Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

xAdiSuN Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witajcie! Mam problem, ciągle błąd i restart komputera gdy ze steama próbuję pobrać sobie uaktualnienie do FM'a 12 to najnowsze 14.2.2. W grze też automatycznie się nie uaktualniania, bo cały czas jest ,,czysta'' wersja. Więc zwracam się tutaj do Was z prośbą, jako że już nie ma szans tego chyba pobrać bo wiele osób na innych forach kazało mi próbować ,,ręcznie'' od kogoś, więc chciałbym byście tutaj zarzucili jakiś link czy coś takiego jak jest możliwość, bym sobie pobrał to uaktualnienie i podmienił pliki, czy tam zainstalował. Bardzo proszę. Zdecydowałem się na FM'a 12, bo jest polecany przez większość osób i są uaktualnienia składów. Bardzo proszę, chciałbym by ktoś tego nie olał. Jeśli jest możliwość wrzucenia, to z góry bardzo dziękuję. Dodam, że jak ktoś lubi poczytać ciekawe opowiadania o FM'ie, kariery, to w zamian za to odwdzięczę się już wkrótce dłuuuugim, barwnym opowiadaniem właśnie z rozgrywki. Z góry bardzo dziękuję jeszcze raz. Pozdrawiam!

Sewi Partyzant

16.02.2014 14:22    #3522     Football Manager - Ogólna dyskusja - Trening taktyki
Witam.Stosuje taktyke na stylu standardowym oraz zrownowazonym.Problem w tym ze wygrywajac mecz lub grajac ze slabszymi zespolami chce wlaczyc kontrole i plynny lecz wtedy znajomosc taktyki spada.Od czego to zalezy?Co zrobic by taktyka ta byla i dobra pod kontrole i pod standardowe nastawienie zespolu.Z gory dzieki.

elmoro Partyzant

Mam problem z FM 2014, dostałem pracę w II lidze fińskiej, w klubie o statusie półzawodowym i nie mogę przeprowadzić właściwie żadnego transferu. Próbuję ściągać zawodników z klubów bez ligi, są to kluby amatorskie, zawodnicy są dostępni właściwie za darmo, ale żaden nie jest zainteresowany nawet rozmową z moim klubem. W czym tkwi problem, że zawodnicy z amatorskich klubów z połową gwiazdki reputacji nie chcą przejść do mnie, gdzie mam dwie gwiazdki reputacji, tzn. klub ma tyle?

lesny87 Partyzant

Energie Cottbus 06.2015r. Nie mam embarga na transfery, klub jest w najlepszej kondycji finansowej i w ogóle, więc nie wiem w czym problem, pozostaje tylko opcja odrzucenia przy transferze a wypożyczenia nie są w żaden sposób ograniczone. Akurat skończyłem sezon i chcę trochę sprzedań zbędnych zawodników a tu lipa.

PatrykW Partyzant

15.02.2014 10:39    #3525     Sufler - Inne - Problem ze skórką
Witam . Otóż dopiero ściągnąłem nową skórkę FlutSkin v 1.7 jednak , gdy zatwierdzę ją to menu i dosłownie wszystko robi się białe i nic się nie da czytać itd. Co jest przyczyną ? Czytałem że to biała skórka ? Jeżeli tak to 1.6 była czarną , czy białą ?

wieluniak20 Partyzant

14.02.2014 15:08    #3526     Sufler - Edytor - rozgrywki
Stworzyłem polska ligę od podstaw (dosłownie wszystko wyczyściłem)
Nowe rozgrywki stworzyłem i mam 2 problemy :

1. W zasadach ligi nie pokazuje mi możliwość grania w LM PU
2. Nie mogę stworzyć PP

xAdiSuN Partyzant

Okej, dzięki. Mam nadzieję, że w końcu obejdzie się bez problemów, po raz pierwszy. Byłoby pięknie. Za chwilę zapewne zamówię wersję Steam (klucz).

PavS Partyzant

Mam podobną konfigurację sprzętową i przy grywalnych 7 ligach wszystko działa płynnie. Trzeba tylko zmniejszyć detale trybu 3d, ale to żaden problem.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Możesz mieć problemy z płynnością, ale pójść pójdzie.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

xAdiSuN Partyzant

Witajcie! Otóż nie mam już sił. Mam pieniądze i chyba chcę kupić FM'a. Wczoraj pobrałem FM'a 12, bo podobno świetna część. Jednak przy drugim sparingu, ,,wystąpił nieoczekiwany błąd'' no i gra się wyłączyła. Chcę w końcu dojść daleko w tej grze, nie chcę się męczyć i myślę nad zakupem. Kupiłbym raczej FM'a 14. No i mam pytanie, czy po zakupie wszystko wróci do normy? Boję się też, bo sprzęt słaby, jednak mówią, że powinno chodzić. Ale gdy kupię nie będzie problemów, crashy itd.? Warto? Czy choć trochę pocieszę się tą czternastką czy jest już totalnie słaba? To, że gra się wyłączała to wina najprawdopodobniej pirackiej wersji? Bardzo Was proszę o pomoc i odpowiedzi. Chciałbym by ktoś zaangażował się w mój można powiedzieć problem. Bardzo proszę. To by było na tyle, proszę o dokładne przeczytanie i udzielenie odpowiedzi na większość tutaj dręczących mnie pytań. Dziękuję i pozdrawiam! :)

Na koniec specyfikacja najważniejsza, główna mojego komputera:

Karta graficzna: GeForce 7300 GS
Procesor: Dwurdzeniowy (3,06 i 2,07 GhZ), Intel Core 2 Duo CPU
Pamięć RAM: 2 GB RAM
Windows: 7

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.