Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

AYNIL Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.07.2014 11:31    #3191     Sufler - Porady do gry - Problem z Budową
Witam.

Mama pytanie. Zarząd rozpoczął prace nad budową bazy treningowej, natomiast pod koniec prac anulował ja. Czy będzie możliwość ponownego rozpoczęcia budowy??

second Partyzant

04.07.2014 10:09    #3192     Sufler - Porady do gry - liga europy wtf?
Gram Wisla Krakow drugi sezon, pierwszy zakonczylem na drugim miejscu wiec gralem kwaliwikacje do ligi europy. wygralem baraz ale ku mojemu zdziwieniu, nie bylo losowania grup i po prostu liga europy nie wystartowala, o co chodzi, mial ktos podobny problem? da rade jakos to naprawic w obecnm sezonie? mam save z dnia drugiego meczu barazowego. wczytywalem save, gralem drugi raz rewanz i dalej nie a rozgrywek ligi europy.

second Partyzant

04.07.2014 10:06    #3193     Sufler - Porady do gry - Problem z odpaleniem FM2014
zrobilem formata,. problem byl ze sterownikiem karty graficznej. instalowalem prze rozne sterowniki a i tak w menagerze urzadzenw yswietlalo standardowa karta graf. vga. kombinowalem i jakos recznie udalo sie zainstalowac i se se pykam wlasnie wisla krakow

cwks Partyzant

03.07.2014 17:17    #3194     Football Manager - Ogólna dyskusja - Staty zawodników
Siemka
Mam problem z oknem z statystykami zawodników w lidze , gdy próbuje ustawić sobie te okienka tak jak ja chce wyskakuje mi crash, czy tylko mi czy też taki "urok" tej wersji FM.
Jeśli jest jakieś rozwiązanie to proszę podać :P

ronaldek1 Młody aktywista

Witam.
Chciałbym się zapytać, jak ustawić Cristiano Ronaldo w fm13 aby grał chociaż trochę jak w rzeczywistości. Czyli jednak, żeby pękła te granica choćby tych 50 bramek na sezon. Nie ukrywam, że podreperowałem mu trochę umiejętności bo według mnie to była lekka kpina jakie on na początku posiada, ale nadal to nie trybi tak jak powinno. 24 bramki w lidze na 35 meczy to dosyć słaby rezultat. Ktoś zna rozwiązanie problemu?
Pozdrawiam.
http://www.cmrev(...)927.html

Mile widziana pomoc

Mikado Morientes Partyzant

Witam serdecznie,
zacznę może od małego wprowadzenia, aby rozjaśnić o co dokładnie mi chodzi, tak żeby na koniec zadać pytanie mogące dać się wykazać wytrwałym managerom. Mianowicie sporządziłem sobie taktykę, bardzo dobrą, wygrywałem w pierwszym sezonie wszystko jak leci (Liga, Puchar, dobre wyniki w LM). Natomiast w sezonie drugim zaczął się pewien problem. Otóż znacznie lepiej radziłem sobie w pucharach (w LM zwycięstwo 2:3 z RM, 0:1 i 2:0 z Juve itd) za to spotkania ligowe delikatnie mówiąc mnie rozczarowują. Nie może być tak, że przyjeżdża do mnie Zawisza Bydgoszcz(z całym szacunkiem), mam 60-70% posiadania piłki, 30 strzałów meczu przy trzech przeciwnika i mecz kończy się remisem 1:1 lub co gorsza przegrywam 0:1. Czy jest możliwym to aby przeciwnik na tyle rozpracował moją taktykę w kolejnym sezonie, że przyjeżdża do mnie na mecz, na luzie w rozpiętej bluzie, na tzw spacerek? Co ile Wy zmieniacie taktyki swoich zespołów? Może nie macie jednej taktyki lecz 2-3 na sezon? Czy dobrym pomysłem jest częsta zmiana taktyki i jak częsta?
Salut!

Mikado Morientes Partyzant

03.07.2014 01:00    #3197     Sufler - Edytor - Reakcja świata w FM, na zmiany w FMRTE.
Witam serdecznie!
Przyznam się, że czasem potrzebuję pomocy edytora w poradzeniu sobie z ciągłą presją otoczenia typu - prośby piłkarzy o wyższy kontrakt w chwili kiedy budżet płacowy ledwo dopiąłem, czuć oburzenie prezesa i narastające napięcie z wiązaniem końca z końcem. Wtedy następuje moment kryzysowy gdzie sięgam do FMRTE i dłubię, zmieniam, poprawiam, dodaje nowe opcje przypływu gotówki i masę innych rzeczy. Mam co do tego kilka spostrzeżeń ale jako iż jestem raczej niedzielnym graczem (chciałoby się powiedzieć rzemieniem) z zapałem na 2-3tyg gry z rzędu po czym robię półroczną przerwę to ciężko mi to sprawdzić. Mianowicie wydaje mi się, że włączając podczas sezonu FMRTE 'coś' niedobrego dzieje się z moją drużyną, zaczynają notować słabe mecze, przegrywać, remisować - dzieje się ogólnie KUPA, z której bardzo ciężko jest mi się wydostać. Czy to może być przyczyną tego, że FM (może dodam, że gram w fm14) jakoś rozpoznaje to, że staram się zrobić cały piłkarski świat w przysłowiowe jajo omijając zasady ekonomi i grając UEFA'ie na nosie z zasadami finansowego FAIR PLAY? Wtedy sztuczna inteligencja wirtualnego świata wysyła do mnie komunikat 'e e e e słuchaj no synek, synek bo jak ja Cię p*dolne to Cię krew zaleje, koniec imprezy nie ma takiego oszukiwania'. Za każdym razem mając ten problem zastanawiam się czy iść na dno finansowe z moim klubem czy może użyć FMRTE i iść na dno sportowe? Ktoś spotkał się z taką sytuacją?
Kolejną sprawą, którą chciałbym poruszyć jest sytuacja, w której mój ukochany klub jest z miejsca zadłużony na 100mln euro co psuje moją ogólną wizję rozwoju zespołu. A tak na prawdę obrzydza mnie myśl, że już w połowie sezonu będę borykał się z problemami finansowymi. Używam FMRTE, zmieniam zadłużenie za 100mln euro do 1euro, natomiast miesięczne raty pobiera mi w wysokości takiej jakby nadal było to 100mln choć w FM widać, że jestem bankowi dłużny 1euro. Czy da się to jakoś obejść? Zamienić? Przerzucić ten długo na Barcelone? (najlepiej jeszcze w rzeczywistości) Jednym zdaniem czy jest możliwość pozbycia się tego długu raz na zawsze, aby móc rozkoszować się grą z poziomu 0, a nie -100?
Salut!

lotnik Partyzant

03.07.2014 00:24    #3198     Sufler - Porady do gry - nie ma żadny drużyn fm2014
Odpalam nowego fm2014 i mogę grac tylko widzewem oraz reprezentacja czech i irlandii nidzie nie spotkałem się z podobnym problemem

TMKakaPiekielny Partyzant

30.06.2014 21:22    #3199     Sufler - Porady do gry - Problem z odpaleniem FM2014
1. Przeskanuj sobie kompa.
2. Akutalizacja DirectX i sterowników do karty graficznej
3. Wyłącz antiwirusa może on blokuje
4. W Windowsie 7 jest taka opcja chyba " rozwiązanie problemu" i tam wybierasz i powinno Ci wskazać jak masz otworzyć np (zalecane uruchomienie z service pack 3)
5. Zainstaluj od nowa grę i sprawdź spójność plików
PS nie wyskakuje ci żaden błąd ? może poczekaj chwile i gra się uruchomi :)

second Partyzant

30.06.2014 20:32    #3200     Sufler - Porady do gry - Problem z odpaleniem FM2014
Mam problem. Zakupilem cdkeya, sciagnalem steama, pobralem gre, zainstalowalem. Niestety gra nie chce sie uruchomic. Tzn gre widac w procesach ze fm.exe jest uruchomiony ale gra sie wogole nie wlacza, ani na sekunde. Fm 2013 chodzil bez problemu a najnowszy nie chce. Mial juz ktos podobny problem, prosze o pomoc. Mam win7.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution