Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

FManFan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.08.2014 14:48    #3081     Football Manager - Ogólna dyskusja - Brak LM
Mój pierwszy post na forum, więc witam wszystkich managerów :)
Mam problem, otóż po piątym- wygranym- sezonie piłkarz chciał ze mną porozmawiać o braku zakwalifikowania się do LM. Myślałem że to błąd, ale zorientowałem się że mnie tam nie ma. Wie ktoś dlaczego tak się stało ? Coś źle zrobiłem, albo czegoś nie zrobiłem ? czy tylko błąd ? :D

Ps: Zapomniałem dodać że gram w lidze angielskiej, klubem Man United.

Zielson1 Partyzant

20.08.2014 02:50    #3082     Sufler - Porady do gry - Instalacja bez plytki
Grę możesz kupić na platformie Steam, jednak jest obrzydliwie droga (50 euro!!!). Są różne sklepy z kluczami do gier, gdzie możesz kupić eFeMa taniej. Teraz wpisałem na szybko w Google "Football Manager Klucz" i wyskoczyło mi kilka stron oraz oferty z allegro z kluczami do pobrania gry ze Steama za około 5-6 dych.

EDIT.
Możesz zainstalować grę na innym komputerze pod swoje konto Steam, a następnie - jeśli się nie mylę - bez problemu pobrać ją ze Steama na swój komputer.

Rio5fan Partyzant

19.08.2014 14:31    #3083     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy na szaro
Wybaczcie odkopanie tematu, ale mam podobny problem w FM 14. Pobrałem sobie dodatek z II, III i IV ligą polską i zacząłem grę klubem z czwartej ligi. Niestety, wszyscy zawodnicy są na szaro i mimo, że tabela normalnie się wyświetla, to w opisie klubu mam, że nie należy do żadnej ligi. Pomoże ktoś?

tomek12101 Partyzant

Mam problem z dodaniem nowej skórki FMV Dark. Pobrałem,wypakowałem do folderu skins, ale w ustawieniach FM nie odnajduje jej. Jest tylko domyślna skórka. Prosze o pomoc!

tomek12101 Partyzant

Mam problem z dodaniem nowej skórki FMV Dark. Pobrałem,wypakowałem do folderu skins, ale w ustawieniach FM nie odnajduje jej. Jest tylko domyślna skórka. Prosze o pomoc!

zolahc Młody aktywista

18.08.2014 20:42    #3086     Sufler - Problemy techniczne - Fikcyjni gracze
kup oryginal a problem zniknie

szkodnik07 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
18.08.2014 20:26    #3087     Sufler - Problemy techniczne - Fikcyjni gracze
Cześć,

Mam problem nie mogę rozpocząć gry fm2014 z oryginalnymi piłkarzami z kazda nowa gra mam fikcyjnych, nawet moje nazwisko jest zmienione jako menagera, pomocy

cwks Partyzant

18.08.2014 17:14    #3088     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem ze Steamem
U mnie też dzisiaj się aktualizował , ale bez problemów takich .
Spróbuj włączyć w trybie offline , rozłącz się z internetem , może pomoże.

Szymi511 Partyzant

18.08.2014 15:39    #3089     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem ze Steamem
Witam mam problem. Gdy włączam FM pokazuje się Steam Update, więc czekam aż się zaktualizuje. Niestety pojawia się komunikat: "Platform Error: bad module 'Friends/friendsUI.dll", not loading ". Co mam z tym zrobić ? Proszę o pomoc.

Szymi511 Partyzant

18.08.2014 14:52    #3090     Sufler - Problemy techniczne - Problem ze Steamem
Witam mam problem. Gdy włączam FM pokazuje się Steam Update, więc czekam aż się zaktualizuje. Niestety pojawia się komunikat: "Platform Error: bad module 'Friends/friendsUI.dll", not loading ". Co mam z tym zrobić ? Proszę o pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.