Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

matias9102 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.03.2014 22:47    #3391     Sufler - Porady do gry - Brak Terminarza na nastepny sezon
Witam otoz mam pewien problem gram sobie kariere w fm12(orginal) mam dodatek z 5 liga niemiecka gram KFC Uerdingen pierwszy sezon przelecial ok bez awansu i wszystko bylo ok jednak po drugim sezonie wywalczylem awans z Oberligi do Ligi Regionalnej problem w tym ze jest juz wrzesien i wszedzie rozgrywki ruszyly pelna para a u mnie niema terminarza wogole na nastepbny sezon mial tak juz ktos?w calej niemieckiej lidze niema w bundeslidze tez nie a inne wszystkie ligi juz graja i rozgrywki europejskie tez wie ktos czy da sie to rozwiazac?jezeli sie tak zrobilo to czemu nie po pierwszym sezonie tylko po drugim? obawiam sie ze kariera pojdzie sie jeb,, prawda?pozdrawiam z gory dzieki za odp

Evix Partyzant

25.03.2014 18:45    #3392     Sufler - Problemy techniczne - Fikcyjne nazwiska
Gigliati Problem z fikcyjnymi nazwiskami już dawno dawno temu został przez piraty naprawione. Napisał "dziś dostałem świeżutką grę FM 2014" czyli tutaj kłania się czytanie ze zrozumieniem i chociaż tego PRZECZYTANIE;)

jaqb Partyzant

Ciężko tak, bez dokładnych danych, ale problem może leżeć np. w tym, że ten 2 napastnik więcej haruje na boisku, i wtedy twój napadzior nie musi tak pracować. Jak zmieniasz jego partnera, który załóżmy jest mniej pracowity, to on musi wtedy dać więcej od siebie (do czego nie jest przyzwyczajony) i wtedy "ma problem". Może być kilka powodów.

Gigliati Partyzant

25.03.2014 13:16    #3394     Sufler - Problemy techniczne - Fikcyjne nazwiska
Kup oryginał i więcej się nie chwal publicznie, że jesteś złodziejem i okradasz twórców,bo te twoje problemy to wynikają z tego, że masz pirata. Jeszcze śmiesz prosić o pomoc:D. Nie powiem, odważny jesteś. 1,5 roku jesteś na forum i dalej nie wiesz, że tutaj piratów się nie toleruje i im nie pomaga? Ciekaw jestem czy to głupota wrodzona czy nabyta.

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Problem nareszcie usunięty - wszystko działa jak należy. Dziękuję.

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
Ponieważ dyskusja na temat problemów z manifestami/karierami przerzuciła się do komentarzy pod moimi depeszami, tutaj informuję, że dziś podjąłem się naprawy tego modułu. Proszę zatem osoby, które miały kłopoty, aby napisały w tym miejscu, czy już jest wszystko w porządku.

Kolega VAX proszony jest o użycie modułu do odzyskiwania hasła do konta, bo pracowałem na jego loginie i musiałem utworzyć hasło tymczasowe.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

herbu3 Partyzant

24.03.2014 21:18    #3397     Sufler - Porady do gry - Odwołanie od czerwonej kartki
Witam
Mam taki problem w 14: grałem rewanżowy mecz półfinału Pucharu Hiszpanii i pod koniec meczu Pepe dostał czerwona kartkę za faul taktyczny. Zidane twierdzi że ta kartka była niesłuszna i radzi mi bym się od niej odwołał. Teraz pytanie jak się od niej odwołać ? W wiadomościach po meczu miałem info że Pepe został zawieszony i nie będzie mógł grać w finale ale nie mogłem nigdzie znaleźć opcji odwołania się od kary była tylko możliwość ukarania zawodnika. Da radę jeszcze jakoś złożyć to odwołanie ? Bo nie ukrywam że przydałby mi się w finale zwaszcza dlatego że gram z Barceloną.

SalutaryVermin Partyzant

Właśnie nie ;/
Kiedyś (kiedy zaczynałem przygodę) przyszedł bez problemu, na starym save. Teraz nie chce do mnie przyjść, jest to dziwne bo na innym save jak pisałem- przyszedł.

SalutaryVermin Partyzant

Otóż mam pewien problem gdyż próbuję kupić 15-latka z Zagłębia a mianowicie - talent na miarę polski Filipa Jagiełłę. Dogaduję się z klubem na 2 mln zł, wychwalam go w mediach itp. Patrze a jego ulubieńcem jest... jestem ja! Cały szczęśliwy, że ktoś mnie uwielbia próbuję podpisać z nim kontrakt a tu... Pisze że nie jest zainteresowany! Ale jak to przecież Lech (prowadzę Lecha), to w (FM) klub lepszy niż Lubinianie. Macie pomysły jak go "zwabić" to mojego zespołu?!
Pozdrawiam.

Pikawa Artysta Rewolucji

Używam skina "Champions League skin for FM14 v1.1" i mam kilka problemów, których nie mogę rozwiązać więc mam nadzieję, że ktoś z Was wyciągnie do mnie pomocną dłoń i spróbuje rozwikłać te zagadki:
1)
http://i.imgur.com/K6LMy0O.jpg
Przy każdym włączeniu FMa wyświetlony ekran wygląda tak jak na wyżej załączonym screenie (a nie powinien). Po jego odświeżeniu wszystko wygląda tak jak należy.
http://i.imgur.com/5BvJEs2.jpg
Wkurza mnie jednak to, że za każdym razem muszę ustawiać wszystko od nowa. Jest na to jakieś rozwiązanie? Aby wcześniej zapisane ustawienia po prostu zostawały? Jak to dzieje się np. w profilach zawodników?
2)
http://i.imgur.com/tTJVoon.jpg
Screen mówi sam za siebie - aby zmienić jakiekolwiek polecenie indywidualne muszę skasować wszystkie dotychczasowe gdyż zasłaniają one przycisk edytuj. Jakiś pomysł?

Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.