Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

arex982 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.02.2014 15:38    #3561     Football Manager - Ogólna dyskusja - Krycie
Witam,
Od jakiegoś czasu pogrywam w FM 2k14 :) więc będe tu wpadał czesto ;)

Mam pewien problem i chciałbym spytać bardziej doświadczonych graczy :)

Mianowicie chodzi mi o krycie-to co robią moi obrońcy przerasta wszystko ....
Kryją zawodnika stojąc przed nim (Obrońca ma mieć na klacie zawodnika drużyny przeciwnej nie na plecach)
Lecą we 2 do jednego zawodnika zostawiając jednego wolnego (wynikiem tego jest podanie i gol)
Dlatego mam pytanie czy jest możliwość ustawić kryli zawsze 1:1 jak i odbierali piłke odrazu a nie zasłaniają bramke i "przesuwają" się za osobą z piłką mimo tego ,że wystarczy dostawić noge aby zabrać napastnikowi piłke.

grzdylo7 Partyzant

Witam.y
Mama taki problem... bo (przyznam się) bawiłem się trochę edytorem i zwiększyłem sobie budżet Legii Warszawa jak i rputację;p
Problem polega na tym że tak jak kupując zawodników mogę im dać bardzo duży kontrakt (chyba nawet 400 tys. euro) tak jeżeli chodzi o sztab szkoleniowy nie mogę sprostać oczekiwaniom nawet tym średnim trenerom... przykładowo trenerom z reputacją kontynentalną mogę zaoferować max. 2500 euro gdzie oni oczekują 5000 ... no i niestety muszę się męczyc ze słabym sztabem szkoleniowym Legii... jak bym nie modyfikował budżetu, tak zawsze jest tak samo.... mieliście taki problem? jak temu zaradzić?

wujeks Partyzant

Moim skauci mają co najmniej po 18. W sumie większość ma po 20, teraz tylko takich zatrudniam :) A jeśli któregoś zawodnika obserwuję "ręcznie" to tylko za pomocą tych, którzy mają 20/20. Dziękuję za pomoc, ale chyba nie do końca się zrozumieliśmy w kwestii mojego problemu... Nie jest tak, że raz gracz dostaje 3,5 gwiazdki, a za pół roku, czy rok 4 albo 3. To by mnie nie dziwiło. Problem jest taki, że mimo iż nie osłabiłem składu, zawodnicy słabsi, są oceniani lepiej niż kiedyś. Wcześniej np. jedynie Messi dostał 5 gwiazdek. Nawet C. Ronaldo miał 4,5. Obecnie całkiem sporo takich graczy się trafia. Tak samo mój zawodnik, oceniany przez trenera z 20/20 w poprzednim sezonie miał potencjał na 4 gwiazdki, a w tym ma już na 5. No, czasami, bo jakby próg w jakim przyznawana jest ilość gwiazdek strasznie mi skacze. I w trakcie miesiąca kilkakrotnie potrafi się podnieść i obniżyć. I właśnie o to mi chodzi. Jak zrobić, żeby ten próg ustabilizować, najlepiej na tym wygórowanym poziomie.

Gigliati Partyzant

02.02.2014 18:47    #3564     Inne - Hyde Park - Studia
Masz prawo spróbować, ale skoro kłóci się to z Twoim poglądem na temat studiowania, to ja nie widzę w tym sensu. I wyluzuj, bo ja Ci obrazy kogokolwiek nie zarzuciłem. Na dobrą sprawę, Ci którzy pracy nie mogą znaleźć po studiach są w zdecydowanej większości sami sobie winni, wybierając kierunek, po którym nie ma zapotrzebowania na pracowników w tej branży, albo olewając czas na studiach, zaczynając szukać pracy dopiero po otrzymaniu dyplomu. Jak ktoś jest ambitny, obrotny i studiuje na kierunku, co do którego jest zapotrzebowanie na pracowników, to uwierz, że taka osoba znajdzie sobie raz dwa pracę, szukając już jej podczas studiowania, na 3, 4 roku. Zresztą mentalność absolwentów zazwyczaj jest taka, że skoro on ma dyplom to chce tu i teraz zarabiać średnią krajową, a nikt trzeźwo myślący takiemu absolwentowi bez doświadczenia oczywiście nie zaproponuje takich warunków. Nie pomyśli taki jeden z drugim, żeby zacząć od stażów, praktyk, tylko chce tu i teraz się jak najwięcej nachapać. Tu leży problem.

flips Partyzant

Cześć

Miałem ten sam problem ( choć w sumie czasami nadal go mam gdy oddaje około 50 strzałów i przegrywał 0:1 ), ale gdy dobrałem polecenia dla zawodników, dla każdego ulubioną pozycje i polecenia dla drużyny to juz skuteczność jest o wiele lepsza, także zobacz czy masz ustawione polecenia dla poszczególnych zawodników co mają robić na boisku i polecenia ogólne dla całej drużyny. Jak masz CR7 na skrzydle jako schodzący napastnik to na pewno daj opcje dla drużyny : atakuj skrzydłami

Pzdr

Kaczko Partyzant

01.02.2014 23:54    #3566     Sufler - Porady do gry - Dwa problemy
Siemanko, mam dwa problemy z FM'em. To co prawda detale ale przyjemne dla oka i chciałbym się z tym uporać, mianowicie: nie mogę zmienić skórki, wklejam pobrany plik wg instrukcji i przy wyborze skórki mam tylko domyślną. Drugi problem polega na tym, że nie mogę dodać zdjęcia menadżera, mimo że wstawiam je w odpowiedniej wielkości. Pomoże ktoś?

KharmaPL Partyzant

Też mnie wkurza to, że zamiast skupiać się na najważniejszych problemach skupiają się na popierdółkach typu szwedzka liga rezerw.
Są inne problemy i takie ligi rezerw to mogliby poprawić na końcu, a teraz się zająć tym dziadowskim silnikiem meczowym, który woła o pomstę do nieba.

MnichPL Partyzant

Witam !!

Chodzi o FM 2014

Gram Realem Madryt. Ustawiłem ich od początku sezonu w 4-5-1. Z tym, że to jest praktycznie 4-3-3 bo Ronaldo lata tam jako podłączający napastnik, a z drugiej strony Dimaria. Z przodu oczywiście Benzema i na zmianę kupiłem Lewego. Drużyna zdążyła poznać taktykę w okresie przygotowawczym więc takie gwiazdy powinny coś strzelać...

... A TU !!!

Prowadzę grę z dobrymi i słabymi klubami. Zawodnicy oddają minimum 30 strzałów w meczu, a po 5 kolejkach mam jedno zwycięstwo 2-0 i 4 remisy 1-1, 0-0, 0-0, 0-0 - To jakaś katastrofaa !!!!

Rozmowy motywacyjne, a raczej opiep.... zawodników w przerwie zazwyczaj robi na nich wrażenie a wyniki żadne

Proszę o jakieś porady

KharmaPL Partyzant

Witam. Poszukuję dobrego prawego obrońcy do Jagiellonii. Jestem w czwartym sezonie (już grupy), mam 3 mistrzostwa, jeden PP i ćwierćfinał za sobą także i budżet na następny sezon będzie duży także nie ma problemu. Najlepiej gdyby był to młody Polak, bo sam Celeban mi nie wystarcza, zaś Broź i Wasyl już nie wyrabiają i co 3/4 mecze dostają kontuzji.

kamek252 Partyzant

01.02.2014 15:12    #3570     Sufler - Dodatki do gry - Problem FM2012
Witam ! :) Mam problem z aktualizacją składów FM 2012 Update CM Rev v. 2.1 ... Utworzyłem folder " editor data " po czym wrzuciłem tam (C:\Users\Kamil\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\db\editor data ) plik . Gdy mam wybieram druzynę , podglądam skład a tam bez zmian . Co robic?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.