[quote="IwoS"]Panowie Lyon, czy Arsenal? Oba kluby dawno nic nie osiągnęły, niewątpliwie mają piękną historie, posiadają dużą ilość wychowanków, a w lidze walczą z potężnymi klubami. Liga angielska jest chyba wygodniejsza, co nie znaczy gorsza. Bo bardziej wyrównana. Nie miałem okazji prowadzić żadnego francuskiego klubu. Co myślicie? Kogo wybrać?[/quote]
Lyon - mało problemów będzie jeśli chodzi o graczy z Europy i Afryki, którzy będą traktowani jako obcokrajowcy. Zdrowe finanse w całej lidze, może wreszcie Prezes wybuduje stadion. Na bazę nie będziesz narzekał a na szkółkę mówią: wylęgarnia kurczaków jeśli się nie mylę.
Arsenal - tu będziesz miał wyścig zbrojeń w lidze, ciężka walka o prymat w kraju.
FM 2012
Panowie jakie kluby polecicie z zaplecza ligowego, z tych krajów: Francja, Niemcy, Anglia. Chodzi mi o stabilne finanse (jak najmniejsze długi), klub, który można rozbudować (baza treningowa), spróbować awansować, ale bez presji. Żeby zagrać jak najwięcej sezonów, wychowywać młodych graczy, Mój najdłuższy staż w jednym klubie to 5 sezonów (Newcastle, Legia)
Kim Wam się najlepiej grało? FM 2012
Najnowsze posty