Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

niedzwiedz91 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.09.2013 14:12    #4451     Football Manager - Revolution Update Team - Wydanie update
Witam, mam podobny problem jak wcześniej Zymon. Gdzie móglbym podesłać swoją aktualkę do FM 2008, aby została wydana?

Badzi_69 Partyzant

Witam, moim problemem jest ciągłe niezadowolenie zawodników z intensywności treningu. Jak zmienię z wysokiego obciążenia na przeciętne to nic to nie pomaga. Na odwrót to samo. Jakie jest lekarstwo na świetny trening tak by piłkarze nie mieli prawa narzekać?

Tobi18 Młody aktywista

10.09.2013 19:14    #4453     Sufler - Porady do gry - problem przy wyborze skladu
Często mam ten problem, ale u mnie się co jakiś czas "naprawia" - np. jak przed meczem wybieram skład.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

n0rek Partyzant

10.09.2013 18:32    #4454     Sufler - Porady do gry - problem przy wyborze skladu
Witam, gram w fm13 ale problem mialem juz w poprzednich i nie udalo mi sie znalezc rozwiazania, mianowicie gdy przechodze przed meczem do wyboru skladu to "oryginalne" po instalce gry mam zawodnikow posortowanych wedlug pozycji i gdy wybiore ktoregos do skladu np. prawy obronca to on wedruje na gore a reszta jest ponizej, inaczej mowiac jest wlaczone sortowanie zarowno po wybraniu do skladu jak i nominalnej pozycji ale jak klikne w ktorakolwiek kolumne to sie to resetuje i nie potrafie do tego wrocic

czy ktos moze wie jak wrocic do stanu normalnego?

RonConKreet Partyzant

10.09.2013 12:20    #4455     Sufler - Porady do gry - Osiągnięcia - Galeria Sław
Witajcie,
Jestem w trakcie prowadzenia I reprezentacji Argentyny. Niedawno rozgrywana była Olimpiada, dlatego też zdecydowałem się, że drużynę U-23 na tym turnieju poprowadzę ja, a nie żaden inny trener/manager. Udało mi się wygrać Olimpiadę, jednak nie jest ona zapisana w moim dorobku, jako jedno z osiągnięć. Jako sukcesy międzynarodowe mam tylko zdobycie Copa America, natomiast Olimpiada nie jest nigdzie zaznaczona.
Identyczną sytuację mam w Superpucharze Niemiec. Zdobyłem go 3 razy, ale nie mam go zapisanych w swoich osiągnięciach. Trochę mnie to dziwi, ponieważ Superpuchary Polski i Anglii są zaznaczone w mojej Galerii Sław. Wszystkie trofea są widoczne, oprócz Olimpiady i Superpucharów Niemiec. Nie ma z tym problemów, gdy wejdę w profil managera i historię - tam są wyszczególnione wszystkie moje trofea i zwycięstwa. Tak jak wspomniałem - niektórych nie ma jednak zaznaczonych w Galerii Sław, a jak wiadomo zdobycie Superpucharów Niemiec i Olimpiady dodało by mi kilka punktów w rankingu.
To wynika z jakiegoś błędu gry (mam oryginał), czy po prostu niektóre trofea nie liczą się w osiągnięciach?

Dzięki za odpowiedzi

xLonC Partyzant

09.09.2013 17:52    #4456     Sufler - Porady do gry - Motywacja, wszyscy zgaszeni.
Witam. Mam pewnien problem. Zawsze stosowałem takie same zdania motywacji i wszystko było okej, zawodnicy byli zadowoleni i tak dalej. Zacząłem sobie rozgrywkę Celtą Vigo, pierwszy mecz. Motywacja, tak samo jak zawsze i nagle wszyscy zgaszeni. O co tu chodzi? Wygraliśmy mecz 5:0, po czym po meczu mówię, że jestem bardzo zadowolony, to wszyscy bez reakcji.

LBJ6 Partyzant

08.09.2013 15:27    #4457     Sufler - Inne - Problem z wczytaniem gry
Witam, mozliwe ze juz ktos o tym pisał ale trudno znalezc podobny problem w tylu tematach, wiec przy wczytywaniu głownego save wyskakuje mi bład i pisze " zapisana gra nie została wczytana". Kiedy chce wczytać autosave wszystko jest pięknie i sie ładuje tylko ostatniego autosave mam trzy godziny przed końcem grania wiec troche czasu musialbym odrabiać. Wie moze ktoś jak to naprawić ?

Maroko Partyzant

08.09.2013 11:08    #4458     Sufler - Porady do gry - Zmiana daty urodzenia managera
Witam, mam taki mały problem. Gram sobie w Menagera i nagle sprawdzając siebie zauważyłem, że źle wpisałem datę urodzenia (tak, że mój wiek odpowiada średniej w mojej drużynie). Czy jest szansa, żeby to jakoś poprawić?

DeadMan Partyzant

08.09.2013 10:24    #4459     Inne - Piłka nożna - Reprezentacja Polski
Tak, za to w reprezentacji Czarnogóry i Ukrainy grają same gwiazdy futbolu. Spójrzcie na kadry innych zespołów, które radzą sobie zdecydowanie lepiej od nas, jak myślicie że nie mamy piłkarzy. Mamy wystarczający potencjał, żeby grać na wszystkich dużych imprezach. Najlepszym przykładem będzie kadra Beenhakkera. Awansowaliśmy na Euro z pierwszego miejsca (mając ekstremalnie trudną grupę eliminacyjną), mimo że większość kadrowiczów miała problemy z grą w klubach. A teraz? Nie dość że większość gra w mocnych klubach, to jeszcze często odgrywają tam główne role

Falcon Przodownik pracy

Zarówno frekwencja jak i reputacja to rzecz z którą SI powinno coś zrobić.

Ja mam podobny problem do Twojego tylko że gram w Portugalii. Stadion na 20 tys, a nawet w meczach CL nie ma kompletu. W lidze to jak jest 1/4 stadionu zapełniona to jestem zadowolony. Na mecze z Porto czy Benficą przychodzi ok 12-15 tys. Kiedyś mi się obiło o uszy i nie wiem ile w tym prawdy, ale w edytorze jest przypisana średnia frekwencja i choćbyś nie wiadomo co zrobił tego nie przeskoczysz. Chyba, że podkręcisz w edytorze.

Podobnie z reputacją. Awansujesz do czołowej 8 CL już któryś sezon z rzędu, a z czołowych lig nawet przeciętne ogórki nie chcą rozmawiać o kontraktach.

A tak swoją droga nie tylko Ty masz taki problem
http://www.cmrev(...)#p192590

http://www.cmrev(...)#p192769

http://www.cmrev(...)#p199233

http://www.cmrev(...)#p198556
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution