Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

tomek12101 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam problem. Pobrałem najnowsze uaktualnienie z 17.08 wrzucilem do FM ale przy wybieraniu krajów grywalnych nie moge wybrać wiekszosci z nich. Obok kraju widnieje żółty trojkacik z wykrzyknikiem i jest napisane że wynalazlo za duzo zespolow w lidze albo za malo np. przy polskiej ekstraklasie napisane jest: liga powinna zawierac 16 druzyn a jest 18, w 1 lidze powinno byc 18 a jest 19. O co chodzi? Co musze zrobic? Prosze o pomoc

tomek12101 Partyzant

Mam problem. Pobrałem najnowsze uaktualnienie z 17.08 wrzucilem do FM ale przy wybieraniu krajów grywalnych nie moge wybrać wiekszosci z nich. Obok kraju widnieje żółty trojkacik z wykrzyknikiem i jest napisane że wynalazlo za duzo zespolow w lidze albo za malo np. przy polskiej ekstraklasie napisane jest: liga powinna zawierac 16 druzyn a jest 18, w 1 lidze powinno byc 18 a jest 19. O co chodzi? Co musze zrobic? Prosze o pomoc

Rio5fan Partyzant

17.08.2014 17:23    #3093     Sufler - Inne - Gra współdzielona przez Steam
Witam, zwracam się z pomoc z następującym problemem:

kupiłem na Allegro dostęp do konta z grą FM 2014 i dzięki autoryzacji mogłem ją przenieść też na swoje konto Steam. Problem polega na tym, że jeżeli ktoś na tym "głównym" koncie gra, to ja w tym czasie nie mogę.

Stwierdziłem, że warto po prostu kupić pudełkową wersję gry i grać "na swoim". I tu pojawia się moje pytanie: chciałem po prostu usunąć FM ze swojego konta i zainstalować go od nowa, ale z tego co wiem, nie da się tak zrobić. Więc jeżeli wprowadzę do Steama kod z tej kupionej gry, to Steam zakwalifikuję tę grę już jako moją? Po prostu nie chcę mieć takiej sytuacji, że zapłacę za grę, a Steam i tak będzie mi uniemożliwiał grę z tego powodu, że ktoś na innym koncie w tym samym czasie gra. Mam nadzieję, że w miarę jasno to wytłumaczyłem.

magicjan Partyzant

17.08.2014 17:03    #3094     Sufler - Porady do gry - Gra się zacina
Sprawdźcie komputery programem ADWCleaner, który usuwa wszystkie najbardziej niepotrzebne procesy i wtyczki.
Ponadto to może być problem z rejestrem, a tu przydatny jest Wise Registry Cleaner.
Pozdro

magicjan Partyzant

17.08.2014 16:58    #3095     Sufler - Porady do gry - [SZTAB SZKOLENIOWY] Uparty skaut.
Uszanowanko!

Zaproponowałem kontrakt skautowi z RPA, by sprawdzał mi ciekawych zawodników z południowej Afryki. Z racji jego fajnych atrybutów, zaproponowałem mu wysokie zarobki i maksymalny czas obowiązywania kontraktu.
Wysłałem go do Południowej Afryki ( jako do regionu). Po pewnym czasie tenże skaut złożył mi raport z jednym zawodnikiem ( nazwijmy go X). Potem kontynuować reaserch. Dostałem od niego 5 raportów dotyczących TYLKO I WYŁĄCZNIE X-a. W Afryce jest bieda, ale nie taka, by był tam tylko jeden zawodnik. Więc kazałem mu zakończyć poszukiwania w Afryce i przeniosłem go do Europy. Mimo wszystko on dalej przesyła mi raporty tylko o X.
Tu pojawia się problemy:
- Skaut taki jest bezużyteczny.
- Zwolnienie z kontraktu lub obustronne rozwiązanie kontraktu odpada. Pieniędzy tych (półtora miliona) bardzo potrzebuję.
- Nie. Nigdy nie miał za zadanie przygotowywać raportu anim meczowego ani ogólnego na temat jakiegokolwiek piłkarza.

BTW. Football Manager 2012 :)

Pozdro!

Zielin Partyzant

Witam chciałem powrócić do gry klubem ze swojego miasta, lecz nie moge gdyż wyskakuje mi ten o to błąd: http://speedy.sh/HRdyA/Bez-tytulu.png . Czytałem gdzieś że problem jest z minimalna liczba wychowanków ktora wynosi (77) i krajowych wychowankow (82). Znalazlem go mam to samo.
Moja prośba polega na tym aby... Ktoś mi pomógł w tym całym edytorze i pokolei powiedział co mam zrobić z tym problemem. Druga sprawa ile wynosi liczba wychowankow klubu i ile krajowych wychowankow bo te liczby na moje nie sa prawdziwe (jak widzialem nie tylko dla mnie)

Kacper125 Partyzant

Southampton sezon 2016/2017 letnie okienko transferowe, 30 mln euro, OPŚ z prawdziwego zdarzenia. Dodam, że mój klub ma wysoką renomę i nie ma problemu ze ściąganiem dobrych zawodników.

baja7 Partyzant

17.08.2014 11:22    #3098     Sufler - Porady do gry - Gra się zacina
Witam
Mam dokładnie ten sam problem... ;/ dzieje się tak od dwóch tyg wczesniej gra chodziła bardzo płynnie ;/

Mkr Partyzant

16.08.2014 21:04    #3099     Sufler - Inne - Rozmowa o piłkarzu z mediami.
Witam, mam problem. Nie wiem gdzie mogę znaleźć opcje, aby porozmawiać z mediami na temat piłkarza. Np. chcę stwierdzić, że Ronaldo to najsłabsze ogniwo drużyny. W starszych częściach FM widziałem gdzie to jest, a teraz szukam i nie mogę znaleźć. Chodzi o FM 14.

Marquez97 Partyzant

15.08.2014 11:13    #3100     Sufler - Porady do gry - [Problem] brak kitsów
Witajcie

Mam otóż taki mały problem- pobrałem i zainstalowałem patcha do FM 14 (14.3), po wczytaniu mojej rozpoczętej rozgrywki nie widać koszulek (mam uaktualnione kitsy z waszej stronki dla polskiej Ligi), widać tylko numery http://scr.hu/2q89/8ffyb

próbowałem odświeżać skórkę, usunąć kitsy i zobaczyć czy te domyślne (FMowskie) działają- też nie, na nowej karierze również

Proszę o szybką pomoc :)

EDIT:

również nie widać flag np. w oknie wiadomości- http://scr.hu/2q89/x4in9

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.