Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.09.2013 13:59    #4471     Sufler - Inne - save z jednego laptopa na inny
Panowie i Panie
co trzeba przekopiować z jednego lapka na drugi żeby móc grać savem na nowym lapku? Oprócz samego save'a i grafik co trzeba zgrać by nie wystąpiły błędy. Po prostu żeby tak samo dobrze bawić się jak na starym sprzęcie :D

Jakiś hall of fame też może się przydać.
Czy problemem może być różnica systemów. Stary-vista, nowy- win7?

Szarlatan Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
05.09.2013 13:34    #4472     Sufler - Porady do gry - fm 13 - poziom trudności
fm 2013 to straszna kupa, ale ktoś, kto krytykuje w ten sposób: "fm 2013 jest gupi, bo dawniej to szachtarem i lechem bez problemu wygrywałem ligę mistrzów" - musi być matołkiem, haha, sorry. swoją drogą, to jedyna cenna zaleta obecnego fm'a, że nie pozwala litexem łowecz ogrywać chelsea bądź barcelony w finale lm.

undertheskin Partyzant

04.09.2013 22:46    #4473     Sufler - Porady do gry - fm 13 - poziom trudności
Ten pierwszy post pana "zupkarosyjska" bardzo zabawny tzn. fajnie napisany :). Niestety nie pomogę z tymi poziomami trudności, ponieważ ja grając Tottenhamem doszedłęm do wniosku, że jest podejrzanie łatwo kiedy z Lewandowskim, Llorente i Bale'em w składzie (później także Gotze i Hummels) walczyłam dzielnie z Man City o prymat w Anglii, oraz z Barceloną w finale LM. Owszem Tottenham dobry, ale nie aż tak, żeby bez problemu klepać Chelsea, United, czy jakieś Reale, nie wspominając o łatwości z jaką ściągałem tam pożądane przez wszystkich gwiazdy (oczywiście na raty, bo jakżeby inaczej ;).

PawelJAAS Partyzant

04.09.2013 22:34    #4474     Sufler - Porady do gry - fm 13 - poziom trudności
mam ten sam problem co Ty. W innych fm. Potrafilem Lechem dochodzic do polfionalu LM. Wygrywac 6 razy z rzedu Lige. Puchar Polski i Superpuchar. I fajnie mi sie w Fm gralo dopoki nie zainstalowelm FM13. Tutaj np Lechem 1. sezon 2msc. 2 sezon 2 msc. 3 sezon cienki i wyrzuciili mnie. Napoli wyrzucili mnie po 22 kolejkach... W skladzie mialem Higuaina, Callejona, Martensa, Pepe Reine, Maggio, Hamsika, Pandeva. A dostawalem baty od Genoi, Sampdorii czy innych wynalazkow. Zamiast byc gdies u gory tabeli zajmowalem 14 msc. Nie kminie tej gry. I nikt nie chce wytlumacyc na czym Ona polega. Wiec przestalem w ogole grac w FM bo po co sie denerwowac?

zupkarosyjska Partyzant

04.09.2013 19:12    #4475     Sufler - Porady do gry - fm 13 - poziom trudności
Siemka.

Ostatnio napotkałem ogromną chęć poprowadzenia zespołu w FM. Gram od 10, szło mi zawsze nieźle, LM itp, nie będę tu teraz opisywał karier bo długo by pisać. Do rzeczy.

Tak jak mówiłem, zawsze szło mi dobrze w FM. Wszystko zmieniło się z 13. Jest to chyba najcięższy manager ever. Za co się nie zabiorę dostaję ostre bęcki. Przykłady? Bardzo proszę: Szachtarem zawsze wszystko wygrywałem, LM,Puchary i ligę bez większego problemu, max 2 porażki. Teraz gram sobie z jakimiś pajacami i porażka 1:0. No ok, zawsze początki bywały różne. Gram dalej. Od Metalistu w dupke 3:1. Tu się wkurwiłem, bo mam dobry zespół - Afellay i brazylijczycy, metalist nigdy mi nie dorastał do pięt. Teraz z nim przegrywam. Potem znowu z jakimiś ciotami remis. I w tym momencie dostałem szarży ( łatwo się denerwuje). Kolejny przykład? Grałem West Hamem United, bo mają fajną ekipę tylko z budżetem słabo, ale zawsze się sprzeda jednego kupi drugiego, trzeciego na raty i ekipa się robi. Gramy. Z Evertonem było OK, 1:0, choć to najgorsza drużyna w lidze ( ostatnie miejsce, teraz chyba awansowali). Potem Chelsea, wiadomo. Później Man Utd - wygrywam 2:0 i jak strzeliłem drugiego gola to już wiedziałem jak będzie, bo tak zawsze jest - dlatego m.i.n fm jest nudny - końcówka 2 gole myk i 2:2. Tottenham, 4:0, ok, niech wam będzie, Tottenham dobry. Ale jednak nie można w koło udawać że pada deszcz jak ktoś na Ciebie szczy. Potem znów z ciotami w dupe po 1:0 albo i 3:0 się zdarzyło. No w dupę słonia ile można dostawać w dupę rozumiem że west ham to nie jest Barcelona ale jednak jakoś kurwa inni zdobyywają trofea, nie wiem może grają metodą s&l może se dają messiego w editorze albo po prostu nie umiem już grać. I stąd moje pytanie - czy da się zmienić poziom trudności? Bo może mam na maksymalny, pro hard czy coś?

Tom88 Partyzant

04.09.2013 13:30    #4476     Sufler - Dodatki do gry - Facepaki
Rozwiązałem problem -zainstalowałem fmXML i utworzyłem nowy plik config i teraz wczytuje mi wszystkie zdjęcia

sebastiano399 Partyzant

04.09.2013 10:42    #4477     Serwis - Uwagi i propozycje - Forum
Witam, Mam problem z nową funkcją w zakładce kariera, mianowicie: chciałem uszeregować w kolejności rozegrane przeze mnie kariery i przeniosło mi karierę Newcastle z wersji FM 2008 do wersji FM 2009. Moje pytanie: jak powrócić bo nie chciałbym od nowa wszystkiego uzupełniać?

cysiEEx Partyzant

04.09.2013 09:43    #4478     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM2013 Bug?
witam , otoz mam problem gram w fm2013 , jestem po pierwszym sezonie Chelsea Londyn (uaktualnienie bodajze ktore s z czerwca bądz lipca) , zdobylem 4 trofea , mistrz angli, lige mistrzow, fa cup oraz cos jeszcze i w nowym sezonie po tylu sukcesach mam 1.41 mln euro na transfery , podczas gdy na poczatku mialem okolo 45mln euro.. jakim cudem po tylu sukcesach nie mam w ogole pieniedzy na transfery? zadowolenie super zarzadu, kibicow, trofea, udane transfery i w nowym sezonie taka bzdura? jak to mozliwe? czego to wina ? czy to bug? bardzo prosze o odpowiedz zanim zaje*** pare boxow w tą chelsea..

piotrp504 Partyzant

04.09.2013 07:36    #4479     Sufler - Porady do gry - Problem z Legią
Witam mam malutki problem z zakupionymi piłkarzami do Legi zacznę od tego że fm 13 update bartek to najnowsze .kupiłem dwóch piłkarzy z wolnego transferu jeden polak D Janczyk drugi ukrainiec mam początek okna transferowego jak wchodzę na ich profil to pisze nie może reperzentować klubu do dnia janczyk prawię pół roku ma wolnego ten drugi jeszcze dłużej dlaczego tak się dzieje dzięki za odp
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Sami212 Partyzant

03.09.2013 14:37    #4480     Football Manager - Świat taktyki - Trudność FM 2013
Witam w fm2013 w ogole nie działaja polecenia z ławki co by sie nie ustawiło i tak nie działa. Nie ma w ogole gry pressingiem zawodnicy biegaja obok przeciwnika nie atakuja nie odbieraja piłek. Daje gre wysokim pressingiem daje tez waskie pole gry zeby nie bylo luk w formacjach i tym sposobem grali krotka pilke i nic. Cięzko cos zdzialac polskim klubem w fm2013. W fm 2012 bez problemu mozna bylo. Macie jakieś porady sugestie?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution