Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

aciddrinker Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wyszedł patch który pozwala ludziom grającym w niskich rozdzielczościach odpalić grę w oknie. Co do samego FM na razie wstrzymuje się z testowaniem do jakiegoś większego patcha, a to co zauważyłem po 4 godzinach testowania(3 zespoły, 3 ligi przygotowania do sezonu 1- mecze).
Obrona zachowuje się dziwnie, lubią sobie pierdyknąć samobója.
Transfery, Ciężko sprzedać zawodników, byle jaki młody kelner chce majątku za grę jeśli ustawisz mu role 'Młody talent'.
Baza Danych, Nie zaktualizowana w wielu przypadkach, np. nie uwzględniono nowego systemu lig szkockich od przyszłego sezonu (symulacje przeprowadzili ludzie na FM Base).
Niby uprościli interfejs ale jakoś tego nie odczuwam, milion kliknięć by poustawiać wszystko.
Silnik meczowy lubi się przyciąć w 3D (kuki śmigają bez problemu).
Bramkarze magicy (nic nowego ;)) bronią po 10 sytuacji sam na sam/strzały z 8 metra na mecz(może to kompensacja za dziwne zachowanie obrony?).

Tom88 Partyzant

Zawsze mnie wywalało podczas meczu po rozegraniu już paru sezonów lub przy dużej bazie. Ale wykluczyłem to tym że wszystkie fotki zawodników wrzuciłem do jednego folderu tak że się nie pokrywają zdjęcia tych samych graczy i jest jeden config plik. To samo teraz chcę zrobić z logami tylko dwa foldery - small i normal. To tak dla tych co mają problem z błędami.

damiantrn Partyzant

16.10.2013 18:35    #4363     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno FM 14
Witam, mam pytanie odnośnie cd-keya na UE. Czy ktoś miał z nim styczność? Faktycznie nie ma problemu z grą w kilku krajach? Jestem w obecnym semestrze za granicą i chciałbym tu zacząć grę a potem kontynuować w PL.

procop Partyzant

[quote="veles88"][quote="Tirith"]We wrześniu już zamówiłem na gram.pl. Dziś też przeczytałem że będą klucze do bety. Czyli co prześlą mi taki klucz? Tylko ciekawe to że płaci się tydzień przed wysyłką. Jak to wygląda?[/quote]

też mam ten sam problem zamówiłem w październiku a termin płatności dopiero 23 października to wyślą tego kody bez wpłacenia?[/quote]

W zeszłym roku tak zamawiałem i dostaniesz klucz do bety. Jeśli nie zapłacisz za pre-order to w dniu premiery beta po prostu przestanie działać.

buczek93 Młody aktywista

Z Włoskich niższych lig - Vigor Lamezia. W 12 byli na starcie dosyć mocni, teraz więcej problemów mają, więc gra będzie się w pierwszym sezonie toczyła nie tyle o awans, co o środek tabeli. Ale warto, 4-ty poziom ligowy we Włoszech ma swój urok. A poza tym, skromny klubik nigdy nie grał wyżej niż Serie B, więc frajda z awansu do najwyższego poziomu ligowego niemała ;)

marcin110987 Partyzant

15.10.2013 18:26    #4366     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno FM 14
[quote="D_Pawel"]Jashita -> Program do pobierania, Opos, jest jedynie ułatwieniem dla klientów, nie jest obligatoryjny. Grę będzie można po prostu aktywować kluczem na Steamie.

facemob -> To ciekawe, że uważasz keye.pl za pewniejsze źródło od oficjalnego sklepu oficjalnego dystrybutora tej gry w Polsce, czyli cdp.pl ;)

PP/cdp.pl[/quote]

@D_Pawel dzięki za info o O.P.O.S., bo już po fakcie (po zakupie) zacząłem się zastanawiać jak to zadziała :)
Co do pewności źródła, również uważam, że wydawca (CD Projekt ->cdp.pl) jest bardzo pewnym źródłem.

@facemob nie chcę tutaj robić nikomu antyreklamy, ale gdzieś czytałem, że zdarzało się, że keye.pl dawało klucz do gry, który jest dodawany za darmo np. do kart graficznych wypuszczanych na określony rynek i były później problemy z legalnością wersji językowej (co prawda zapisane tylko w regulaminie, którego nikt nie czyta, ale jednak), niestety w chwili obecnej nie jestem w posiadaniu odpowiedniego źródła na potwierdzenie swoich słów, więc musisz sam przed sobą zdecydować gdzie lepiej kupować.

veles88 Partyzant

[quote="Tirith"]We wrześniu już zamówiłem na gram.pl. Dziś też przeczytałem że będą klucze do bety. Czyli co prześlą mi taki klucz? Tylko ciekawe to że płaci się tydzień przed wysyłką. Jak to wygląda?[/quote]

też mam ten sam problem zamówiłem w październiku a termin płatności dopiero 23 października to wyślą tego kody bez wpłacenia?

Suitariw Partyzant

14.10.2013 18:39    #4368     Sufler - Porady do gry - Problemy z wypożyczeniami
Mam mały problem z grą FM 12, chodzi o wypożyczanie moich piłkarzy. Mam wielu młodych utalentowanych piłkarzy i z doświadczenia wiem, że wypożyczenia im pomagają. Ale jest jeden problem...nikt nie chce ich wypożyczyć. Mam piłkarzy o umiejętnościach na poziomie 1-2,5 gwiazdki. Oferuje ich klubom na wypożyczenie(brak opłaty, pensje ustawiałem od 0% do 100%) i nic......do klubów filialnych nie chce bo sa za słabe na nich. Jest jakiś sposób na to??

Tomikk23 Partyzant

14.10.2013 01:42    #4369     Sufler - Edytor - EDYTOR POLSKIEJ LIGI
Siema,
otóż mam taki problem...
Sciągnąłem dodatek do FM13 - grywalne 4 polskie ligi v1.1 . Uruchomiłem edytora, wczytałem baze danych, następnie wczytałem dane edytora(ten dodatek co sciągnąłem- polskie ligi). Wszystko fajnie odpaliło, zacząłem robić do drużyn po kilku zawodników, zapisałem to. Włączyłem managera zmieniłem bazy danych na tą co modyfikowałem w edytorze. Ładuje sie gra i wszystko fajnie, tylko nie ma tych nowych zawodników co stworzyłem...
Pomoże ktoś? jak to ogarnąć? bo nie mam pojęcia... Próbowałem na wiele sposobów i nic...
Z góry dzięki !!!

bezzyc Partyzant

Witam. Odświeżam temat. Problem z folderem z wersją FM13.
Gra się uruchamia. Wszystko działa. Problem w tym, że nie mam głównego folderu z grą. Nie mam pojęcia kiedy to się stało ani jaki jest tego powód.
W folderze Program Files x86, gdzie znajduje się Steam brak oznak folderu z FMem. Wyszukiwanie plików i folderów nie skutkuje - brak rezultatów.
Czy ktoś wie o co chodzi?
.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.