Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kornelek1234 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.07.2014 20:23    #3181     Sufler - Problemy techniczne - Jak upłynnić rozgrywkę?
Witam mam mały problem co do płynności rozgrywki.Otóż mój komputer ma już 5 lat.O ile Fm 2013 jakoś w miare chodzi(chodź często muli) to już 2014 gra bardzo wolno.Lubię grać na bazie danych gdzie mam ok 8/10 lig i wtedy mój komputer nie daję rady.Takie moje pytanie,co muszę w moim komputerze wymienić bo gra bardzo szybko śmigała,nawet na szerokiej bazie danych?Chyba procesor,ale nie jestem pewien.Pamięć ram?I takie pytanie czy jest wgl.sens to wymieniać i czy nie lepiej kupić od razu nowego mompa?(chodź ten służy mi głównie do internetu i do FM-a właśnie).
Z góry dziękuje za odp.?

Mazzz63 Partyzant

[quote="herbu3"][quote="Mazzz63"]Chyba się wypaliłem grając w FMa. Co nie wybiorę sobie klubu to zaraz mi się nudzi i nie mam ochoty grać dłużej niż 3 miesiace. Problem polega zawsze że albo klub którym gram mimo mocnego składu spisuje się poniżej oczekiwań albo jak zakupie 2,3 piłkarzy to zaraz popadam w długi i muszę wyprzedać pół składu. Dlatego proszę was o pomoc forumowicze. Szukam klubu który nie spisuje się raczej poniżej oczekiwań czyli taki który w swojej lidze może namieszać oraz taki by przy 2 czy 3 wzmocnieniach nie popadł od razu w finansową ruine. Dodam tylko że ja żeby uatrakcyjnić rozgrywkę zawsze kupuje tylko tych piłkarzy którzy są przymierzani do mnie w spekulacjach transferowych. Liga jest bez znaczenia(najlepiej 1 lub 2 europejska). FM 2014. Jeśli prowadziliście jakieś kluby spełniające moje kryteria to dopomóżcie :)[/quote]

Granada[/quote]

A coś z po za ligi hiszpańskiej? Jako kibic Barcy wolałbym nie odbierać jej laurów :D ???

herbu3 Partyzant

[quote="Mazzz63"]Chyba się wypaliłem grając w FMa. Co nie wybiorę sobie klubu to zaraz mi się nudzi i nie mam ochoty grać dłużej niż 3 miesiace. Problem polega zawsze że albo klub którym gram mimo mocnego składu spisuje się poniżej oczekiwań albo jak zakupie 2,3 piłkarzy to zaraz popadam w długi i muszę wyprzedać pół składu. Dlatego proszę was o pomoc forumowicze. Szukam klubu który nie spisuje się raczej poniżej oczekiwań czyli taki który w swojej lidze może namieszać oraz taki by przy 2 czy 3 wzmocnieniach nie popadł od razu w finansową ruine. Dodam tylko że ja żeby uatrakcyjnić rozgrywkę zawsze kupuje tylko tych piłkarzy którzy są przymierzani do mnie w spekulacjach transferowych. Liga jest bez znaczenia(najlepiej 1 lub 2 europejska). FM 2014. Jeśli prowadziliście jakieś kluby spełniające moje kryteria to dopomóżcie :)[/quote]

Granada

Mazzz63 Partyzant

Chyba się wypaliłem grając w FMa. Co nie wybiorę sobie klubu to zaraz mi się nudzi i nie mam ochoty grać dłużej niż 3 miesiace. Problem polega zawsze że albo klub którym gram mimo mocnego składu spisuje się poniżej oczekiwań albo jak zakupie 2,3 piłkarzy to zaraz popadam w długi i muszę wyprzedać pół składu. Dlatego proszę was o pomoc forumowicze. Szukam klubu który nie spisuje się raczej poniżej oczekiwań czyli taki który w swojej lidze może namieszać oraz taki by przy 2 czy 3 wzmocnieniach nie popadł od razu w finansową ruine. Dodam tylko że ja żeby uatrakcyjnić rozgrywkę zawsze kupuje tylko tych piłkarzy którzy są przymierzani do mnie w spekulacjach transferowych. Liga jest bez znaczenia(najlepiej 1 lub 2 europejska). FM 2014. Jeśli prowadziliście jakieś kluby spełniające moje kryteria to dopomóżcie :)

cwks Partyzant

06.07.2014 20:07    #3185     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z skrzynką
Witam
Gram ze znajomym przez neta , wszystko ładnie , pięknie ale jest problem z skrzynka
U mnie wszystkie wiadomosci sie wyswietlaja , natomiast u znajomego jest cyferka(28) orzy ikonce skrzynki , jednak jak wchodzi w skrzynke to tych wiadomosci tam nie ma.
Czy ktoś zna ten problem i jego rozwiązanie?

bartazel91 Partyzant

Witam.
Problem mam następujący... Kupiłem nowy komputer, mam na nim Win 8.1. Pobrałem przez Steam mój oryginalny FM14 i w momencie kiedy w nowej grze mam wybrać zespół lub przejść do meczu FM zawiesza się i muszę zakończyć grę przez Menadżera Zadań. Komputer ma 4 rdzeniową i5, 16 GB RAM DDR3, Geforce GTX 770, płytę główną AsRock Fatal1ty, Winda oryginał, wszystkie sterowniki najnowsze podobnie jak zaktualizowany FM... Co może być tego przyczyną? Nie znalazłem nic na necie na ten temat. :/

Budziu Partyzant

05.07.2014 21:42    #3187     Sufler - Gra przez sieć - Problem z grą przez sieć
witam.

gram ze znajomymi we trójkę po sieci w fm'a 14 i wszyscy mają normalne łącza pingi, jeden kumpel elegancko gra ze mną a drugi co jakiś czas, nawet podczas meczu wyrzuca go do głównego menu i musi spowrotem dołączać do gry.

Macie jakieś porady aby coś zrobić ?

Raven113 Partyzant

Witam, mam następujący problem. Na jakiś czas musiałem przerzucić się na inny komputer i chciałem zainstalować na nim FM 11. Jednak podczas próby zainstalowania pojawia się taki komunikat http:(...)crop.jpg. FM jest oczywiście oryginalny, próbowałem też instalować z napędu wirtualnego, ale pojawia się ten sam problem co przy instalacji z płyty (dodam, że występuje on po wybraniu języka). Antywirus nie blokuje, próbowałem uruchamiać jako administrator i też nic.

Aha, ten komputer ma WIN 8, na WIN 7 działał i instalował się bez zarzutu. Jakieś pomysły?

AntherWorld Partyzant

Witam mam pewien problem i co gorsza nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi. Otóż rozchodzi mi się o konfiguracje bazy danych, a ilość generowanych w przyszłości nowych graczy i talentów w perspektywie bardzo długofalowej rozgrywki (50 sezonów powiedzmy). Dokładnie chodzi o to czy jest jakaś różnica w ilości generowanych nowych piłkarzy i talentów wśród nich kiedy wybieram jedna ligę z jednego kraju jak na screenie nr.1 , ale dodaje w zaawansowanych ustawieniach bazy danych kraje jak na screenie nr.2 , a sytuacją kiedy wybieram po prostu wiele grywalnych lig z wielu krajów jak na screenie nr.3 ? Jest jakaś różnica ? Bo nie chciałbym sytuacji kiedy rozegram 20sezonów i się okaże , że scouci nie mają co robić, a nowi generowani gracze są w małej ilości i same kaleki :D Jak widać liczba graczy w bazie danych w lewym dolnym rogu jest podobna więc chyba nie powinno byc różnicy ? Jak sądzicie ?

buczek93 Młody aktywista

05.07.2014 00:32    #3190     Sufler - Porady do gry - Chciany zawodnik w U-23
Słuchajcie, pykam sobie w '13 i mam problem. Chcę powołać gracza, który z pochodzenia jest Argentyńczykiem, ale przez 5 lat gry w Hiszpanii nabył możliwość gry dla La Furja Roja. Chciałem, żeby grał dla swojego kraju pochodzenia, ale selekcjoner Argentyńczyków jest ślepym idiotą, który woli grać idiotycznym 4-5-1, czym marnuje większość potencjału ofensywnego kadry.
Wspomniany gracz zagrał na Olimpiadzie i od tego czasu znajduje się w kadrze U-23. Nadchodzi Puchar Konfederacji (gdzie jako Hiszpania zagram) i zbliża się czas wyboru zawodników. Gość znajduje się już na mojej liście krajowej, ale każda próba powołania go skutkuje głupim jak but komunikatem "Ricardo Ruiz już znajduje się w kadrze innej reprezentacji". No s**t, Sherlock. Próbowałem dodać swojego manago do Argentyny, coby gościa usunąć - bezskutecznie. Nie pomaga też dodanie selekcjonera Argentyny U-23 - okazuje się, że faceta nie można usunąć (!!) z kadry. Nie idzie go też powołać do pierwszego zespołu, po czym wyrzucić - odrzuca powołanie.

Kolejny wyśmienity przypadek, oddający rzeczywistość, czy jednak jest światełko w tunelu i jakaś nadzieja? Pozostało mi tylko FMRTE, czy jest jakiś sposób na ugryzienie tego crapu?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution