Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

owngen Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.02.2014 12:08    #3571     Football Manager - Ogólna dyskusja - Poooomooocy
Hmmj jestem ciekaw co do mojego problemu. Grałem w FM 14 ligę Arabii Saudyjskiej czy Kataru i nie miałem czegoś takiego eeh

owngen Partyzant

01.02.2014 12:05    #3572     Football Manager - Ogólna dyskusja - Poooomooocy
4-1-4-1 coś w stylu FC Bayernu obecnie w rzeczywistości. Wracając do problemu napisałem na forum oficjalnym może coś odpiszą.

wujeks Partyzant

Cześć!

Ostatnio spotkał mnie pewien problem w FM-ie 2014. Jak wiadomo, ilość "gwiazdek", które przyzna zawodnikowi scout zależy także od klubu. Te, który dostanie w Lechu czy Legii 5, w Realu zasłuży pewnie na 2. No i w związku z tym mam pewien problem. Prowadzę sobie FC Basel, już parę ładnych sezonów i nagle oceny wszystkich zawodników podskoczyły. Tj. tacy, co wcześniej mieli po 4 gwiazdki, nagle mają po 5, itd. I teraz tak mi te oceny skaczą. Raz przychodzi raport o zawodniku w którym dostaje 4, by po paru dniach mieć już 5, a potem znowu 4... Od czego to zależy i jak to unormować? O ile przydatność zawodnika do I drużyny sam sobie ogarnę, po umiejętnościach, o tyle bardzo mi to przeszkadza w kontraktowaniu młodych i perspektywicznych. Problemy zaczęły się wraz z nadejściem kolejnego sezonu. Skład porównywalny do tego z poprzedniej rundy, a na pewno o wiele lepszy niż z czasów gdy obejmowałem zespół (wtedy chyba przy ilości przyznawanej oceny brane były "najwyższe standardy", bo np. C. Ronaldo dostawał 4,5 gwiazdki, a był w "kwiecie wieku";). Co zrobić, aby znów zawodnicy byli oceniani według tych wyśrubowanych norm?

Ronnie19 Partyzant

Sprzedales go za 1,2 mln euro tak ? Wiec nic dziwnego ze jego wartosc sie zwiekszyla.Twoj problem polega na tym ze nie rozumiesz ekonomi jak dla mnie...Przeciez jak ty dasz za wycenianego na 500tys euro zawodnika np. 10 mln euro to po tym jak przyjdzie bedzie warty jakies 4-6 mln,z biegem czasu bedzie to spadac bo wartosc transferu bedzie tracic na znaczeniu a reputacja ligi bedzie decydujaca.

Gallacher Partyzant

Wcześniej zaczynałem jako amator i rozpoczynałem rozgrywkę Manchesterem United także to była inna bajka i po zwolnieniu nie miałem problemów ze znalezieniem klubu a teraz postanowiłem jako bezrobotny i statusie niedzielnego piłkarza i mam reputację nieznaną i nawet wyśmiewają mnie w 7 lidze angielskiej :D zmieniło się dość sporo bo praktycznie nie mam w swojej grze klubu amatorskiego tylko same zawodowe ale nawet z reputacją regionalną jest ciężko chociaż w mediach gdy czytam że kogoś chcą zwolnić to moje nazwisko jest wśród kandydatów he
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

n0wak Partyzant

Czytalem ze majac najnizsza reputacje i zaczynajac bezrobotny mozesz bez problemu objac kluby z najslabszych lig jakie masz wlaczone. Moze cos sie zmienia w takim dalekim roku?

teekoki Partyzant

Witam!
Zespół który prowadzę miał stadion pojemności tylko 3500,kaska była jednak zarząd odmawiał budowy nowego stadionu gdzie po pierwszym sezonie nagle patrze "siedziba zarządu" i ze odbywa się budowa nowego stadionu (chociaż wiadomości na ksrzynke nie dostałem) i tutaj jest problem bo,pierwszy termin to 24.05.2016,kiedy doszło do tej daty to zmieniła się na 28.05.2017,a teraz jest na 11.05.2020..i o co tutaj chodzi? dlaczego ciągle się ta data zmienia?to jakiś bład w grze?dovzekam się kiedyś wybudowania tego stadionu?

Foltest Partyzant

Witam. Posiadam oryginalną grę FM14 i rozpocząłem karierę w 4. lidze angielskiej w Portsmouth. Wszystko było dobrze. Jednak jest już styczeń a ja nie mogę proponować kontraktów zawodnikom którzy od 1. lipca będą wolnymi zawodnikami. Pozdrawiam.

Link: http:(...)jpg.html

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
U mnie stroje w stylu FbKits działają bez zarzutu na tej skórce. Problem jest tylko z nieaktywnymi boxami. Wygląda to tak: http://i.imgur.com/H0x1CWc.png
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

Hejter Partyzant

29.01.2014 21:30    #3580     Sufler - Porady do gry - Usunięty sezon z historii
Witajcie. Mój problem polega na tym, że sezon 2013/14 został wymazany z historii zawodników, jak również menedżera. W statystykach kariery zamiast nazwy klubu i statystyk tego sezonu pokazuje się sezon 00/01 Algieria, Jupiler Pro League, 0 występów. W karierze mojego menedżera również jest ten błąd. Według niej zacząłem karierę w 2014 roku w Borussii Monchengladbach, a nie od 2013 roku w Metaliście Charków (do Borussii odszedłem w grudniu 2014). Wymazana jest również historia wyników w lidze. Bardzo proszę o pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.