Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Tobi18 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Znajomość języka ma chyba znaczenie tylko na boisku, kiedy nowo przybyły piłkarz zza granicy ma problemy z komunikacją z resztą ekipy na boisku, ale głowy nie dam :)
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Razor17 Partyzant

Witam. Prowadzę Legię Warszawa(FM13), obecnie mam 2016r. a wartość moich zawodników w ogóle nie poszła w górę mimo, że regularnie gram w Lidze Mistrzów oraz w ostatnim sezonie doszedłem to finału Ligi Europejskiej. Mój najlepszy zawodnik wyceniany jest na 800 000 €. Czym to może być spowodowane? Chodzi o reputację klubu?

PS. W Światowym rankingu klubów zajmuje 50 miejsce.

http://pokaz(...)e8430658 - najlepszy zawodnik
http://pokaz(...)e8430670 - drużyna

`Gekkou Partyzant

Siemanko . Mam problem , otóż zacząłem Realem Madryt na najnowszym uaktualnieniu , no i transfery porobiłem jakieś tam 2 dni przed meczem przetwarzanie i po chwili wyskakuje crash dumps . Próbowałem już urlopu i tez nie pomaga ? co mam zrobić ? Proszę o jak najszybszą odpowiedź . Dodam że gram w oryginalnego fm'a 2013

Piotrek17j Partyzant

07.09.2013 14:04    #4464     Sufler - Porady do gry - Okrojona lista transferowa
Witam, mam taki problem/pytanie, mama FM13 gram 1 raz w zyciu :) mam budzet transferowy 23 mln, i na liscie trasnfrowej sa pokazani pilkarze do takiej sumy. Potem podnosze budzet do 27,5 i juz sa nowi zawodnicy drozsi za 24,25 ? a co z tymi za 50 mln ? musze miec taki budzet zeby ich widziec ? da sie to jakos obejsc ? pzodrawiam

rafapietrzyk Partyzant

06.09.2013 19:24    #4465     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM2013 Bug?
[quote="cysiEEx"]witam , otoz mam problem gram w fm2013 , jestem po pierwszym sezonie Chelsea Londyn (uaktualnienie bodajze ktore s z czerwca bądz lipca) , zdobylem 4 trofea , mistrz angli, lige mistrzow, fa cup oraz cos jeszcze i w nowym sezonie po tylu sukcesach mam 1.41 mln euro na transfery , podczas gdy na poczatku mialem okolo 45mln euro.. jakim cudem po tylu sukcesach nie mam w ogole pieniedzy na transfery? zadowolenie super zarzadu, kibicow, trofea, udane transfery i w nowym sezonie taka bzdura? jak to mozliwe? czego to wina ? czy to bug? bardzo prosze o odpowiedz zanim zaje*** pare boxow w tą chelsea..[/quote]

Heh pytanie dlaczego, to się zastanów, jeżeli twoi zawodnicy zarabiają grubą kasę to z czego ma ci dawać zespół na transfery? i tak zawsze 30-40% sumy za wygranie idze na podział na zespół, a wystarczy przecież że 10 twoich zawodników zarabia 100 tys euro tyg to daje 400 tys euro miesięcznie to daje 4,8 mln euro rocznie na zawodnika czyli na takich 10 zawodników daje ci 48 mln euro rocznie wydasz na płacę jak 10 takich zawodników zarabia 4,8 mln euro a przecież są premie za bramki, za podpisanie kontraktu dla menagera zawodnika. To skąd ma na to zespół brać? podlicz sobie zarobki roczne twojej 25 osobowej kadry plus sztabu szkoleniowego plus premie jakie dostają w tedy dowiesz się czemu tak mało dostajesz.

rafapietrzyk Partyzant

06.09.2013 19:24    #4466     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM2013 Bug?
[quote="cysiEEx"]witam , otoz mam problem gram w fm2013 , jestem po pierwszym sezonie Chelsea Londyn (uaktualnienie bodajze ktore s z czerwca bądz lipca) , zdobylem 4 trofea , mistrz angli, lige mistrzow, fa cup oraz cos jeszcze i w nowym sezonie po tylu sukcesach mam 1.41 mln euro na transfery , podczas gdy na poczatku mialem okolo 45mln euro.. jakim cudem po tylu sukcesach nie mam w ogole pieniedzy na transfery? zadowolenie super zarzadu, kibicow, trofea, udane transfery i w nowym sezonie taka bzdura? jak to mozliwe? czego to wina ? czy to bug? bardzo prosze o odpowiedz zanim zaje*** pare boxow w tą chelsea..[/quote]

Heh pytanie dlaczego, to się zastanów, jeżeli twoi zawodnicy zarabiają grubą kasę to z czego ma ci dawać zespół na transfery? i tak zawsze 30-40% sumy za wygranie idze na podział na zespół, a wystarczy przecież że 10 twoich zawodników zarabia 100 tys euro tyg to daje 400 tys euro miesięcznie to daje 4,8 mln euro na zawodnika czyli na takich 10 zawodników daje ci 48 mln euro rocznie wydasz na płacę jak 10 takich zawodników zarabia 4,8 mln euro a przecież są premie za bramki, za podpisanie kontraktu dla menagera zawodnika. To skąd ma na to zespół brać? podlicz sobie zarobki roczne twojej 25 osobowej kadry plus sztabu szkoleniowego plus premie jakie dostają w tedy dowiesz się czemu tak mało dostajesz.

Jerry.Szn Partyzant

06.09.2013 15:40    #4467     Sufler - Edytor - Data okna transferowego
Nie ruszać edytora. Problem nie powstaje ;)

ToMuSRyDy Partyzant

06.09.2013 14:11    #4468     Sufler - Edytor - Data okna transferowego
Witam. Postanowiłem pobawić się edytorem i napotkałem jeden dość spory problem. Otóż już nawet w pierwszym sezonie okna transferowe przesuwają się o kilka dni. Na przykład zimowe zamiast zaczynać się 1 stycznia, zaczyna się 7 stycznia i odpowiednio późno się kończy. Jak rozwiązać ten problem?

iggypop Partyzant

W FM-a gram dopiero od kilku tygodni, gra mi się całkiem nieźle, ale mam jeden problem. Otóż jeden z moich zawodników ciągle dostaje kartki, często czerwone. Udzielałem mu ostrzeżenia i karałem nie płaceniem pensji już kilkanaście razy, ale to na niego nie działa. Ostatnio to już w ogóle pobił rekord. W 5 ostatnich meczach 3 razy dostał czerwoną kartkę. Sprzedałbym, go ale jest naprawdę bardzo dobrym pomocnikiem i jak akurat nie fauluje, to gra naprawdę nieźle. Znacie jeszcze jakieś inne sposoby żeby nauczyć tego cymbała żeby tyle nie faulował?

Kozas1515 Partyzant

Hm, widzę raczej inni gracze nie mają takich problemów jak ja :)
Uważam jednak, że to należałoby poprawić... znacznie zmniejsza to u mnie poczucie realizmu. Weźmy takiego Pinto w Barcelonie - on prawie nic nie gra, ale każdy go lubi i polepsza atmosferę w szatni. Ja też chciałbym mieć takiego Pinto, zwłaszcza właśnie na bramce, gdzie rotację stosuję bardzo rzadko.
Poza tym jeszcze jedna rzecz mnie irytuje:
To kiedy gracze się wkurzają, że nie grają. Jeśli wystawiam powiedzmy piłkarza X co 4 mecze jest ok przez cały sezon. Ale jeśli powiedzmy nie wystawię go na 5 meczów to się wkurzy. I KONIEC. Daję mu obietnicę, że będzie więcej grał. No i co? Daję mu grać po 90 minut w każdym POZOSTAŁYM MECZU W RUNDZIE. I jaki jest wynik? Nadal na mnie wkurzony, że nie dałem mu dość pograć. I to wyraźnie widać, że nie rozchodzi mu się o przeszłość tylko o rundę, gdzie grał wszystkie mecze. Oczywiście gdybym grał w europejskich pucharach to mógłbym go wystawić więcej, ale gość jest na mnie wkurzony, że zagrał tylko w każdym meczu w którym grała drużyna :) Jest wtedy tylko jedne rozwiązanie - jeśli ma długi kontrakt to ok, a jeśli nie to muszę koniecznie go wypożyczyć nawet gdzieś do okręgówki do Chemika Police aby ochłonął. Przydałoby się większe przełożenie rozmów z piłkarzami na rozgrywkę. Jeśli piłkarz jest zadowolony gdy mówię, że będzie grał więcej - i gra w każdym meczu - to powinien być zadowolony, a nie wkurzony. Już nie mówiąc o tej nieszczęsnej reputacji klubowej, którą efektywnie nie da się podnieść. Pogoń wygrywa w europejskich pucharach? Pfff wolę pójść do belgijskiego średniaka, w ostatnich 5 sezonach raz udało im się nawet uzyskać 7 miejsce! Co prawda płacą mniej i nie grają w Europie, ale przynajmniej mają herb.
O i tu kolejna sprawa - nie mam pojęcia czemu jest tak mało zdjęć piłkarzy. Przez tyle lat już mogli ich nazbierać, prawda? Nie muszą to być zdjęcia aktualne. Jednak tylko absolutne gwiazdy mają zdjęcia, oraz czasami jakieś pipensy z pewno ulubionych klubów twórców. W każdej Fifie, Pesie i Fifie Manager jest mnóstwo zdjęć, a tu parę na krzyż. Już nie mówię nawet o ekstraklasie, ale pierwsze teamy Hiszpanii, Francji, Niemiec, Włoch i Anglii jednak te zdjęcia mieć powinny. No i tu nie trzeba nic programować, żadnych zmian w grze, które mogą być niekorzystne itp - po prostu troszkę się postarać. Nie mam zarzutu, że często staty zawodników sa takie same w różnych FM, chociaż powinny ulec zmianie - to samo nie miałbym za złe, że zdjęcie piłkarza X jest z 2011, a Y z 2009

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution