad 2gi sezon no i potrafiłem wygrać z Atletico Madrid 7-1 u siebie ale nie moge nic ugrać z Realem i Barcą i to u siebie i na wyjezdzie przed chwilą mecz z Realem, przegrałem 3:0 nie wiem jak grać przeciwko takimi mocnymi klubami na wyjezdzie jak ustawiać polecenia czy grać z kontry? bo tak właśnie ustawiałem, może zła taktyka bo gram 4-3-3 i ofensywe mam dobrą Griezmann,Vela,Prieto,Salvio ten z Benfiki i Schieber i nic z takim Realem nie mogę ugrać ciężko nawet o gola jak temu zaradzić? i zacząć wreszcie stawiać opór najlepszym klubom

Klakax Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
Problem chyba polega na tym, że średnia płaca w twoim klubie wynosi właśnie ok. 1.5 tysiąca więc nie może sobie nagle jeden koleś przyjść, który będzie zarabiał 7 tyś ;)

Amikowiec Młody aktywista

30.08.2013 20:39    #4493     Sufler - Inne - Jak kupić FMRTE?
Niech kolega z 2 postów wyżej nie gada farmazonów, ja posiadam FMRTE, za którego zapłaciłem PayPalem, a pieniądze przelałem sobie z konta bankowego, wszystko elegancko jest przewalutowywane i nie ma żadnych problemów.

gregscigaj Partyzant

30.08.2013 20:09    #4494     Football Manager - Ogólna dyskusja - Barca gra zalosnie
muszę przyznać ,że poprawiła się moja sytuacja. połowa drugiego sezonu i idę jak przecinak. Nawet Messi jako schodzący z prawej zaczął zgarniać lepsze noty ,nawet ma nominację na złotą piłkę(pewnie wygra). kupiłem gotze na lewego schodzącego ,też sobie radzi. na początku kupiłem insigne ,który teraz zaczyna się rozkręcać.
Nie skorzystałem z twojej formacji póki co, bo idzie mi dobrze ,ale w razie problemów mam pomoc ,dzięki;)

Nones Partyzant

Tak wiec wgrałem dzisiaj same zmiany transferowe oraz zespołów które grają w pucharach.
Ale powstały takie komplikacje jak np. w rankingu Polska jest 24 i pisze że 1 zespół gra od 1 rundy eliminacji a teraz u mnie od 2 i dziwne że Śląsk awansował po jednym meczu ;/
Jest też taka sytuacja że w grupie nie mistrzowskiej el. LM gra Ekranas z Litwy a w mistrzowskiej grają dwa kluby z Rumunii także to nie przejdzie.
Pomoże ktoś z rozwiązaniu tego problemu ?
Legia ma też współczynnik około 5.00 ..

Jerry.Szn Partyzant

29.08.2013 20:28    #4496     Sufler - Porady do gry - Wychowankowie
Możesz również zostawić wolne miejsce w składzie.
Do LM zgłaszasz czterech wychowanków, jeśli masz tylko dwóch to zgłaszasz ich, ale w składzie może wtedy być tylko 23 zawodników.
Też miałem kiedyś ten problem jak grałem Pogonią Szczecin w LE ;)

FastCat Partyzant

29.08.2013 16:50    #4497     Sufler - Inne - Problem z trenerami
Problem rozwiązał się sam, po nowym sezonie okazało się że klub zwiększył liczbę dopuszczalnych trenerów. Do zamknięcia.

Pozdrawiam

Ramboski Partyzant

29.08.2013 16:16    #4498     Sufler - Problemy techniczne - Kolory interfejsu problem
Witam,
Problem polega na tym, że wróciłem ze skórki steklo na domyślną i wszystko było git, póki nie zainstalowałem strojów dla bundesligi, wtedy kolory interfejsu (nie wszystkie) pozmieniały i na nic dawanie "ustaw domyślne kolory". Druga skórka domyślna (ciemna) działa git.
Z góry dziękuję za pomoc,
pozdro

sCan Partyzant

[quote="Kamil42"]Lucas: Tylko niewiem jak w 12 wygląda sytuacja z młodzieżą w Maladze :)
sCan: A jakie są oczekiwania zarządu dla Palermo ?[/quote]

Nie wiem. Musiałbyś sprawdzić, ale najprawdopodobniej będą domagali się awansu w pierwszym sezonie. Nie powinno być z tym żadnego problemu biorąc pod uwagę personalia i zaplecze jakim Palermo dysponuje. Kilka talentów, spore fundusze, świetna baza. Nie wiem też czego będą oczekiwali po awansie.. :)

Nones Partyzant

Witam, ja też mam typowy problem z FM że po sezonie odechciewa mi się grać danym zespołem.
Chciałbym aby gra mnie wciągneła.
Grał ktoś może ligami podobnych do Polskiej ligi ?
Tzn. Rumuńską, Chorwacką, Bułgarską, Serbską.
Chodzi o najwyższą klase rozgrywek.
FM12

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution