@Dramedy
@MrPigeon. A może tak jakieś konkretne konkrety odnośnie koszulek? Bo czytać w myślach jeszcze nie potrafię, a tym bardziej czytać w myślach na odległość i tym bardziej nie potrafię czytać w myślach przez internet
PS. Tutaj dam wam szablon na zamówienie na koszulki. Proszę się go trzymać, bo jak piszecie jednym ciągiem to czasem na trzeźwo mam problem z rozszyfrowaniem o co komuś chodzi
- Nazwa drużyny
- link do loga zespołu jeśli i tylko jeśli jest to: a) "egzotyczna drużyna" b) chcesz inne logo niż oryginalne
- Nazwa sponsora (dodajesz link do logotypu sponsora jeśli i tylko jeśli: jest to sponsor "egzotyczny"

Opcjonalnie możesz tu dopisać czego nie ma być na tym logotypie
- Nazwa producenta stroju
- Strój domowy/Home/H (tutaj napisz jakiego koloru chcesz strój, na czym miałbym się wzorować - i tutaj też podaj link, bo nie jestem encyklopedią i nie wiem jaki miał strój wyjazdowy np. Piździawy Zdrój w roku 1887

, ogólnie jaki design stroju ma być)
- Strój wyjazdowy/Away/A (patrz wyżej)
- (jeśli taki chcesz) Strój alternatywny/ Third/3rd (patrz wyżej)
Ponadto jak chcesz koszulki to nie pisz mi od razu, że chcesz 3 komplety (czyt. 3x H, A & 3rd). Bo nie chce mi się wierzyć, że jednocześnie prowadzisz trzy drużyny. To samo tyczy się kilku koszulek tego samego klubu, jak skończysz sezon to się zgłoś z nową prośbą.
enjoy!
Najnowsze posty