Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pikawa Artysta Rewolucji

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Używam skina "Champions League skin for FM14 v1.1" i mam kilka problemów, których nie mogę rozwiązać więc mam nadzieję, że ktoś z Was wyciągnie do mnie pomocną dłoń i spróbuje rozwikłać te zagadki:
1)
[ur]http://i.imgur.com/K6LMy0O.jpg[/url]
Przy każdym włączeniu FMa wyświetlony ekran wygląda tak jak na wyżej załączonym screenie (a nie powinien). Po jego odświeżeniu wszystko wygląda tak jak należy.
http://i.imgur.com/5BvJEs2.jpg
Wkurza mnie jednak to, że za każdym razem muszę ustawiać wszystko od nowa. Jest na to jakieś rozwiązanie? Aby wcześniej zapisane ustawienia po prostu zostawały? Jak to dzieje się np. w profilach zawodników?
2)
http://i.imgur.com/tTJVoon.jpg
Screen mówi sam za siebie - aby zmienić jakiekolwiek polecenie indywidualne muszę skasować wszystkie dotychczasowe gdyż zasłaniają one przycisk edytuj. Jakiś pomysł?

Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
.

marcint Partyzant

dzięki za odpowiedz.. jeśli tak jest jak mówisz nie widzę większego problemu Dziękuje

marcint Partyzant

hej.

Planujemy z kumplem grać online każdego dnia ale co każdy piątek będziemy się spotykać w jednym domu i grać obok siebie.

Czy nie będziemy mieli problemu jeśli biedzimy się logować do steamy z różnych IP?
proszę o odpowiedz.

qAd. Partyzant

Cześć, mam problem. Otóż cały mój zespól jest niezadowolony z jakości treningu kondycyjnego, cały sezon ustawiony był na przeciętny. Wie ktoś jak sprawdzić, jaki trening oczekują czy ciężki czy lekki ? Czy to muszę sam się domyślić ?

Ballonaldo Partyzant

23.03.2014 18:20    #3405     Sufler - Problemy techniczne - Jaką wybrać wersję FMa?
Rzeczywiście, zapomniałem właściwie o najważniejszym. Przyzwyczaiłem się co prawda do koślawego 3D, ale jeśli trzeba to nie widzę problemu, żeby się przerzucić na wersję z starymi, dobrymi kuleczkami.

Natomiast bardzo przydałaby się rozbudowana baza i to taka, która oprócz 5 najważniejszych krajów do 2/3 ligi będzie zawierać takie ligi jak powiedzmy polską, chorwacką, austriacką, rosyjską i Beneluksu. Jestem zdania, że im więcej różnorodności tym lepiej, ale nie potrafiłbym teraz określić, ile bym zwyczajnie ogarnął ;)

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Przed chwilą dodałem bezproblemowo to wszystko, o czym piszecie, więc nie wiem, o co biega...
twitter.com/Ceyvol

Pikawa Artysta Rewolucji

Z edycją także ten sam problem - przenosi na górę strony stąd podwójny post :(
.

vax Partyzant

23.03.2014 11:54    #3408     Football Manager - Ogólna dyskusja - Depesze
cześć.
to problem z CMREV niestety, ja już od czoraj nie mogę kariery dodac, depeszy, ani manifestu

cwks Partyzant

23.03.2014 11:47    #3409     Football Manager - Ogólna dyskusja - Depesze
Siemka , czy tylko ja nie moge dodac depeszy z zdjeciem. Nie pojawia sie ten przycisk upload.
Czy to problem moj czy ogolnie z CMREV

Tobi18 Młody aktywista

Primo: Nie mogę zapisać manifestu jeśli zaznaczę opcję "kariera", ponieważ mi wyskakuje, że muszę uzupełnić pole "klub" oraz "liga". Dzieję się tak pomimo, iż wpisuję tam to co w poprzednim manifeście. Jeśli jednak zaznaczę opcję "publicystyka" to nie ma problemu - manifest się dodaje.

Secundo: Nie mogę też edytować posta, ponieważ jak klikam "edytuj" to mi po prostu skacze strona do góry i nic więcej się nie dzieje.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.