Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ukipuki Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="voodoo79"][quote="ladygaga"][quote="voodoo79"][quote="ladygaga"][quote="bj8888"]Ludzie...Niektóre wasze oskarżenia w stosunku do gry są wręcz porażające...Rozumiem,że zawodnik X czy Y nie wykonuje założeń taktycznych ale powiedzcie sobie szczerze czy grając samemu w piłke( no chyba,że nie graliście to wtedy by się zgadzało) podejmowaliście zawsze dobre i racjonalne decyzje? Czy myślicie,że jak dajmy na to Lewandowski okiwa rywala na 40 metrze od bramki to ma w głowie to,co przed meczem nakreślił mu Klopp? Raczej działa podświadomie jak mu instynkt podpowiada.Dlatego jak widzę, że mój ogórkowy pomocnik ze strz. z dys.8 wali z 30 m po trybunach, to przypominam sobie jak sam czasami się zachowywałem na boisku:) Ludzie to nie maszyny i mnie bardzo cieszy,że nie podporządkowują się zawsze wszystkim zaleceniom, bo to nierealne. Co do samej gry to twierdzę,że nie jest najlepsza, lecz to najgorszej również jej sporo brakuje( moim zdaniem jest to CM03/04 i jego cuda) największą bolączką tej serii są dla mnie bramkarze i ich magiczne interwencje z 3 metrów.Nie narzekam,gdyż te sytuacje zdarzają się w 2 strony,lecz są nie realistyczne.Z napadziorem nie mam kłopotów, strzela o dziwo dużo bramek i liczę,że się nie zatnie:) a nie gram jakimś kosmicznym klubem, tylko Lechią i w 3 sezonie mam narazie bilans 16-4-1 więc całkiem całkiem.Czasami zdarzało mi się denerwować,kiedy mój obrońca wychodził i nie trafiał w piłkę, po czym robiła się dziura,lecz okazało się,że miał bardzo słabą umiejętność ustawianie się i stąd się to brało.

Reasumując, W pierwszej kolejności szukajcie problemów u siebie,a nie u innych

pozdrawiam[/quote]

Bo te dzieci mysla ze ustawia w 5 min taktyke kupia 10 zawodnikow w 1 sezonie i bede wszystko wygrywac.[/quote]

Jak widze twoje komentarze i twoj nick LadyGaga to potem rozumiem czemu tak piszesz jak blondyna nie czytasz tego co ludzie pisza a sie udzielasz o jakims wygrywaniu gamoniu. Tu nie chodzi o wygrywanie bo wygrywac w tej wersji to nie jest zaden problem, czytaj co ludziom sie nie podoba co jest zjebane przeanalizuj to w czym maja problem a pozniej komentoj .....[/quote]

a ty naucz sie grac a nie płaczesz na forum[/quote]

Uhahaha nie dosc ze blondyna to jeszcze idiotka[/quote]

Ale Panowie. Przecież chyba nie jesteśmy na forum by się obrażać, prawda? Łączy nas wspólna miłość do futbolu i FM i niech tak zostanie.

voodoo79 Partyzant

[quote="ladygaga"][quote="voodoo79"][quote="ladygaga"][quote="bj8888"]Ludzie...Niektóre wasze oskarżenia w stosunku do gry są wręcz porażające...Rozumiem,że zawodnik X czy Y nie wykonuje założeń taktycznych ale powiedzcie sobie szczerze czy grając samemu w piłke( no chyba,że nie graliście to wtedy by się zgadzało) podejmowaliście zawsze dobre i racjonalne decyzje? Czy myślicie,że jak dajmy na to Lewandowski okiwa rywala na 40 metrze od bramki to ma w głowie to,co przed meczem nakreślił mu Klopp? Raczej działa podświadomie jak mu instynkt podpowiada.Dlatego jak widzę, że mój ogórkowy pomocnik ze strz. z dys.8 wali z 30 m po trybunach, to przypominam sobie jak sam czasami się zachowywałem na boisku:) Ludzie to nie maszyny i mnie bardzo cieszy,że nie podporządkowują się zawsze wszystkim zaleceniom, bo to nierealne. Co do samej gry to twierdzę,że nie jest najlepsza, lecz to najgorszej również jej sporo brakuje( moim zdaniem jest to CM03/04 i jego cuda) największą bolączką tej serii są dla mnie bramkarze i ich magiczne interwencje z 3 metrów.Nie narzekam,gdyż te sytuacje zdarzają się w 2 strony,lecz są nie realistyczne.Z napadziorem nie mam kłopotów, strzela o dziwo dużo bramek i liczę,że się nie zatnie:) a nie gram jakimś kosmicznym klubem, tylko Lechią i w 3 sezonie mam narazie bilans 16-4-1 więc całkiem całkiem.Czasami zdarzało mi się denerwować,kiedy mój obrońca wychodził i nie trafiał w piłkę, po czym robiła się dziura,lecz okazało się,że miał bardzo słabą umiejętność ustawianie się i stąd się to brało.

pozdrawiam[/quote]

Bo te dzieci mysla ze ustawia w 5 min taktyke kupia 10 zawodnikow w 1 sezonie i bede wszystko wygrywac.[/quote]

Jak widze twoje komentarze i twoj nick LadyGaga to potem rozumiem czemu tak piszesz jak blondyna nie czytasz tego co ludzie pisza a sie udzielasz o jakims wygrywaniu gamoniu. Tu nie chodzi o wygrywanie bo wygrywac w tej wersji to nie jest zaden problem, czytaj co ludziom sie nie podoba co jest zjebane przeanalizuj to w czym maja problem a pozniej komentoj .....[/quote]

a ty naucz sie grac a nie płaczesz na forum[/quote]

Uhahaha nie dosc ze blondyna to jeszcze idiotka

ladygaga Partyzant

[quote="voodoo79"][quote="ladygaga"][quote="bj8888"]Ludzie...Niektóre wasze oskarżenia w stosunku do gry są wręcz porażające...Rozumiem,że zawodnik X czy Y nie wykonuje założeń taktycznych ale powiedzcie sobie szczerze czy grając samemu w piłke( no chyba,że nie graliście to wtedy by się zgadzało) podejmowaliście zawsze dobre i racjonalne decyzje? Czy myślicie,że jak dajmy na to Lewandowski okiwa rywala na 40 metrze od bramki to ma w głowie to,co przed meczem nakreślił mu Klopp? Raczej działa podświadomie jak mu instynkt podpowiada.Dlatego jak widzę, że mój ogórkowy pomocnik ze strz. z dys.8 wali z 30 m po trybunach, to przypominam sobie jak sam czasami się zachowywałem na boisku:) Ludzie to nie maszyny i mnie bardzo cieszy,że nie podporządkowują się zawsze wszystkim zaleceniom, bo to nierealne. Co do samej gry to twierdzę,że nie jest najlepsza, lecz to najgorszej również jej sporo brakuje( moim zdaniem jest to CM03/04 i jego cuda) największą bolączką tej serii są dla mnie bramkarze i ich magiczne interwencje z 3 metrów.Nie narzekam,gdyż te sytuacje zdarzają się w 2 strony,lecz są nie realistyczne.Z napadziorem nie mam kłopotów, strzela o dziwo dużo bramek i liczę,że się nie zatnie:) a nie gram jakimś kosmicznym klubem, tylko Lechią i w 3 sezonie mam narazie bilans 16-4-1 więc całkiem całkiem.Czasami zdarzało mi się denerwować,kiedy mój obrońca wychodził i nie trafiał w piłkę, po czym robiła się dziura,lecz okazało się,że miał bardzo słabą umiejętność ustawianie się i stąd się to brało.

pozdrawiam[/quote]

a ty naucz sie grac a nie płaczesz na forum

voodoo79 Partyzant

[quote="ladygaga"][quote="bj8888"]Ludzie...Niektóre wasze oskarżenia w stosunku do gry są wręcz porażające...Rozumiem,że zawodnik X czy Y nie wykonuje założeń taktycznych ale powiedzcie sobie szczerze czy grając samemu w piłke( no chyba,że nie graliście to wtedy by się zgadzało) podejmowaliście zawsze dobre i racjonalne decyzje? Czy myślicie,że jak dajmy na to Lewandowski okiwa rywala na 40 metrze od bramki to ma w głowie to,co przed meczem nakreślił mu Klopp? Raczej działa podświadomie jak mu instynkt podpowiada.Dlatego jak widzę, że mój ogórkowy pomocnik ze strz. z dys.8 wali z 30 m po trybunach, to przypominam sobie jak sam czasami się zachowywałem na boisku:) Ludzie to nie maszyny i mnie bardzo cieszy,że nie podporządkowują się zawsze wszystkim zaleceniom, bo to nierealne. Co do samej gry to twierdzę,że nie jest najlepsza, lecz to najgorszej również jej sporo brakuje( moim zdaniem jest to CM03/04 i jego cuda) największą bolączką tej serii są dla mnie bramkarze i ich magiczne interwencje z 3 metrów.Nie narzekam,gdyż te sytuacje zdarzają się w 2 strony,lecz są nie realistyczne.Z napadziorem nie mam kłopotów, strzela o dziwo dużo bramek i liczę,że się nie zatnie:) a nie gram jakimś kosmicznym klubem, tylko Lechią i w 3 sezonie mam narazie bilans 16-4-1 więc całkiem całkiem.Czasami zdarzało mi się denerwować,kiedy mój obrońca wychodził i nie trafiał w piłkę, po czym robiła się dziura,lecz okazało się,że miał bardzo słabą umiejętność ustawianie się i stąd się to brało.

pozdrawiam[/quote]

Jak widze twoje komentarze i twoj nick LadyGaga to potem rozumiem czemu tak piszesz jak blondyna nie czytasz tego co ludzie pisza a sie udzielasz o jakims wygrywaniu gamoniu. Tu nie chodzi o wygrywanie bo wygrywac w tej wersji to nie jest zaden problem, czytaj co ludziom sie nie podoba co jest zjebane przeanalizuj to w czym maja problem a pozniej komentoj .....

lukmil Partyzant

01.01.2014 14:25    #3745     Sufler - Porady do gry - Problem z wyborem narodowośi
Mam problem z wyborem narodowości jeśli chce dodać nowego managera .. Chodzi o to ,że do wyboru jest tylko jedna narodowosć Algieria

bj8888 Partyzant

[quote="ladygaga"][quote="bj8888"]Ludzie...Niektóre wasze oskarżenia w stosunku do gry są wręcz porażające...Rozumiem,że zawodnik X czy Y nie wykonuje założeń taktycznych ale powiedzcie sobie szczerze czy grając samemu w piłke( no chyba,że nie graliście to wtedy by się zgadzało) podejmowaliście zawsze dobre i racjonalne decyzje? Czy myślicie,że jak dajmy na to Lewandowski okiwa rywala na 40 metrze od bramki to ma w głowie to,co przed meczem nakreślił mu Klopp? Raczej działa podświadomie jak mu instynkt podpowiada.Dlatego jak widzę, że mój ogórkowy pomocnik ze strz. z dys.8 wali z 30 m po trybunach, to przypominam sobie jak sam czasami się zachowywałem na boisku:) Ludzie to nie maszyny i mnie bardzo cieszy,że nie podporządkowują się zawsze wszystkim zaleceniom, bo to nierealne. Co do samej gry to twierdzę,że nie jest najlepsza, lecz to najgorszej również jej sporo brakuje( moim zdaniem jest to CM03/04 i jego cuda) największą bolączką tej serii są dla mnie bramkarze i ich magiczne interwencje z 3 metrów.Nie narzekam,gdyż te sytuacje zdarzają się w 2 strony,lecz są nie realistyczne.Z napadziorem nie mam kłopotów, strzela o dziwo dużo bramek i liczę,że się nie zatnie:) a nie gram jakimś kosmicznym klubem, tylko Lechią i w 3 sezonie mam narazie bilans 16-4-1 więc całkiem całkiem.Czasami zdarzało mi się denerwować,kiedy mój obrońca wychodził i nie trafiał w piłkę, po czym robiła się dziura,lecz okazało się,że miał bardzo słabą umiejętność ustawianie się i stąd się to brało.

pozdrawiam[/quote]

Nawet nie o to chodzi.Wiadomo, że każdy chce odrazu wygrywać,a tak się nie da.Najlepszym przykładem jest Brendan Rodgers i jego Liverpool.

ladygaga Partyzant

[quote="bj8888"]Ludzie...Niektóre wasze oskarżenia w stosunku do gry są wręcz porażające...Rozumiem,że zawodnik X czy Y nie wykonuje założeń taktycznych ale powiedzcie sobie szczerze czy grając samemu w piłke( no chyba,że nie graliście to wtedy by się zgadzało) podejmowaliście zawsze dobre i racjonalne decyzje? Czy myślicie,że jak dajmy na to Lewandowski okiwa rywala na 40 metrze od bramki to ma w głowie to,co przed meczem nakreślił mu Klopp? Raczej działa podświadomie jak mu instynkt podpowiada.Dlatego jak widzę, że mój ogórkowy pomocnik ze strz. z dys.8 wali z 30 m po trybunach, to przypominam sobie jak sam czasami się zachowywałem na boisku:) Ludzie to nie maszyny i mnie bardzo cieszy,że nie podporządkowują się zawsze wszystkim zaleceniom, bo to nierealne. Co do samej gry to twierdzę,że nie jest najlepsza, lecz to najgorszej również jej sporo brakuje( moim zdaniem jest to CM03/04 i jego cuda) największą bolączką tej serii są dla mnie bramkarze i ich magiczne interwencje z 3 metrów.Nie narzekam,gdyż te sytuacje zdarzają się w 2 strony,lecz są nie realistyczne.Z napadziorem nie mam kłopotów, strzela o dziwo dużo bramek i liczę,że się nie zatnie:) a nie gram jakimś kosmicznym klubem, tylko Lechią i w 3 sezonie mam narazie bilans 16-4-1 więc całkiem całkiem.Czasami zdarzało mi się denerwować,kiedy mój obrońca wychodził i nie trafiał w piłkę, po czym robiła się dziura,lecz okazało się,że miał bardzo słabą umiejętność ustawianie się i stąd się to brało.

pozdrawiam[/quote]

Bo te dzieci mysla ze ustawia w 5 min taktyke kupia 10 zawodnikow w 1 sezonie i bede wszystko wygrywac.

bj8888 Partyzant

Ludzie...Niektóre wasze oskarżenia w stosunku do gry są wręcz porażające...Rozumiem,że zawodnik X czy Y nie wykonuje założeń taktycznych ale powiedzcie sobie szczerze czy grając samemu w piłke( no chyba,że nie graliście to wtedy by się zgadzało) podejmowaliście zawsze dobre i racjonalne decyzje? Czy myślicie,że jak dajmy na to Lewandowski okiwa rywala na 40 metrze od bramki to ma w głowie to,co przed meczem nakreślił mu Klopp? Raczej działa podświadomie jak mu instynkt podpowiada.Dlatego jak widzę, że mój ogórkowy pomocnik ze strz. z dys.8 wali z 30 m po trybunach, to przypominam sobie jak sam czasami się zachowywałem na boisku:) Ludzie to nie maszyny i mnie bardzo cieszy,że nie podporządkowują się zawsze wszystkim zaleceniom, bo to nierealne. Co do samej gry to twierdzę,że nie jest najlepsza, lecz to najgorszej również jej sporo brakuje( moim zdaniem jest to CM03/04 i jego cuda) największą bolączką tej serii są dla mnie bramkarze i ich magiczne interwencje z 3 metrów.Nie narzekam,gdyż te sytuacje zdarzają się w 2 strony,lecz są nie realistyczne.Z napadziorem nie mam kłopotów, strzela o dziwo dużo bramek i liczę,że się nie zatnie:) a nie gram jakimś kosmicznym klubem, tylko Lechią i w 3 sezonie mam narazie bilans 16-4-1 więc całkiem całkiem.Czasami zdarzało mi się denerwować,kiedy mój obrońca wychodził i nie trafiał w piłkę, po czym robiła się dziura,lecz okazało się,że miał bardzo słabą umiejętność ustawianie się i stąd się to brało.

pozdrawiam

IwoS Partyzant

Nigdy nie pomyślałem, ale to nigdy, że kiedykolwiek zamieszczę tutaj swój post. W każdym managerze radziłem sobie świetnie, grałem różnymi drużynami od Śląska Wrocław do FC Barcelony. W najnowszego managera zacząłem grać Legią, grałem w grupie LM i nic nie osiągnąłem, w lidze też się męczyłem. Potem zacząłem Arsenalem i to samo, ciężko było mi wygrywać mecze, teraz zacząłem Atletico Madryt i nadal nic. Mecz z Sevillą przegrany, dwumecz z Barceloną przegrany, wygrana tylko z Rayo. Nie kumam o co chodzi z tym poziomem. Wydaje mi się, że taktyki dobieram odpowiednio. Nigdy nie miałem problemów z wynikami.

mateuszmali Partyzant

31.12.2013 13:20    #3750     Sufler - Porady do gry - problem z grą :-( FM13
Witam,
mam maly blad z gra w FM 13. Po krotce. 1 sezon zbliza sie ku koncowi. Przed meczem zrobilem sejwa, nastepnie odpalilem mecz. Pod koniec rozgrywanego meczu niestety byla mala awaria ktora spowodowala chwilowy brak pradu, przez co moj komputer sie wylaczyl.
Po wlaczeniu gry, przechodze do meczu, laduje sie strona ze skladami i kiedy klikam dalej, aby przejsc do meczu to gra z trybu pelnoekranowego przechodzi w okienko i wyskakuje napis: "not well- formed (invalid token) at line1 of views-v1-fm-opposition-tactic-views.xml".
Probowalem juz:
- pojsc na urlop na 1 mecz, ale w nastepnym mam ten sam problem
- zmienic taktyke na mecz, ale problem nie ustepuje
- odejsc menadzerem na emeryture , kolejnym objac ta sama druzyne, ale dalej jest to samo

czy ktos z Was mial ten sam problem i wie jak go rozwiazac?
nie chcialbym zaczynac rozgrywki od poczatku bo poswiecilem sporo czasu, aby sklad personalny tej druzyny byl taki jaki mnie zalezy...

z gory dziekuje za pomoc

P.S.- mam oryginalna gre!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution