Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

filip8910 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
1. Rozpoczęte kariery będą normalnie działać po wgraniu dodatków graficznych.
2. Wgranie dużej liczby grafik raczej nie wpływa na spowolnienie gry bynajmniej ja nie mam z tym problemu.

piotrp504 Partyzant

Powiem tak ze taktyka którą używasz truli tiki u mnie w Napoli też się nie sprawdzała dlatego zmodyfikowałem swoją starą taksę na potrzeby fm14 spróbuj stworzyć swoją taktykę jeśli masz problemy to możesz skorzystać z gotowców ale one nie zawsze działają dużo ciekawych taktyk jest tu
http://www.fmsco(...)s14.html
co do pomocy do Ronaldo i Bale ustawiłbym jako schodzących napastników natomiast Benzeme jako cofniętego napastnika lub kompletnego napastnika masz dużo pomocników isco modric ,illara alonso ,casemiro ,kheidra zrób z nich użytek i przede wszystkim piłkarze muszą się nauczyć nowej taktyki dlatego w treningu wybrałbym zgranie i taktyka spróbuj coś wy myśleć to najlepiej smakuje
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Ronnie19 Partyzant

11.02.2014 18:01    #3533     Sufler - Porady do gry - Promesa kontraktowa.
Czyli twoj problem polegal na tym ze pilkarz nie chcial z Toba negocjowac wgl ?

Youtuki Partyzant

11.02.2014 17:08    #3534     Sufler - Dodatki do gry - Liga portugalska zasady plac
moj problem polega na tym ze nie moge wiecej dac tyg grajkowi jak 200$ a budrzet plac to 250 tys gdzie moge zmienic to zeby bylo normalnie? fm 14

RealM125 Partyzant

Witam.Grał ktoś w FM2014 Realem Madryt?Zna jakąś sprawdzona taktyke?Próbowałem już wszystkich z tej stronki i żadną nie idzie:(

zolahc Młody aktywista

11.02.2014 13:54    #3536     Sufler - Porady do gry - Promesa kontraktowa.
mozesz sprecyzowac swoj problem? wszystko zalezy od ligi

RafMad Partyzant

10.02.2014 09:44    #3537     Sufler - Porady do gry - Problemy z DFG
Witam!

Moja drużyna, aby być w stanie jako-tako bronić się przy SFG, wymaga ciągłych treningów DFG. Wystarczy jedna przerwa, np. zmiana na OFG i zaczynam tracić tragiczne babole. 90% moich treningów przedmeczowych, zamiast skupiać się na treningu pod przeciwnika, musi traktować o obronie przy rzutach rożnych/wolnych. Co jest tego powodem i jak temu zaradzić?
Piłkarzy niskich nie mam, a współczynniki skoczności/krycia obrony są naprawde niezłe. Treningi są 3dniowe (pasek "więcej treningu meczowego" maksymalnie w lewo)

Pozdrawiam!

dj2seth Partyzant

[quote="dj2seth"]siema
mam ten sam jebany problem FM 2014 v14.2.2.457794 (2014.02.09 18.16.50).dmp
chuj w dupe tej grze...pograc sie nie da...ostatni raz kupuje orginal na ktorym nie da sie grac bo co chwile wypie....ten blad...jeb...gra...nie da sie pograc do chuja jebanego...fm to chuj [/quote]

dj2seth Partyzant

siema
mam ten sam jebany problem FM 2014 v14.2.2.457794 (2014.02.09 18.16.50).dmp
chuj w dupe tej grze...pograc sie nie da...ostatni raz kupuje orginal na ktorym nie da sie grac bo co chwile wypie....ten blad...jeb...gra

MarekSowka Partyzant

09.02.2014 18:11    #3540     Sufler - Porady do gry - Problem ze sparingami
Hej, mam nurtujący problem. Otóż gram Honką Espoo i mam sezon 2014. Chciałem sobie ustawić sparingi dla pierwszej drużyny pomiędzy rozgrywkami LiigaCup, a piszę NIEDOSTĘPNY. Nie wiecie dlaczego tak się stało? Wcześniej mogłem w styczniu i w lutym grać sparingi. Przez to będę miał problem z ograniem (gram w 1 rundzie Ligi Europejskiej, wyszedłem z grupy :) )

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.