Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Tobi18 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Dzięki ziomy, byliście bardzo pomocni :D Pamiętam, że w którymś poprzednim FMie ktoś napotkał ten sam problem i się okazało, że kontrakt zaproponowany przez klub "podkradający" zawodnika ma pierwszeństwo. Mam nadzieję, że tak jest i tu, bo napastnika potrzebuję na gwałt, a ten co ma przybyć jest kozakiem jak na moje warunki - http://www.bankf(...)966.jpeg

Ktoś mi powie jak to w końcu jest w FM 14?
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Tobi18 Młody aktywista

Otóż zaistniała u mnie taka sytuacja: zawodnikowi X kończył się kontrakt w czerwcu 2014 roku, chciałem go podebrać z wolnego transferu, więc zaproponowałem umowę, zgodził się. I tu pojawia się problem ponieważ w jego kontrakcie z ówczesnym klubem jest/była klauzula przedłużenia o rok po rozegraniu iluśtam spotkań (po zaakceptowaniu mojego kontraktu dograł do tej wymaganej ilości) i teraz jego profilu widnieje informacja, że przechodzi do mnie, ale dopiero w 2015 roku. Co jest grane?
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Enfant terrible Partyzant

[quote="witja"]Panowie klub z Championship.
Jakieś talenty, albo po prostu solidny zawodnicy na najwyższą klase rozgrywkową. Dobre finanse, budżet płacowy najlepiej na poziome ok 300 tyś funtów tygodniowo.
Dobra szkółka, tak żeby co 13 marca solidne newgeny sie pojawiały :D

oczywiście FM 14[/quote]

Derby County mają kilku świetnie rokujących juniorów, dobrą szkółkę, ale skład na środek tabeli, a finanse raczej przeciętne jak na ten poziom rozgrywkowy.

Leicester ma ogólnie młody skład, mocny, dobre finanse. Nieprzypadkowo lada moment zasilą PremierLeague

Blackburn mają świetną szkółkę, wychowankowie tworzą szkielet obecnej drużyny, skład jest naprawdę niezły ( jest między innymi niesamowity Rhodes), ale kadra niezbyt szeroka, co praktycznie uniemożliwia awans w pierwszym sezonie. Dodatkowo problemem są wysokie pensje dla niektórych przeciętnych piłkarzy, przez co brak pieniędzy na transfery w pierwszym sezonie. Jeśli zrobi się z tym porządek, to później naprawdę można budować mocny zespół na poziomie PremierLeague ( bo pieniądze tam są ).

No i ostatnie NottForest: kilka ciekawych nazwisk jest ( Cox, Lansbury, Mackie), szkółka słaba, juniorów w zasadzie brak, ale jest kasa i kasy jest tam bardzo dużo. Wygrałem nimi Championship w pierwszym sezonie, więc myślę że skład mają naprawdę niezły, choć miałem trochę szczęścia, że omijały mnie jakieś wielkie plagi kontuzji. Po awansie spokojnie można budować zespół, który w perspektywie 3 sezonów będzie walczył o Ligę Mistrzów.

To moje rekomendacje, ale Championship jest na tyle fajną ligą, że można czerpać frajdę grając niemalże każdym.

Tobi18 Młody aktywista

Ja znów mam ten sam problem. Przez jakiś czas działało, a dziś nie mogę dodać manifestu z kariery.

Edit: Fałszywy alarm, teraz się udało :O

buczek93 Młody aktywista

Mnie się wydaje, że renoma rozgrywek, renoma klubu, zawodnicy (choć tu może być ciężko, bo powiązanie ścisłe z reputacją).

Wiesz, mahdi ma 32 posiadaczy karnetów, więc zawsze może być gorzej. Może po prostu wirtualni kibice nie wierzą w to, że zespół się utrzyma? Moim zdaniem - kibice przychodzą, jak są sukcesy. Jak grałem Vigor Lamezia (bazowo 4 tys. krzesełek), to pierwsza część sezonu też nie była najlepsza. Ale odkąd okazało się, że mogę walczyć o awans a w pucharze Serie C dotarłem do finału (dostałem od Ascoli z C1), to prawie zawsze był komplet.
Może dane geograficzne też mają z tym coś wspólnego? Rzuć okiem na frekwencję Hoffenheim, sami pochodzą z małej mieściny, gdyby tam mieli stadion, to choćby rozdawali na ulicy bilety, mieliby problem z zapełnieniem stadionu. Grając na wypożyczonym obiekcie mogłeś mieć więcej widzów, bo większe miasto, które nie jest Twoim największym rywalem.

Myślę, że 1-2 sezony utrzymania się w Barcalays i powinno być lepiej. OFC, im lepsze wyniki, tym więcej widowni.

mateuszw7 Partyzant

witam, czy istnieje jakaś łatka bądź cokolwiek innego naprawiające problem z polskimi rozgrywkami czyli poprawne działanie zasady bramek na wyjeździe w Pucharze Polski (w pierwszym meczu przegrałem 2:3, a w drugim przy wyniku 2:1 zamiast awansować włączyła się dogrywka) oraz dobra pozycja i statystyki (rozegrane mecze, bramki itd.) w tabeli końcowej Ekstraklasy (w grupie mistrzowskiej zająłem 5 lokatę natomiast tabela pozostaje niezmienna po 30 kolejkach - brak wliczonych tych 7 meczy)
?

belzebub666 Partyzant

Odkopię ten temat, bo mam mały problem. Nie mogę znaleźć na necie jakiegoś pliku umożliwiającego grę w 4 lidze Francuskiej w FM14, ktoś wie czy jest takie coś? Mam mega ochotę zagrać Lemans, no ale nie mogę :D

Vethro Partyzant

28.03.2014 15:12    #3388     Sufler - Problemy techniczne - Problem z uruchomieniem gry
Sęk w tym, że nie. Żadnych zmian sprzętowych, żadnych zmian w sterownikach, wszystko w sumie tak samo jak przy ostatnim uruchomieniu. Reszta gier ze steama działa (w tym rownież FM 13) bez zarzutu, tylko FM 14 ma ten problem.

#
Działały, bo po tym, jak wyłączyłem FM 13, teraz również się nie odpala

Vethro Partyzant

28.03.2014 12:15    #3389     Sufler - Problemy techniczne - Problem z uruchomieniem gry
Witam, jakiś tydzień nie grałem w FMa, dziś znalazłem chęci i napotkałem problem:

http://i59.tinypic.com/jhc8d1.png

Szukałem po google, korzystałem z porad dawanych użytkownikom z podobnym problemem - efektów brak, nadal nie mogę uruchomić gry. Wyskakują te dwa błędy i koniec. Reinstalowałem grę, nie pomogło. Usuwałem pliki, uruchamiałem jako administrator, wykluczyłem grę w antywirusie i programach tego typu i nie wiem co dalej zrobić. Gra jest oryginalna oczywiście.

Gostek19 Partyzant

27.03.2014 16:21    #3390     Sufler - Porady do gry - Crush FM14
Witam , mam oryginalnego FM14 steam i ciągle wyskakuje mi problem CrushDumps .
Grywam codziennie i codziennie kilka razy musi mi ten bład wyskoczyć i gra się wyłącza.

Normalnie aktualizowana gra jest

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.