Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.01.2014 16:54    #3731     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka 14.2.1
[quote="Szemek"][quote]2. Weź pod uwagę to, że nie pisałbym tych wypocin gdyby to bramkarz z refleksem 16-20 i jeden na jeden 16-20 powstrzymywał moich napastników....wyobraź sobie że to o wiele gorsi bramkarze. Analogicznie rzecz się ma do moich obrońców z odbiorem 16-18 szybkością 14-16 itd, itp kontra napastnik/skrzydłowy drużyny przeciwnej z szybkością 10-12 dryblingiem 8-12 którzy przechodzą ich jak chcą, kiedy chcą i którędy chcą.[/quote]

A bierzesz pod uwagę to, że za wszystkie zagrania zawodników odpowiada kombinacja różnych atrybutów - w tym tych ukrytych, a nie tylko jeden konkretny?[/quote]

Łatka 14.1.2 nie zmienia silnika meczowego. Problem z bramkarzem jest błędem w grze i trzeba czekać aż wydadzą fix do łatki 14.2 lub odrębną łątkę. Z tym co widnieje na stronie forum SI: pracują nad tym by usunąć zauważone błędy, ale jak to jeden z ekipy SI stwierdził, testują też pod tym kątem by nie pogorszyć silnika meczowego ( dla niewtajemniczonych - zgodnie z wieloma opiniami łatka 14.2) rozwaliła system taktyczny w FM'ie.)

Khurian Partyzant

03.01.2014 15:13    #3732     Sufler - Porady do gry - Problem z steam'em.
Aktualizacja gry przez steam,staje na 2%.
Po kilku minutach wyskakuje komunikat "Servery steam są zbyt zajęte,by zająć się twoja sprawą dla gry Fm14.Kod błędu(16)".
Miał może ktoś podobny problem??

Pikawa Artysta Rewolucji

03.01.2014 15:01    #3733     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka 14.2.1
[quote="paweldemon"];) odpowiem tylko na dwa punkty...z wielką prośbą o czytanie ze zrozumieniem ;P

4. kontia messiego
5. tęgie baty to powinieneś dostać w grupie i tam odpaść...no ale dałeś radę!!!!! łuuuuu :P to co nie wyślesz screena??[/quote]

Został zamieszczony w manifeście. Patrząc na problemy jakie macie to rzeczywiście powinienem dostać tęgie baty i odpaść, lecz już w barażach.
.

DipSet Partyzant

03.01.2014 14:37    #3734     Sufler - Porady do gry - FM 2014 zaczął działać powoli
Panowie jest problem, doszedłem do 2020 roku i FM zaczął strasznie zamulać, dni strasznie długo się wczytują i w ogóle zamula strasznie, jak chce przejść do jakiegoś interfejsu to po kliknięciu trzeb poczekać ok. 3-4 sek jest to irytujące troche. Da się coś zmienić? Wiem że plik powiększa swój rozmiar, wiem że jest więcej zawodników itp. Nie piszcie tylko o aktualizacji sterownikow, defragmentacji dysku bo o tym już czytałem. Może ktoś miał taki problem i sobie z nim jakoś poradził. Coś zmienić w ustawieniach gry?

adamiko Partyzant

Ja właśnie mam olbrzymie problemy finansowe w Polonii Warszawa. Kasa do klubu nie przychodzi bo niska liga ( 1200 frekwencja przy 1000 karnetów) nikogo za porządną kasę nie chcą ode mnie kupić. Długi się mnożą ja nie chce kupować droższych zawodników aby nie przyśpieszać tworzenia się długu , bez piłkarzy nie ma wyniku a bez wyniku nie ma kasy - i tak kółko się zamyka

Pikawa Artysta Rewolucji

03.01.2014 11:44    #3736     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka 14.2.1
[quote="gregryszka"]ale ja nie placze o brak"realistyki"jak to pieknie po polsiemu nazwalem.stwierdzam fakt iz nie grzebali w silniku....a propos odskakujacych pilek przy przyjeciu tez czesto mi sie to zdarza,a najgorsze jest gdy jeden na drugiego wpadaja moi chlopcy majac dobra sytuacja w polu karnym,coz uroki FM,to tylko gra;)[/quote]

Nie grzebali bo być może napastnicy nie mają jednak żadnych problemów ze zdobywaniem goli?
.

csm-101 Partyzant

Witam serdecznie. Tak jak w temacie - mam problem ze stałymi fragmentami. Gram FC Barceloną, skończyłem 2 sezon i co ciekawe nie straciłem ani jednej bramki po bezpośrednim strzale z rzutu wolnego. Niestety również ani jednej nie strzeliłem. Messi chyba raczej powinien sobie radzić a nigdy nie trafia w światło bramki. Czasem uderza w mur. Próbowałem innych zawodników i jest podobnie. Czy to jakiś błąd w grze czy ja coś robię źle? Niby wygrywam prawie wszystko ale bez stałych fragmentów gra traci cały swój urok. Pomocy

Ilaar Partyzant

Witam!
Mam taki problem, a mianowicie gdy w edytorze dołączonym do gry chcę ustawić atrybuty takie jak w FM14 to po rozpoczęciu nowej gry u niektórych piłkarzy atrybuty nic się nie zmieniły, a u innych piłkarzy już tak więc jak rozwiązać ten problem ?

regi Partyzant

Witam, od razu przejdę do rzeczy.

http://scree(...)01_03_49

Wiem, że klub którym gram ma możliwość udostępnienia budżetu dużo wyższego, niż kwota, która widnieje na powyższym screenie. Wiem również, że aby ją zwiększyć muszę zmienić cele na nowy sezon, prawda?

Tu jest kłopot. Otóż zawsze byłem o to pytany na początku sezonu, a teraz - nic. Czy da się to zrobić ręcznie?

JiMi De La... Partyzant

Ja również miałem te same problemy. Cavani w pierwszym sezonie jakby nie on. Obrońcy...tragedia. Pomoc...bez pomysłu. Więc kombinowałem, kombinowałem, kombinowałem i wykombinowałem. I dalej kombinuję. Teraz Cavani łoi aż miło patrzeć, obrońcy walczą jak lwy. A pomoc stwarza moc rozwiązań. Kibice są zadowoleni z ,, widowiskowego ,, stylu gry a ja z wyników. Gram 4-2-3-1 Milanem. W pierwszym sezonie wicemistrzostwo serie-a i półfinał. Teraz mam drugi sezon i gra mojego zespołu to coś pięknego. Mam 2 punkty straty do lidera Napoli i właśnie zaczął się marzec.
Na początku sezonu ściągnąłem starych dziadków do zespołu: Pirlo, Seedorfa i Ronniego Gaucho. 35,38,34 lata. Tylko Seedorf okazał się nie wypałem. To co gra Gaucho to jest jakaś poezja. Pod koniec grudnia miał średnią 9,1 (!!!) a Złotą dostał Messi. Ale to nie ważne. Pirlo jest klasą sam dla siebie.
FM 14 jest świetny.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution