Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

rafson95 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Czołem.
Obecnie gram w karierze drugi sezon Arsenalem, wcześniej grałem długo QPR. Mój problem polega na tym, że słabsze ode mnie drużyny zazwyczaj dominują mnie kiedy grają na własnych stadionach, o silniejszych nawet nie będę wspominał.
U siebie zazwyczaj gram 4-2-3-1 z ofensywnym nastawieniem i rozbijam znaczną większość rywali, czołówkę też, zdarzyło się nawet wygrać QPR 5 albo 6 do 0 z Manchesterem City, ale moja gra na wyjazdach nie zachwyca. Posiadanie piłki, strzały, 100% okazje - w tych aspektach prawie zawsze jestem gorszy, nieważne czy nastawiam się na grę z kontry czy ofensywę. Zmagał się ktoś z podobnymi problemami i może udzielić mi jakichś wskazówek, abym miał większą kontrolę w takich spotkaniach?

zolahc Młody aktywista

05.06.2014 14:34    #3232     Sufler - Porady do gry - Akademia piłkarska
Ludzie, wyjaśnijcie mi jedną sprawę. Wiem, że akademię można zbudować zwiększajać systematycznie poziom obiektów młodzieżowych, ale mam poziom 'najnowoczesniejsze obiekty mlodziezowe' i nie moge wogole podjac rozmowy z zarzadem. Czy muszą byc spelnione jakies dodatowe warunki? Czy przytrafil mi sie bug? Moze ktos ze 100% pewnoscia odpowiedziec mi w czym tkwi problem? Dodam, ze stadion jest moja wlasnoscia. Pozdro

Berny Partyzant

04.06.2014 14:22    #3233     Sufler - Porady do gry - Skuteczność moja a rywali
A tu macie z ciekawości wypowiedź jednego z użytkowników tego forum (2004 rok jakby ktoś nie zauważył) :)

10.06.2004, 07:48 Pytanie
Witam! Sporo juz gram w cm-a ale tego jeszcze nie bylo. Jestem w roku 2016 i cos peklo. Wygrywalem swoja taktyka w roznych klubach bez problemu. Nagle od 4 lat nie moge zajac przyzwoitego miejsca zespolem ktory ma bardzo dobra kadre. I to w roznych ligach np. angielskiej niemieckiej portugalskiej i wloskiej. Gram chyba dobra taktyka (GK, 3xDC, DMC, ML, MR, MC, AMC, 2xFC). Zauwazylem ze odkad jestem na swiecie GOOD wszyscy przeciwnicy sie tylko bronia. Stosowalem inne taktyki i nic. Najmieszniejszy mecz to jak gralem z outsiderem i mialem 26 strzalow (19 celnych) aoni 2 (1 celny) i przegralem 0:1 !!! Probowalem nawet taktyki defensywne i nic. Jestem wk******y. NARA , prosze o rade!!!

Vidarius Partyzant

02.06.2014 22:08    #3234     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pliki edyto.
problem rozwiązany,okazało sie ze jeden z plików edytora źle sie wypakowal,skapowalem sie dopiero po jego rozmiarze,dzięki za pomoc ;)

sanki88 Partyzant

02.06.2014 21:17    #3235     Sufler - Porady do gry - Wysokie żądania finansowe
[quote="Falcon"]A jakim grasz zespołem? Wiadomo jest, że jak grasz jakimś klubem mocnym to gościu będzie chciał więcej kasy.

A tak poza tym to problem jest już od kilku wersji fm, że gościu od Ciebie chce nie wiadomo jakiej kasy, po czym idzie do ogórków za pół darmo grać.[/quote]

A mnie się wydaje, że na odwrót. Im słabsza liga i zespół o mniejszej reputacji, tym piłkarz o już jakiejś tam uznanej reputacji "robi większą łaskę" że chce przyjść, więc chce więcej kasy. A znowu piłkarz o niskiej reputacji przyjmie jakikolwiek kontrakt z silnego klubu z pocałowaniem ręki. Przynajmniej u siebie zauważyłem taką prawidłowość. Swoją drogą system reputacji jest skopany na maxa, są juniorzy nadający się do kopania ziemniaków, nie mają szans na grę ani nawet na nowy kontrakt w obecnym klubie ze względu na niskie umiejętności i potencjał, ale do niższej ligi, gdzie nawet nie byliby kluczowymi zawodnikami nie przejdą bo mają za wysoką reputację.

Vidarius Partyzant

02.06.2014 17:54    #3236     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pliki edyto.
Witam,mam problem z wczytaniem plików z edytora.Podczas startu gry gdy wyskakuje okienko z wyborem bazy danych zawsze miałem możliwość wciśnięcia opcji zmień obok plików danych edytora,natomiast gdy teraz zainstalowałem gre od nowa nie moge nic zmieniać.Ktoś spotkał sie z podobnym problemem lub wie jak ten rozwiązac?

MacianRM Partyzant

@Lukkas10

Prawe skrzydło Wolcott, Chamberlain
Lewe skrzydło nie mam pomysłów :D Musi chyba zostać Young.
środkowy pomocnik Henderson, Will Hughes, Ward-Prowse, Ramesy, Wilshere (ale ciężki do wyciągnięcia)
Na off pomocnika to Ross Barkley.
Lewa obrona to oczywiście Shaw bądź Baines.
Prawa obrona Kyle Walker, Nathaniel Clyne
Z bramkarzem bd problem, bo tylko Hart był by dobrą opcją.
Obrońców środkowych raczej nie potrzebujesz, ale jak by co to może być Caulker.
No i napastników masz.

Edit: Na lewe skrzydło Sterling.

Kowal. Partyzant

31.05.2014 14:57    #3238     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Zagram online!
Chciałbym zagrać dłuższa kariere, czyli osoba która byłaby chętna grać ze mną nie wyłamie się po dwóch porażkach... Liga do ustalenia, aczkolwiek preferuje grę nie najmocniejszymi ligami ani klubami. Oczywiście mowa o FM14, komputer oraz internet mam dobry, więc problemu z postawieniem gry z duża iloscią lig nie bedzie.
Kontakt:
GG: 237718
Steam: KowalPL97
lub ewentualnie wiadomość prywatna na cmrev.
Pozdro!

VercMUFC Partyzant

30.05.2014 21:30    #3239     Sufler - Porady do gry - FM 13 zacina się
Witam,

naszła mnie chęć na pogranie w FMa ukochaną (L)egią. Kiedyś grałem w tego FMa na XP i normalnie śmigał. Niedawno przesiadłem się na Windows 8. Pobrałem FMa i chcę pograć. Niestety wszystko jakoś 'powolnie' chodzi. Nie wiem w czym problem, w niektóre rzeczy, takie jak np. 'taktyka' czy 'Legia' muszę klikać 2 razy zanim tam wejdzie, nie mogę ustawić taktyki, bo te suwaki cały czas mi się przesuwają same. Komputer spełnia wymagania gry w 100%, próbowałem już zgodności w innych trybach, ale jest to samo. Jeśli chodzi o dodatki graficzne, to na pewno nie ich wina, bo mam tylko koszulki i herby z samej Ekstraklasy. Ale raz udało mi się pograć normalnie, czyli tak jak przed przesiadką.

Pozdrawiam i proszę o pomoc.

MaTX Partyzant

30.05.2014 15:29    #3240     Sufler - Dodatki do gry - Cut-Out Sortitoutsi
Witam
Mam problem. Pobrałem cały facepack 6.0 + 7 updatów. Problem polega na tym, że twarze nie chce się nadpisywać. W grze pokazuje grafikę z największej paczki, a powinny być uwzględnione uaktualnienia. Rozpakowywałem wszystko jak należy tzn od 1 do 7.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution