Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Zwolay Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
wielkie dzięki-nawet nie widziałem takiej wiadomości-przy następnym sezonie zwrócę na to uwagę.a z pucharów już odpadłem więc do konca sezonu problem mam z głowy ;)

misiek993 Partyzant

30.07.2014 14:07    #3132     Sufler - Porady do gry - Jak uspokoić zawodnika?
Fm12. Mam problem ze strasznie narwanym zawodnikiem. To bardzo dobry napastnik, praktycznie co mecz strzela gola albo dwa i gdy jest na boisku mam z niego ogromny pożytek. Problem z tym, że jest cholernie agresywny. Regularnie co mecz łapie żółte kartki, więc sporo meczów pomija z powodu zawieszenia. Co więcej, zdarza mu się polecieć na całość i faulować na czerwoną kartkę a co za tym idzie odpada we większej ilości meczów. Zawsze gdy dostanie zawieszenie daję mu karę finansową, którą akceptuje bez słowa albo po pogawędce przyznaje mi rację. Ale gdy wraca zaczyna się od nowa to samo. W ukrytych atrybutach ma brutalność na 17, agresję 12 i sportowe zachowanie na 10. Nie chcę majstrować przy FMRTE i mu zmniejszać, da się cos z nim zrobić?

Zwolay Partyzant

Witam-dopiero co zacząlem przygode z FM2014 i mam problem-prowadze fiński klub PK-35,teraz zaczalem 2 sezon.Mam grac mecz pucharowy a 70 % skladu jest opisana jako niemogąca wystąpić w pucharach.W ub sezonie gdy obejmowaem klub takich problemow nie mialem-teraz mam raptem 9 zawodnikow do dyspozycji i nie da sie nawet zglosic zespolu do gry....najgorsze jest to ze nie mam poprzednich save.ów (nadpisywalem) ani nie potrafie tego przeskoczyc...szukalem nawet opcji poddania meczu i tych calych pucharów ale nie znalazlem-co robic?czy musze zaczynac gre od nowa?? :( i gdzie tkwi bład bym wiedzial na przyszłość?to sa moje pierwsze kroki w FM więc moze cos tam trzeba bylo zarejestrować itp-bardzo prosze o pomoc.

cwks Partyzant

30.07.2014 09:58    #3134     Football Manager - Ogólna dyskusja - Frekwencja
Siemka , gram Legią i mam problem z frekwencją na własnym stadionie , mianowicie jest niska .
Rozumiem mecze w lidze z jakimiś ogórami to przychodzi po 17 tys , ale na Celtic w el LM czy na Saint Etienne w grupie LE przychodzie po 23 tys max , w zaden sposob nie moge zappełnic stadionu .
Prosze o jakies wszkazowki jak to robic w miare regularnie
Oczywiscie FM14 , 14.3.1

xrattlesnake0 Partyzant

29.07.2014 18:35    #3135     Sufler - Porady do gry - FM 12 trening i taktyki.
Witam. Mam problem z FM 12. Problem jest troche dziwny lecz grałem głównie w FM 08 (ostatni raz grałe 1,5 roku temu, teraz wracam do managera). Jak wgrać ściągniętą taktykę? I jak użyć na graszach ściągnietego teningu? Proszę o pomoc :).

KubaRuchaLaski Partyzant

Nick zdaje mi się nie jest aż taki obraźliwy wręcz dla mnie wogule nie jest a co do pytania mam też taki problem bo mój zespół gra w kratkę np 2x Wygrana,potem porażka,remis,wygrana .... da się coś z tym zrobic ??? trening ustalam caly czas.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
28.07.2014 02:52    #3137     Sufler - Porady do gry - Problem w FM 2014 z YouTube
Rozwiązanie z podwójnym logowaniem nie działa niestety u każdego, w tym u mnie. W kwietniu opisałem problem bardzo szczegółowo na forum SI, znalazło się też kilka osób w tej samej sytuacji. Niestety nie uzyskaliśmy odpowiedzi od SI.

Na ten moment wiem tylko, że problem leży po stronie SEGA, która odpowiada za YouTube'ową część FM-a i "nie jest priorytetem SI" rozwiązanie go. Więc jeśli te wszystkie googlowskie rozwiązania Wam nie pomogą, to niestety nikt na CM Rev tym bardziej. Przykro mi.
twitter.com/Ceyvol

Luk's Partyzant

27.07.2014 18:58    #3138     Sufler - Problemy techniczne - czarny ekran FM14
Witam, mam ogromny problem z FM'em. Otóż w momencie wybrania nowej kariery zanim wybieram ligi w których chciałbym grać ekran robi się czarny i pozostaje tylko reset. Dziś robiłem format kompa ale wydaję mi się iż nie zapomniałem o żadnych sterownikach. O moc komputera też raczej nie chodzi bo przed formatem zagrałem prawie 3000 godzin. Będę bardzo wdzięczny za każdą podpowiedź.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
już nieważne, problem sam się rozwiązał. Temat do usunięcia/zamknięcia

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Witam,
mam taki problem - chciałem zacząć rozgrywkę jako nikomu nieznany wcześniej menedżer, na początku oczywiście bezrobotny. I nie jestem w stanie sprawić, aby moja reputacja była na początku nieznana, bądź najwyżej regionalna. Zawsze krajowa lub kontynentalna, nawet jak ustawię reputacje " Niedzielnego gracza". Ktoś wie jak sobie z tym poradzić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution