Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mahdi Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
03.03.2014 14:05    #3471     Sufler - Edytor - Dlaczego nowy edytor nie widzi zmian?
Obok głównej kariery Stoke, zamierzam sobie pograć w jakiejś niższej lidze - lecz mimo to lubię jak wszystko wygląda realnie.

Chodzo o to, że mam problem z serii tych, których nie umiem wyjaśnić.

Zmieniłem bowiem w edytorze "Jan Jansen" na "Louis van Gaal" (baza danych najnowsza, 14.3) - a po wczytaniu gry wciąż jest Jan Jansen.

Uprzedzając pytania - oczywiście wybrałem przy tworzeniu gry odpowiednią bazę danych (14.3.0) i oczywiście zaznaczyłem "pliki danych edytora" (nota bene mam trzy: poprawiony system kontuzji Shed End'a, CM Revolution Polish Names Patch, oraz właśnie zmiany w bazie danych edytora, zatytułowane "van Gaal"

Niestety - po wczytaniu gry nadal mam Jana Jansena co mnie wkur... denerwuje. Wie ktoś dlaczego?

Drugie pytanie - czy ktoś wie dlaczego Maciej Dorna nie jest menadżerem reprezentacji Polski do lat 21, choć w edytorze - sprawdziłem! - normalnie jest zakontraktowany jako "Menadżer reprezentacji Polski U21". Gra jednak tego nie uzwzględnia...

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Poziom ostrzeżeń: 0
02.03.2014 22:07    #3472     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm genie scout 14.3
Mieli jakieś problemy i na razie wypuścili tylko wersję "g", która jest płatna.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

elmoro Partyzant

02.03.2014 14:21    #3473     Sufler - Problemy techniczne - crash - dodatki graficzne
Mam problem na nowej łatce do FM14. W momencie gdy wgrałem logopacki z cmrev nie mogę zacząć rozgrywki po wczytaniu gry przy pierwszym kliknięciu mam crasha. Nie mogę nawet wyłączyć gry, pozostaje tylko ponowne uruchomienie komputera. Coś zmienić w ustawieniach interfejsu? Da się w ogóle coś z tym zrobić? Nic poza logopackami nie dogrywałem.

Pikawa Artysta Rewolucji

Zaopatrz się w 14 i problem zniknie...
.

pawelde Partyzant

Hej. Mam problem, bo robię wszystko wedle wskazówek, a mojego zdjęcia jak nie było widać, tak nie widać. Ktoś pomoże?

Slavm Partyzant

01.03.2014 20:41    #3476     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm12 Gdzie kupic?
żaden problem wrzucić spolszczenie.będzie wszystko po polskiemu ;)

buczek93 Młody aktywista

01.03.2014 00:02    #3477     Sufler - Porady do gry - Szaraki grają w U19
Co się tak napinasz, 15 to Twoja liczba lat że takie nerwy?
Po pierwsze - to tylko u-19, po drugie naprawdę utalentowani zawodnicy to się w u-19 marnują, ja w wieku 15-16 już ich rzucam do pierwszego zespołu (gram Realem, więc wymagania wysokie).
Po drugie - nie rzucaj mięsem, nie jesteś w masarni. Trochę kultury nie zaszkodzi.
Po trzecie - spróbuj ze zmianą trenera. Albo sam obejmij obowiązki (trochę więcej roboty, ale tyż więcej frajdy). Kiedyś można było na wakacie ustawić "graj ustaloną jedenastką", ale skoro tu kieruje komputer, to śmierdzi.

Może masz opcje, że sam wybierasz skład? Bo ta skórka mi na 100% nie odpowie na to, a też się kiedyś głowiłem nad tym problemem, jak pokaszaniłem opcje w 11 albo 12.

gaudino4 Partyzant

28.02.2014 18:22    #3478     Football Manager - Ogólna dyskusja - Transfer Update
Nie chciałbym zakładać nowego tematu, więc napiszę tutaj. Po wgraniu aktualizacji 14.3.0 nie działa real fix names 2014 pobrany ze strony sourtitoutsi.net. Wykonałem czynności od nowa i bez zmian. Wcześniej nie miałem tego problemu. Proszę o pomoc!

bartt Partyzant

28.02.2014 17:58    #3479     Sufler - Inne - Znikające rezerwy
Cześć,

Mam pytanie odnośnie rezerw w zespołach polskiej ligi. W edytorze dodałem rezerwy do zespołów T-ME, wszystkie występujące w III lidze. Nie chciałem korzystać z dodatków, które dodają niższe ligi. I mam taki problem, że po rozpoczęciu gry wszystkie drużyny są w III lidze, ale po kilku dniach to znika. Dlaczego? Czy to jest wina tego, że czwarty poziom rozgrywek jest "widmem" czy coś zrobiłem źle? Próbowałem to zrobić zarówno w FM14, jak i FM13.

busio Partyzant

Od wczoraj mam problem... kolejny problem. Zawiesza mi się Fm 2014. Oczywiście mam grę zaktualizowaną do 14.2.2. oczywiście gra jest oryginalna. Muszą wyłączać ją managerem zadań. Proszę o pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution