Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
06.01.2014 17:20    #3701     Sufler - Inne - Problem z połączeniem z kontem YT.
Przyznam Wam, że sam borykam się z tym problemem. Można powiedzieć, że znalazłem rozwiązanie, jednak... nie wiem, jak je zastosować. W skrócie, chodzi o to, że YT udostępnia teraz opcję utworzenia osobnego hasła dla innych paneli niż ten YT (tzw. Third-party tools) i właśnie takie hasło jest teraz potrzebne w FM-ie. Sęk w tym, że nie mam pojęcia, gdzie znaleźć opcję tworzenia go - znalazłem instrukcję tutaj: https://suppo(...)e-Issues , ale nie jest do końca aktualna - panel YT chyba się zmienił i nie mogę odnaleźć właściwej ścieżki.
twitter.com/Ceyvol

xadasx Partyzant

Grupa: Użytkownik
Witam,
pytanie może troszkę nie na czasie (gdyż już jest nowsza wersja FM) jednakże mam pewien problem. Grając w zwykły tryb ściągnąłem z tej strony uaktualnienie bazy danych. Problem w tym iż nie jest widoczne ono w trybie FM Classic i muszę zaczynać ze standardową bazą danych 13.3.3 . Czy da się jakoś podmienić bazę danych w trybie FM Classic.

Przepraszam jeśli gdzieś taki temat był, nie dałem rady się do niego dokopać. A dopiero niedawno po dłuugim czasie powróciłem do FM (zawsze ciskałem w niezapomnianego i wg mnie najlepszego FM 2008 )

Dziękuję za jakiekolwiek odpowiedzi

Pozdrawiam

Pikawa Artysta Rewolucji

06.01.2014 16:27    #3703     Sufler - Inne - Problem z połączeniem z kontem YT.
Więc widzę, że jest to powszechny problem bo sam nie mogę podłączyć gmailowego konta z YT pod FMa
.

sCan Partyzant

06.01.2014 15:20    #3704     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka 14.2.1
[quote="pikawa94"][quote="sCan"]Najlepsi są Ci, którzy doszukują się masy błędów albo twierdzą, że czegoś jest za dużo, coś jest źle albo z czymś jest problem chociaż już odinstalowali grę, zdążyli wyrzucić ją za okno tudzież zwyczajnie odstawili na półkę. Oni najczęściej wiedzą najlepiej i najwięcej.[/quote]

Ja nikogo do niczego nie chce przekonywać, gra nie była, nie jest i nie będzie nigdy idealna i trzeba się z tym pogodzić. Przez te kilka sezonów irytują mnie jednak inne błędy/niedopatrzenia niż te, które są najczęściej na forum tutaj wymieniane stąd takie a nie inne reakcje z mojej strony.[/quote]

Mam podobne zdanie. Żadna z wersji gry nie była wolna od błędów. One były zawsze. Mniejsze lub większe. Osobiście serię Football Manager cenię za całokształt, za multum możliwości, które mi daje. Czerpię radość z gry nawet jeśli występują w niej niedociągnięcia.

Pikawa Artysta Rewolucji

06.01.2014 15:14    #3705     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka 14.2.1
[quote="sCan"]Najlepsi są Ci, którzy doszukują się masy błędów albo twierdzą, że czegoś jest za dużo, coś jest źle albo z czymś jest problem chociaż już odinstalowali grę, zdążyli wyrzucić ją za okno tudzież zwyczajnie odstawili na półkę. Oni najczęściej wiedzą najlepiej i najwięcej.[/quote]

Ja nikogo do niczego nie chce przekonywać, gra nie była, nie jest i nie będzie nigdy idealna i trzeba się z tym pogodzić. Przez te kilka sezonów irytują mnie jednak inne błędy/niedopatrzenia niż te, które są najczęściej na forum tutaj wymieniane stąd takie a nie inne reakcje z mojej strony.
.

sCan Partyzant

06.01.2014 15:11    #3706     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka 14.2.1
Najlepsi są Ci, którzy doszukują się masy błędów albo twierdzą, że czegoś jest za dużo, coś jest źle albo z czymś jest problem chociaż już odinstalowali grę, zdążyli wyrzucić ją za okno tudzież zwyczajnie odstawili na półkę. Oni najczęściej wiedzą najlepiej i najwięcej.

robal15 Młody aktywista

06.01.2014 14:11    #3707     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka 14.2.1
no nie wiem panowie, bo na forum Si pełno osób pisze, że też nie strzelają

http://commu(...)/380890-(14.2.1)-long-shots-and-other-problems
http://commu(...)ot-goals
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Tombalu Partyzant

06.01.2014 13:56    #3708     Sufler - Porady do gry - Zdjęcie menadżera
Witam. Mam ten sam problem, macie jakies pomysły?

hQ Partyzant

05.01.2014 23:07    #3709     Sufler - Inne - Problem z połączeniem z kontem YT.
Nie mogę połączyć się z kontem na YT. W wersji 13 mogłem bez problemu. Nie wiem czy to jest jakaś zależność z tym w jakim serwisie mam założoną pocztę, ale nie mogę się podłączyć z kontem, które jest zarejestrowane na gmailu, a z kontem z interii nie ma problemu. Przy okazji stwierdzam, że nie mogę się podłączyć do fejsbukowego konta również. FM oczywiście oryginał.
Polska Gola

sebastiano399 Partyzant

[quote="IwoS"]Panowie Lyon, czy Arsenal? Oba kluby dawno nic nie osiągnęły, niewątpliwie mają piękną historie, posiadają dużą ilość wychowanków, a w lidze walczą z potężnymi klubami. Liga angielska jest chyba wygodniejsza, co nie znaczy gorsza. Bo bardziej wyrównana. Nie miałem okazji prowadzić żadnego francuskiego klubu. Co myślicie? Kogo wybrać?[/quote]

Lyon - mało problemów będzie jeśli chodzi o graczy z Europy i Afryki, którzy będą traktowani jako obcokrajowcy. Zdrowe finanse w całej lidze, może wreszcie Prezes wybuduje stadion. Na bazę nie będziesz narzekał a na szkółkę mówią: wylęgarnia kurczaków jeśli się nie mylę.

Arsenal - tu będziesz miał wyścig zbrojeń w lidze, ciężka walka o prymat w kraju.

FM 2012

Panowie jakie kluby polecicie z zaplecza ligowego, z tych krajów: Francja, Niemcy, Anglia. Chodzi mi o stabilne finanse (jak najmniejsze długi), klub, który można rozbudować (baza treningowa), spróbować awansować, ale bez presji. Żeby zagrać jak najwięcej sezonów, wychowywać młodych graczy, Mój najdłuższy staż w jednym klubie to 5 sezonów (Newcastle, Legia)

Kim Wam się najlepiej grało? FM 2012

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution