Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.01.2014 18:56    #3661     Inne - Gry i komputery - Kupno Komputera
Wszystko bez problemu Ci na tym ruszy!
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

Adriankov Partyzant

11.01.2014 17:36    #3662     Sufler - Inne - Lekceważące podejście do treningu
Więc po kolei. Gram W 3 lidze angielskiej, bazę mam 4,5*, trenerzy po 3,5*. Także z tym nie jest źle. Intensywność treningu jest wysoka a mecze mam czasami dwa razy w tygodniu lub raz. Może w tym tkwi problem i powinienem zmniejszyć tą intensywność ? Chociaż myślałem, że powinno być OK bo jak mam dwa mecze tygodniowo to daję odpoczynek przed i po meczu. A jeśli chodzi o zawodnika to ma 14 pracowitości i 12 determinacji.

Może po prostu zmniejszę intensywność na średnią i to pomoże ? Do tej pory zawsze grałem na wysokiej i mimo niezadowolenia gracze się rozwijali, jednak ta sytuacja daje mi do myślenia czy tego nie zmienić :P

falisz89 Partyzant

11.01.2014 13:32    #3663     Sufler - Porady do gry - Problem z kamerą "Zbliżenie"
Nie spotkałem się nigdy z takim błędem. Moim zdaniem warto spróbować gry na kamerze " trybuna główna". Przy maksymalnym przybliżeniu scrollem jest ekstra, dokładnie widać zachowania poszczególnych piłkarzy i umożliwia właściwą reakcję na wydarzenia boiskowe. Może na tej kamerze problem nie będzie występował? A swoją drogą- oglądając tylko kluczowe momenty tracisz bardzo dużo. Rozszerzone to moim zdaniem absolutne minimum, które pozwoli zobaczyć co tak naprawdę drużyna gra i jak działa.
Co do włosów-
http://sorti(...)-edition , szczegóły i opis w linku. Nie wiem czy działa z 3d, ale na pewno znacząco poprawia wygląd newgenów.
Od niedawna na CMrev, od dawna z FM:)

jarek1987 Partyzant

Polska Liga update dodaje terminarz dla drużyny rezerw ale nadal mam problem z drużyna U-18. Ma ktoś jakiś pomysł jak stworzyć dla nich rozgrywki? Jest jakiś edytor żeby zrobić ligę U-18?

Szukałem oficjalne edytora FM 14 ktory niby powinien być w C/Pliki programów (x86)/Steam/SteamApps/common/Football Manager 2014/tools/editor ale go tam nie ma. Czy muszę go pobrać za opłatą ze steama czy jest on darmowy?

Proszę o pomoc.

falisz89 Partyzant

11.01.2014 02:01    #3665     Sufler - Inne - Lekceważące podejście do treningu
Przyczyny niezadowolenia z treningu mogą być różne. Albo słaba baza treningowa, albo słabi trenerzy, albo zbyt duża/zbyt mała intensywność. Nie wiem jakie masz zaplecze klubowe, które ma potężny wpływ na trening, ale z moich obserwacji ( o ile nie trenujesz na pastwisku) - mecze co 3 dni> przeciętna intensywność, mecze co tydzień> wysoka. Jednak problem konkretnego zawodnika, o którym piszesz, to pewnie charatker (beztroski? czy drugi balotelli?:D ), niska determinacja, bądź niska pracowitość. Ewentualnie atrybuty ukryte, ale o nich nie mam dostatecznej wiedzy, więc nie sprecyzuję.
Od niedawna na CMrev, od dawna z FM:)

romantico Partyzant

11.01.2014 01:27    #3666     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka 14.2.1
[quote="nesete"]Aż się udzielę. Tytułem wstępu, gram w manager od 1999 roku (dość długo). Moim zdaniem spokojnie da się ogarnąć grę w FM 14, więcej, najnowsza łatka nic nie zepsuła. Moi gracze słuchają się poleceń, grają na tyle im możliwości starcza. Nie mam samograja, często reaguję w trakcie spotkań bawię się, przesuwam, kombinuję, działam. Więcej, uważam tą wersję za jedną z najlepszych z FM-ów. Niemniej jednak chętnie przedyskutuję taktyczne manewry czy inne tematy z kimś, kto nie bije piany, że nie ma easy mode, tylko stara się coś osiągnąć.
e: trochę literówek :/,[/quote]

By móc z Tobą podyskutować, najpierw poczytaj sobie wpisy innych osób o błędach a także zaglądnij na forum SI, to wtedy będziemy mogli dyskutować. Jeżeli twierdzisz, że nic nie zepsuła, to widocznie mało wymagasz od gry lub masz problemy ze wzrokiem.

Adriankov Partyzant

11.01.2014 00:03    #3667     Sufler - Inne - Lekceważące podejście do treningu
Witam. Czy ktoś z Was miał problem, że zawodnik ma lekceważące podejście do treningu (w rozwój->trening) przez co w ogóle się nie rozwija ? Przeprowadzałem z graczem prywatną rozmowę ale nic nie dała. Może powinienem zmienić intensywność treningu z wysokiej na przeciętną bo niemal cały zespół jest z tego niezadowolony czy to nie to jest przyczyną ? Będę wdzięczny za pomoc.

zolahc Młody aktywista

[quote="Szupyr89"]A ja mam takie pytanie czy ktoś wytransferował piłkarza do innego klubu powyżej 45 euro ??[/quote]

wiecej miesieczny w miejskim kosztuje wiec mysle, ze nikt nie mial z tym problemu :P

Wieczór Partyzant

No i stało się! Po rozczarowaniu jakie przeżyłem kupując FM 2013 zarzekałem się, że wersji z numerem '14' nie kupię i dalej będę pocinał w FM 2012. Z dniem dzisiejszym stałem się posiadaczem najnowszej odsłony tej kultowej gry. Teraz tylko pojawił się standardowy problem "kim zagrać?". Pomyślałem o Borussii Dortmund, ale to przecież takie oklepane :). Grałem już klubami słabymi, nieznanymi (3 liga hiszpańska), bogatymi, biednymi, średniakami, beniaminkami, mistrzami. Nie mam zielonego pojęcia kim zagrać? Macie jakieś pomysły?
Na początek może jakiś klub ze stabilnymi finansami (nie, że za 3 sezony nikt nie będzie chciał tam grać, bo zarząd poobcina fundusze na pensje), niezłą bazą treningową i przyzwoitą młodzieżą. Nie musi to być gigant, ale też nie dostarczyciel punktów. Fajnie jakby od początku miał całkiem poukładaną ekipe.

Ligi jakie mnie interesują to: Anglia (oprócz Newcastle i Evertonu, bo spędziłem tam pare ładnych sezonów), Niemcy, Francja, Hiszpania i Włochy.

Pytanie nr. 2: Czy trzeba wgrywać jakieś ligi, żeby zagrać Glasgow Rangers?

Nones Partyzant

Dotychczas miałem styczność tylko z FM 12 i tam żadnego problemu nie było.
Tutaj w grę wchodzi jeszcze długie loading'owanie akcji (gram na 2 gwiazdkach)
Da się coś z tym zrobić ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.