Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Zymon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Adler gra już 3 sezon i dobrze się spisuje. Akievievev przyszedł dopiero teraz (po wygaśnięciu kontraktu z CSKA-a). Z kasą nie mam problemu gram Man City i jedyną gwiazdą w zespole jest Aguero a reszta to młode talenty Hazard, Jose Angel, Diego Renan itp. także naprawdę ta kasa to najmniejszy problem. raporty wrzucę jutro rano może one nam trochę pomogą. Jeszcze mam jeden problem bo jest gradka kupienia Gourcuffa z Bordouex za 21 mln euro a mam już Kroosa, Wilshera, Hazarda i Modrica. i zastanawiam się tylko czy sprzedać Kroosa (słaba pracowitość 10 i szybkość 9) czy Wilshera (przyszedł za darmo Arsenal nie chciał kasy ale ma ten ,,plus,, że mogę z niego zrobić wychowanka).
był - będzie - jest zawsze IKS!

Rio5fan Partyzant

Chciałem zapytać o poradę w kwestii zachowania obrońców. Gram drużyną LKS Czaniec (III liga opolsko - śląska). Jest początek sezonu, rozegrałem już kilka spotkań i wszystko było normalnie. Czasem zdarza się, że obrońca bezmyślnie wykopie piłkę w trybuny, ale jestem w stanie to zrozumieć. Natomiast prawdziwy problem pojawił się w trakcie meczu z Radzionkowem. Ustawiłem zawodników normalnie, stosownie do rywali, ale bez większych sensacji. Niestety, już od pierwszej akcji powtarza się taka sytuacja, że przy kontrataku rywali cały mój blok obrony przesuwa się do przodu i stoi na połowie, w ogóle nie wracając do obrony. Rywale w trzech lub czterech spokojnie stoją przed bramką i strzelają aż do skutku, nie niepokojeni przez nikogo. W ustawieniach zaznaczyłem mniejszy pressing, więc nie wiem, z czego to wynika. Rozumiem, że jeden zawodnik może się zgubić, jeśli ma przypisane indywidualne krycie i wybiegnie za swoich przeciwnikiem. Ale cała obrona? Pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Z góry dzięki za pomoc.

amodio Partyzant

przy wczytywaniu gry w fm 14 gra sie zawiesza na kilka minut, spowalniaja sie wszystkie procesy na pc i na koniec wywala run time error, dzieje sie tak tylko przy ladowniu jednego sejwa inny dziala bezproblemowo

herbu3 Partyzant

Ja w tej wersji nie mam najmniejszych problemów z Barceloną. Na rozegranych 11 sezonów Barcelona zdobyła tylko 1 tytuł w drugim sezonie, reszta wszystkie moje z przewagą ~ 10 pkt.

Kurpiu Wybitny Literat

2 W jakim kraju najlepiej szukać perełek, które chciały by przejść do klubu z Polski.

Odpowiadałem już na niemal identyczne pytanie, więc zacutuję swoja wcześniejszą wypowiedź...

"Afryka też jest całkiem niezłym miejscem na wysłanie scoutów, szczególnie Nigeria, Kamerun, WKS i Demokratyczna Republika Konga (w mojej karierze Lechem (rok 2032) kilka perełek się tam znalazło za grosze (oczywiście przechodzą dopiero jak są pełnoletni). Północna Afryka też tworzy graczy, ale często nie chcą przechodzić lub żądają wielkich pensji. Wschodnia Europa (Bałkany, ale też Czechy, Słowacja, Bułgaria i Rumunia) oferują wielu 15-16 letnich "wunderkidów" których ściągnięcie te też żaden problem, trzeba ich tylko dobrze prowadzić, wypożyczyć tak, by za młodu grali i się rozwijali - taki 15-letni junior po 2 sezonach trenowania w juniorach będzie chciał grać w każdym klubie I-ligi PL... Odradzam raczej Azję (chociaż od czasu do czasu wyskakuje jakaś gwiazda z Chin, ale zawsze odnajduję ją za późno) i Oceanię - z wiadomych względów. No i od czasu do czasu scouting wysyłam do USA i Meksyku (Meksykanie żądają wielkiej kasy). W Ameryce Południowej to śledzę głównie Argentynę, bo Brazylijczycy też nie chcą przechodzić często, ale Argentyńczycy znacznie chętniej, no i Urugwaj."

A jeżeli chodzi o kluby to nie ma reguły. Na początku 95 % graczy z tamtego regionu nie chce przychodzić, wraz ze wzrostem reputacji wzrasta szansa, że jakiś kanarinjos do nas przyjdzie...

kedzior19 Partyzant

Witam, mam problem jeśli chodzi o edytor z fm 2014. Po wczytaniu bazy danych 14.3.0 i chęci dodania nowego zawodnika, nowa gra nie pokazuje mi go w drużynie. Po kolei napiszę co robię i proszę o pomoc:

1) Włączam fm 2014 do ekranu startowego
2) Wczytuję bazę danych 14.3.0
3) Stwarzam nowego zawodnika wraz z terminem rozpoczęcia kontraktu w danym klubie i klikam połącz dane edytora (tylko zmiany danych w bazie gry) (próbowałem też zapisywać dane na plik config odnośnie bazy danych w pliku fm w komputerze.)
4) Tworzę nową grę w fm 14 i przechodzę do daty rozpoczęcia kontraktu nowego zawodnika i go nie ma :(

Proszę o pomoc jak dokładnie powinienem zrobić aby udało się tego zawodnika dodać.

Pozdrawiam.
Grzegorz

szczepek Młody aktywista

no niestety tak skonstruowany był FM 07, jedynie można pogmerać w edytorze i np zrobić ustawienia kraju i ligii tak jak w obecnych FM i może coś to zmieni, chociaż osobiście nie spotykalem sie z takimi problemami :)

Lord Gangbang Partyzant

Gram w fm 07 i w polskiej lidze, jak zawsze, jeżeli trafia się dobry zawodnik, to chce wyjechać za granicę. Rzecz w tym, że w ciągu kilku sezonów nie przyszły do mnie (i chyba do innych też) żadne oferty z zachodu. Jedyne kluby, które kupują u nas zawodników pochodzą z Rosji, Ukrainy i Czech. Czy ktoś spotkał się z takim problemem?

misiek993 Partyzant

21.09.2014 08:43    #3019     Sufler - Porady do gry - FM12 dodawanie nowych lig
Mam problem z dodawaniem nowych lig w FM12 i jest to związane prawdopodobnie z aktualizacją pobraną z cmrev. Zanim zacząłem grać z tą aktualizacją, mogłem bez problemu dodawać nowe ligi do gry, jednak teraz gdy z nią gram, w momencie dodania ligi wywala mnie do Windowsa. Jest jakiś sposób na to, żeby w trakcie rozgrywki pozbyć się tego problemu?

koller1991 Partyzant

20.09.2014 12:26    #3020     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm 2012 - problem
Witam, w jaki sposob moge dostawac rekomendacje od trenera po kliknieciu na danego zawodnika? gram juz 10 sezon i wczesniej dostawalem a od nowego sezonu juz nie. Prosze o odpowiedz

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution