Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

buczek93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.06.2014 08:52    #3211     Sufler - Porady do gry - Terminarz Reprezentacji Polski
Na 13.3.0 prowadzę od 10 lat Hiszpanów i czasem też zdarzają mi się kwiatki w stylu pół roku bez meczu (nawet towarzyskiego). Z drugiej strony, mam lata z ~20 spotkaniami (bo ME/MŚ w całej okazałości, eliminacje + KAŻDY termin towarzyskich).
Także nie wiem, od czego to zależy, ale problem może leżeć nieco głębiej...

luks96 Partyzant

22.06.2014 01:01    #3212     Sufler - Porady do gry - Terminarz Reprezentacji Polski
Mam niesamowity problem ponieważ prowadzę Reprezentację Polski mam grudzień 2013 i nie mam możliwości zaplanowania sparingu i następny mecz mam dopiero we wrześniu 2014 (eliminacje ME). Czy to problem łatki(14.3.0)?

ponczo96 Partyzant

20.06.2014 20:19    #3213     Football Manager - Ogólna dyskusja - Reputacja
Witam.Gram w Fm 2012, Lechem Poznań na jednym savie cały czas mam rok 2022, i od początku gry cały czas wygrywam ligę,wiedzie mi się dobrze.Cały czas gram w lidze mistrzów, dwa razy doszedłem do ćwierćfinału,ale dalej żeby utrzymać fajny zespół muszę szukać,szukać i jeszcze raz szukać... najczęściej na kontynencie afrykańskim.Siatka wyszukiwania jest słaba...Wyszukuje mi 5000 piłkarzy przy czym około 3-5 jest godnych uwagi...Problemem jest to,że niemogę kupywać z dobrych klubów praktycznie nikogo,a jak już znajdę jakąś perełkę to pogra 3 lata i nie chcę przedłużyc kontraktu...
PYTANIE: Czy Reputacja wraz z sukcesami dalszymi Powoli w ślimaczym tempie,ale jednak WZRASTA? czy bez względu na to czy 10 raz pod rząd wygram lm będzie cały czas taka sama...Liczę na odpowiedź znawców :)

Falcon Przodownik pracy

18.06.2014 11:45    #3214     Inne - Piłka nożna - MŚ 2014 w Brazylii.
[quote="Robsson93" To co robił Ochoa w bramce to aż dziw brał i ręce same składały się do oklasków.[/quote]

Pamiętam jak ten gość wymiatał w fm 08. Teraz niby jest wolnym zawodnikiem, więc nie będzie miał problemów z nowym pracodawcą.

Dzisiaj fajny mecz Hiszpania- Chile

Czy Hiszpania podniesie się po laniu z Holandią?
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Wueseu Partyzant

17.06.2014 16:12    #3215     Sufler - Porady do gry - Czegoś tu nie rozumiem...
Cześć, mam pewien problem związany z mechaniką FM'a.
JAkkieś dwa dni temu zacząłem grę Le Havre i musze przyznać, że zespół grał fenomenalnie ;) no ale właśnie...
wczoraj była przerwa w dostawie prądu, oczywiście nie zapowiedziana i w związku z tą przerwą mój save uległ uszkodzeniu.
Powiedziałem sobie trudno, zacznę od nowa. Ustawiłem identyczną taktykę, te same polecenia,treningi, wybrałem w zasadzie tych samych piłkarzy...
a zespół gra zupełnie inaczej, zdecydowanie gorzej. Już nie tyle chodzi o wyniki choć te naturalnie też są gorsze, ale sama gra zesspołu jakoś kuleje.

Ktoś coś wie na ten temat? fm 13.

Bobilo Partyzant

[quote="Wueseu"]Witam, gram w FM 13 obecnie jako menedżer francuskiego FC Touluse z tym, że po 5ciu sezonach i kilku tytułach (3 x Mistrz, 1 x brąz w lidze, 2 x Puchar Francji, 4 x Puchar Ligi, do tego 1/4 LM i półfinał Uefa :D) zwyczajnie mi sie to przejadło. Zainteresowałem sie Boavistą Porto...stary klub, bez sukcesów oprócz mistrza kraju w bodajże 00/01 no i najniższa klasa rozgrywkowa obecnie...problem w tym, że Boavista jest klubem półzawodowym a z tym sie wiąże ograniczenie treningów no i niechęć wielu zawodników (nawet bez klubowych młodziaków) do gry w jej barwach.
Ciekawi mnie czy jest możliwość by w jakiś sposób poprzez interakcję z zarządem, bądź poprzez osiąganie odpowiednich wyników zarząd zareagował na moje postępy w prowadzeniu drużyny zmianą jej statusu z półzawodowego klubu na klub zawodowy?

Opcjonalnie możecie mi polecić jakiś fajny klubik ?
Konkretniej :
Założony dawno temu (im starszy tym lepszy)
Bez wielkich sukcesów na arenie krajowej i międzynarodowej bądź owe sukcesy miały miejsce dawno temu
Może być zadłużony, grać na dowolnym szczeblu rozgrywek (tj. od ekstraklas po najniższe klasy rozgrywkowe)
Mile widziana młoda, niekoniecznie bardzo utalentowana kadra
Ligi w zasadzie dowolne w europie choć preferuje francje, włochy i hiszpanie ale chętnie odnajdę sie na innych boiskach

Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc w wyborze :)[/quote]

Boavista myślę że dobry wybór, sam nimi myślę zagrać tylko w FM 12, ale ogólnie z tym półzawodostwem to wydaje mi się żę wystarczy trochę sukcesów i sami ci dadzą ;) A co do propozycji to przychodzi mi na myśl - Celta (grałem nimi, jak byli jeszcze w II lidze, fajny skład i atmosfera w klubie mają 1 talent Hugo Mallo polecam ) Deportivo (długi i z 10 lat temu sukcesy :D) Avellino (fajny herb i stroje plus stablina sytuacja w klubie ). Z Francji może Nantes mają/mieli polskiego prezesa nie jestem pewien czy dalej mają, ale chyba się nie zmieniło.

Wueseu Partyzant

Witam, gram w FM 13 obecnie jako menedżer francuskiego FC Touluse z tym, że po 5ciu sezonach i kilku tytułach (3 x Mistrz, 1 x brąz w lidze, 2 x Puchar Francji, 4 x Puchar Ligi, do tego 1/4 LM i półfinał Uefa :D) zwyczajnie mi sie to przejadło. Zainteresowałem sie Boavistą Porto...stary klub, bez sukcesów oprócz mistrza kraju w bodajże 00/01 no i najniższa klasa rozgrywkowa obecnie...problem w tym, że Boavista jest klubem półzawodowym a z tym sie wiąże ograniczenie treningów no i niechęć wielu zawodników (nawet bez klubowych młodziaków) do gry w jej barwach.
Ciekawi mnie czy jest możliwość by w jakiś sposób poprzez interakcję z zarządem, bądź poprzez osiąganie odpowiednich wyników zarząd zareagował na moje postępy w prowadzeniu drużyny zmianą jej statusu z półzawodowego klubu na klub zawodowy?

Opcjonalnie możecie mi polecić jakiś fajny klubik ?
Konkretniej :
Założony dawno temu (im starszy tym lepszy)
Bez wielkich sukcesów na arenie krajowej i międzynarodowej bądź owe sukcesy miały miejsce dawno temu
Może być zadłużony, grać na dowolnym szczeblu rozgrywek (tj. od ekstraklas po najniższe klasy rozgrywkowe)
Mile widziana młoda, niekoniecznie bardzo utalentowana kadra
Ligi w zasadzie dowolne w europie choć preferuje francje, włochy i hiszpanie ale chętnie odnajdę sie na innych boiskach

Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc w wyborze :)

PrzemekManU1878 Partyzant

Szkoda, bo by się przydały. Ale pamiętam że kiedyś już pisałeś o tym że już nie będzie więcej aktualizacji do FM12.

Może ktoś by chciał zrobić te aktualizacje razem ze mną? Sam bym zrobił tylko niestety nigdy tego nie robiłem i tutaj leży problem.

CapsLock Partyzant

14.06.2014 11:16    #3219     Serwis - Uwagi i propozycje - Dziwny kolor czcionki
Witam. Jeśli nie ten temat, to przepraszam i proszę o przeniesienie do odpowiedniego tematu ;/
Mam problem z czcionką. Zamiast białej mam ciemny kolor szarego, co bardzo utrudnia czytanie. Jak to naprawić? Problem z serwisem czy z przeglądarką? Dla przejrzystości wrzucam zdjęcie z jakiegoś tematu:

Glokk Partyzant

13.06.2014 08:50    #3220     Sufler - Porady do gry - Dziwne paski w grze
Problem został naprawiony po zainstalowaniu starszego sterownika! Miałem najnowszy sterownik ze strony AMD jeszcze w fazie BETA, a po zainstalowaniu wcześniejszego stabilnego hula jak ta lala. :).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution