Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Buby POLAND Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,

Mam takie pytanie..czy to jest błąd czy o co chodzi...

Podaje przykład

Chcę pozyskac Adama Dancha z Górnika .... Składam ofertę wraz z Zagłebiem (beniaminek) mój Śląsk (4 miejsce w lidze) drugi sezon ligi ....
Przechodzimy do oferty kontraktowej ...ja składam 4,5k euro tygodniowa ale Danch wybiera Zagłębie za 2,2k

I taki przypadek w transferach jest dosc czesty..

A drugi problem

Scout ocenie że potencjalnemu nabytkowi bede musiał płacic np. 6k euro tygodniowo a np ... klub który go tam pozyskał płaci 3k....

Prosze o odpowiedz.

Pozdrawiam

johny1910 Partyzant

[quote="Malciek"][quote="johny1910"]Ja mam taki problem mały: W temacie przesiedziałem kilka godzin, w Managerze również, zdecydowałem się na Southampton, lecz przypominam sobie moją krótką czterosezonową karierę Aston i zdobycie mistrzostwa. Jakoś mi się to znudziło, może teraz będzie inaczej, stąd prośba do Was: Czy ktoś, kto grał Southampton jest w stanie napisać jak się grało itp?. A druga sprawa, czy możecie coś polecić z Championship, ewentualnie ligę niżej- koniecznie Anglia, bo nigdzie indziej nie gra mi się dobrze :P. Chodzi mi o klub, który jest w miarę poukładany, lecz czegoś/ kogoś im brakuje (mnie!) i do tego mają jakiegoś zawodnika, lub kilku z potencjałem na przyszłośc, nawet na PL.[/quote]

Może jeszcze nie zacząłeś sezonu, ale mógłbyś spróbować przywrócić blask paru klubom z Championship, a mianowicie spróbować zagrać Leeds, Blacbourn, Bolton, Wolverhampton (1 liga mniej, ale spory budżet i grajki z PL). Wydaję mi się to fajną przygodą, a sam wiele razy próbowałem grać Leeds, tylko że na najnowszym patchu nie ma Cormacka, ale jest 10mln za niego :)

Do kogoś kto pisał o lidze włoskiej - Atalanta, Parma, Fiorentina, Inter !?! :)[/quote]

Leeds grałem w każdym managerze, jakoś mnie to już nie kręciło. Wybrałem Wilki, ale nie chciałem dla ułatwienia grać na patchu od Bartka i zacząłem od 1 Ligi. Póki co powróciła mega frajda z grania. Dzięki wielkie wszystkim za pomoc :)

rexkor88 Partyzant

[quote="johny1910"]Ja mam taki problem mały: W temacie przesiedziałem kilka godzin, w Managerze również, zdecydowałem się na Southampton, lecz przypominam sobie moją krótką czterosezonową karierę Aston i zdobycie mistrzostwa. Jakoś mi się to znudziło, może teraz będzie inaczej, stąd prośba do Was: Czy ktoś, kto grał Southampton jest w stanie napisać jak się grało itp?. A druga sprawa, czy możecie coś polecić z Championship, ewentualnie ligę niżej- koniecznie Anglia, bo nigdzie indziej nie gra mi się dobrze :P. Chodzi mi o klub, który jest w miarę poukładany, lecz czegoś/ kogoś im brakuje (mnie!) i do tego mają jakiegoś zawodnika, lub kilku z potencjałem na przyszłośc, nawet na PL.[/quote]

Southampton grał mój kumpel, juź w drugim sezonie zajął top4, a w kolejnym mistrzostwo. Dobierzesz dobrą taktyke i już po jednym sezonie wygrywasz wszystko.

Malciek Partyzant

[quote="johny1910"]Ja mam taki problem mały: W temacie przesiedziałem kilka godzin, w Managerze również, zdecydowałem się na Southampton, lecz przypominam sobie moją krótką czterosezonową karierę Aston i zdobycie mistrzostwa. Jakoś mi się to znudziło, może teraz będzie inaczej, stąd prośba do Was: Czy ktoś, kto grał Southampton jest w stanie napisać jak się grało itp?. A druga sprawa, czy możecie coś polecić z Championship, ewentualnie ligę niżej- koniecznie Anglia, bo nigdzie indziej nie gra mi się dobrze :P. Chodzi mi o klub, który jest w miarę poukładany, lecz czegoś/ kogoś im brakuje (mnie!) i do tego mają jakiegoś zawodnika, lub kilku z potencjałem na przyszłośc, nawet na PL.[/quote]

Może jeszcze nie zacząłeś sezonu, ale mógłbyś spróbować przywrócić blask paru klubom z Championship, a mianowicie spróbować zagrać Leeds, Blacbourn, Bolton, Wolverhampton (1 liga mniej, ale spory budżet i grajki z PL). Wydaję mi się to fajną przygodą, a sam wiele razy próbowałem grać Leeds, tylko że na najnowszym patchu nie ma Cormacka, ale jest 10mln za niego :)

Do kogoś kto pisał o lidze włoskiej - Atalanta, Parma, Fiorentina, Inter !?! :)
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

danielo39 Partyzant

Witajcie, jestem przeciętnym graczem serii FM gram od 2010. I powiem, że nigdy nie miałem żadnych problemów ze średniakiem z naszej rodzimej Ekstraklasy. Jak wyszła FM14 to muszę przyznać, że gra stała się bardzo realistyczna i gra wygląda tak jak nasze rozgrywki. Bardzo zacięte etc. Zmierzając do celu, jakie stosujecie triki aby dobrze przygotować drużynę etc. Jaką używacie taktykę żeby zdobywać najwięcej bramek, jak podchodzicie do rozmów bo mimo wszystko psychika jest wg mnie najważniejsza w Ekstraklasie, umiejętności każdy ma podobne. Proszę o porady bo naprawdę nie umiem sobie poradzić.

johny1910 Partyzant

Ja mam taki problem mały: W temacie przesiedziałem kilka godzin, w Managerze również, zdecydowałem się na Southampton, lecz przypominam sobie moją krótką czterosezonową karierę Aston i zdobycie mistrzostwa. Jakoś mi się to znudziło, może teraz będzie inaczej, stąd prośba do Was: Czy ktoś, kto grał Southampton jest w stanie napisać jak się grało itp?. A druga sprawa, czy możecie coś polecić z Championship, ewentualnie ligę niżej- koniecznie Anglia, bo nigdzie indziej nie gra mi się dobrze :P. Chodzi mi o klub, który jest w miarę poukładany, lecz czegoś/ kogoś im brakuje (mnie!) i do tego mają jakiegoś zawodnika, lub kilku z potencjałem na przyszłośc, nawet na PL.

Semir33 Partyzant

15.07.2014 20:40    #3167     Sufler - Porady do gry - Problem w FM 2014 z YouTube
Witam,
Chciałbym połączyć, swoje konto YT z Football Managerem 2014. Wprowadzam wszystkie dane poprawnie lecz cały czas pokazuje mi, że wpisałem niepoprawne dane. Wie ktoś może jak rozwiązać ten problem? Jeżeli już był taki temat to poprosiłbym o wklejenie linka ponieważ sam nie znalazłem rozwiązania ;) Z góry dzięki :)

marcian2110 Partyzant

Mam takie pytanko. Ściagnąłem do klubu gościa z Zimbabwe, który po miesiącu pobytu u mnie zaczyna się skarżyć, że nie może się zaaklimatyzować. W czasie prywatnej rozmowy zaproponowałem, że ściagnę do klubu jego krajana, to powiedział, żeby nie, bo będzie jeszcze bardziej tęsknił za domem. Rozmowę zakończyliśmy tym, że kazałem nie marudzić, bo gość dostaje dużo kasy i ma grać, a nie jęczeć... Obecnie morale ma b. niskie i jest NZW.

Poza wystawianiem go do gry , żeby się nie nudził jak jeszcze mogę poprawić jego morale (i naprawić nasze stosunki)? Dodam, że nie chcę gościa się pozbywać, bo obecnie wg. gwiazdek jest jednym z trzech najlepszych w klubie.

FM12

`Gekkou Partyzant

Siemanko. Mam ostatnio problem z rozpoczeciem gry w FM'a 2014 ;/ Po prostu jak zaczne gdzies to od razu mi sie odechciewa , albo klubu nie moge znalezc jakiegos interesujacego.. Poszukuje klubu ktory jest miernym sredniakiem , albo po prostu slabiakiem ligi 1 lub jest jednym z najlepszych w 2 lidze ;) Ligi : Francja , Włochy , Anglia , Holandia .

P.S. Najbardziej mnie ciagnie do Francji , tylko wlasnie nie mam pomyslu kim rozpoczac ;/

@edit : Chodzi mi tez o to zebym juz tez w 2 sezonie o mistrza nie walczyl ;>

Malciek Partyzant

Nie tylko Tobie się to przytrafiało, bo wiem to z własnego doświadczenia, a raczej po wielu sezonach, grach, zespołach i ligach, uznałem, że problem może tkwić: w zbyt małej rotacji składe, zmęczeniu po meczu z wumagającym przeciwnikiem, albo też błędnie przeprowadzonej rozmowie motywacyjnej, albo co gorsza w tym, że np przeciwnik stawia autobus, a ty grasz zbyt wolno, aby robić go jak Niemcy Brazylię :>.

Dobrze jakbyś napisał kim grać i o jakim managerze jest mowa. Spróbuj w paru takich meczach zmienić z 5 zawodników w podstawowym ustawieniu i wtedy zaobseruj jak najlepiej reagują, być może bardziej by sie opłacało wrzucić z 3 grajków z podstawowego składu na końcówkę spotkania i wtedy uda się wepchną zwycięskiego gola, albo przygotuj specjalne stałe fragmenty gry na ostatnie 10-15minut, ultra ofensywne. Pokombinuj i daj znać, co Ci wyszło :)
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution